РЗС готви вот на недоверие заради "кърлежа" Цветанов

Според Янев "той трябва да бъде отстранен без упойка"
Обновена: 19 юни 2011 22:22 | 19 юни 2011 18:04,
337
РЗС готви вот на недоверие заради "кърлежа" Цветанов
Снимка: БТА

"РЗС подготвя предложение за вот на недоверие на правителството", каза Яне Янев пред репортери в почивката на четвъртия редовен конгрес, на който той бе преизбран единодушно за председател на партията.

"Ще отправим писмено предложение с аргументирани мотиви до всички парламентарни групи освен ГЕРБ", поясни той. Янев допълни, че ще водят разговори и с конкретни народни представители от ГЕРБ.

"Считаме, че в България в момента има един изключително опасен "кърлеж" в системата на изпълнителната власт и той трябва да бъде отстранен със спешна операция без упойка", каза Янев.

По думите му този "кърлеж" е Цветан Цветанов.

"Считам, че по-тази тема има достатъчно широк консенсус в българския парламент, това не е политически въпрос, а въпрос за сигурността и бъдещото на България", допълни той.

В отговор на въпрос Янев каза, че РЗС е партия, която е абсолютно независима, суверенна и не може да се влияе като решения нито от Алексей Петров, нито от Бойко Борисов.

"Желаем на Петров успех, считаме че трябва да има и такива кандидатури за президент, за да може политическата битка да е истинска и да има по-малко лицемери и повече факти", каза Янев.

Още по темата
Той добави, че е имало емисари от ГЕРБ, които предлагат да се възстанови парламентарната група на РЗС с цел да подпомага действията на изпълнителната власт, съобщи БТА.

"Ако бъда избран за нов мандат като председател няма да допусна това, посочи Янев. По думите на лидера на партията до края на юли ще бъдат издигнати всички кандидати на РЗС за кметове. Амбицията ни за Варна е кметът да бъде от РЗС, в София и Бургас целта ни е да объркаме сметките на ГЕРБ и БСП", каза още Янев.

По думите му кандидатът за вицепрезидент ще бъде солиден и отговорен човек, който се вписва във визията на Атанас Семов за модерен политик, готов да отвори вратите на България за нов път.

Атанас Семов каза, че по всички важни въпроси в държавата трябва да се провеждат референдуми, а България трябва да е референдумна демокрация. Според него правилата за референдумна демокрация трябва да бъдат записани в самата конституция, а не от закони, които зависят от моментната политическа суета или интерес на управляващото мнозинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: ЦветановРЗС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
1
 
2
 
! Отговори
272 преди 12 години
Пръдльоооооо стига си се напъвал. Ти си мега смешен! Като баща си и майка си!хахахахах
267
1
 
3
 
! Отговори
за 269 преди 12 години
виж мишко, имам статичен адрес и не ми се занимава с проксита...казах вече не ми дреме за мишките като тебе...бил ме следя *** :))
266
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
269Соле мана конкретно.
265
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствения начин да накараш Янка Янев да се чувства зле е да го питаш, правиш ли секс и секс не означава да те чукат отзад. Вярно е че *** пол няма, но все пак, децата не се правят ***.
264
4
 
5
 
! Отговори
до 267 преди 12 години
Добре бе разбрахме,че пишеш през айпито на некой просисървър.*** тва не е причина да обиждаш хората.Все пак признавам,че за *** герберски олигофренин като тебе тва,че си се сетил да го направиш е постижение.Те там ви избират с конкур по простотия.Казва се ,,От *** по-***,,
263
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единствения начин да накараш един *** да се чувства зле е като му предложиш нещо нормално - да прави секс с жена.
262
4
 
5
 
! Отговори
за 266 преди 12 години
На гости ли ще ми идваш, бе *** ? Нали всчко се следещше и ще ше да разбереш кой съм? Що не си хакнеш нещо в *** да се поуспокоиш....или помоли някой партиен другар :):)
261
0
 
0
 
! Отговори
do 256 преди 12 години
E haide de!Nqma li da kazvash koi si!Napishi si imenata tuk!i adresa
260
4
 
5
 
! Отговори
до 260 преди 12 години
Не са интересни за гербероните.Но целия народ разбра кой е тиквата и кво прави.Това е достатъчно.И тва,че не са интересни не означава,че информацията в тях не е истинска.Напротив народа знае,че това е истина и на изборите през есента ще си проличи.
259
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
261Е, аз от куртоазия предложих 1 млн. Вероятно е един порядък повече мизата. като гледаме Гергов примерно.
258
1
 
2
 
! Отговори
bah maamu преди 12 години
na gei parada sa razdali po 20 lv na rezesarite da se aktivizirat vav foruma :DDDDDDDD q kajete tova partiina "kauza" li e?
257
5
 
5
 
! Отговори
за 258 преди 12 години
Като стана въпрос за имоти имам 3 апартамента без да се напъвам на 42 години...мисля да ги направя поне 5 живот и здраве. Чудя се кой може да е толкова *** да се впечатлява от апартаментите на цЕцо.....виж имотчетата от хеликоптера струваха милиони
256
1
 
4
 
! Отговори
за 258 преди 12 години
Ако имаш само един милион ще ти се смеят във ВПС на биесипиету....
255
8
 
6
 
! Отговори
за 257 преди 12 години
Флашките имаха обратен ефект. Затова ги спряха трактористите....преди им се смеехме ,сега вече не са интересни
254
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
257Страхът е, че Янка си ги вади от ***. Първо, мирише мамам му стара. Второ .... гнусно е да го ***!
253
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
драги и 254Аз съм един бай *** и имам повече имоти от ЦЦ. По този повод, би ли споделил за поне един бедняк в ВС на БСП Под бедняк раазбира да има под 1 млн в кеш и/или активи.
252
6
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
ГЕРБерите обаче се посират от страх ,Яне да не извади нови флашки.Страх,страх,страх-хахахахаааааааааа.............
251
6
 
4
 
! Отговори
za 254 преди 12 години
абе компир, дреме ми на шпека като ме разбереш кой съм...аз да не съм мишка като тебе да се крия:)
250
8
 
5
 
! Отговори
Янка преди 12 години
Мечтата ми е да зърна зърното на Бат Бойко. Ако успея да го пипна или недай си боже да го цункам, смятам, че няма за кво повече да живея. Е т'ва е. Признах си! Искам те ББ!
249
5
 
10
 
! Отговори
елтимир2 до245 преди 12 години
Тия тримата са от същата туршия,но в друг вариант.Кой даде на др.домакин(вътр.министър)2 апартамента на по ниски цени-фирма свързана с Росен Владимиров(областен на София от квотата на дпс).Така че като не знаете фактологията не пишете глупости.Откъде да се разкарам бе гербер смотан.Ще те разбера кой си?Не се съмнявай-всичко се следи в форума.герберите вече сте бита карта.На Българите им омръзна да ги управляват хора с улично възпитание и *** дето не могат и едно изречение да кажат.