Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС

Според Яне Янев партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било
Обновена: 10 авг 2011 13:29 | 19 юни 2011 12:51,
222
Атанас Семов е кандидатът за президент на РЗС
Яне Янев и Атанас Семов. Снимка: Архив Булфото

Атанас Семов е кандидатът на Партия "Ред, законност, справедливост" за президент на предстоящите избори. Той беше представен пред делегатите на четвъртия редовен конгрес на РЗС.

В полическия си доклад лидерът на РЗС Яне Янев  каза: "Вместо да ни унищожат, ударите на управляващите ни направиха по-силни."

"Днес партията е по-стабилна и по-авторитетна откогато и да било. Нещо повече тя е пречистена и обновена", посочи още Янев.

Още по темата
Янев добави, че на удара те ще отговорят с удар. "Нищо не е в състояние да ни спре от онази дейност на партията, с която тя рязко се отличава от практически всички други - безпощадното разобличаване на корупцията и престъпленията на управляващите", каза Янев.

Въпреки всички удари, РЗС днес значително надхвърля резултата си от парламентарните избори, каза Янев. РЗС показа че може да си поставя високи и реалистични цели и да ги постига, посочи още Янев.

 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
2
 
! Отговори
кукър преди 12 години
Семов президент? Ти виждал ли си се отстрани човече? или в огледалото?Президентът е лицето на България пред света...трябва да е представителен...Семов прилича на пробит ***, да си остане доцент и дане ни излага пред света...да не говорим,че е абсолютен ***! Клоун нает от МакДонълдс да забалвява децата на 1-ви Юни.
191
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той е
190
4
 
1
 
! Отговори
venko преди 12 години
UJAS !!!
189
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
феродо , феродо ...*** си като феродо на ЗИЛ. Всички други можеш да обвиняваш в генна модификация освен РЗС. Може би пропуснах ГЕРБ - те даже не са се модифицирали Б.Б. член на БКП , Ц.Цачева -Партиен секретар в Плевен , това са само два примера за съществуването на БКП/ДС
188
9
 
2
 
! Отговори
Феродо преди 12 години
РЗС генно модифицирани от БСП/БКП !!! От къде мислите ,че Яне Янев има пари за да постои това ранчо в родният си град Сандански . Стои с парите на другарите дето му плащат за да плюе против правителството !!! Политическа *** е Яне Янев с неговото РЗС !!!
187
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама, защо не сте дали кадъра, 15 секунди по-късно от този -- когато те се целуват страстно
186
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
214Аха ... явно според логиката ти, Станишев - човека написал дипломна работа за ролята на униформата в Съветската армия, явно за него са гласували русофилистични ? Чудя се ... за царя тогава кой е гласувал ... явно все бъдещи царе ? та *** в тъпака нещастен. Психолог ! пфу!
185
1
 
14
 
! Отговори
до 211 преди 12 години
Много ясно, че по - необразован ще предпочиташ.То един от факторите да харесаш определена личност (и като политик) е да се припознаеш нещо в него, което асоциираш със себе си.После защо управлява някой, прочел 1 книга през целия си живот и с речник на тираджия... Каквито избирателите, такива и избраниците.
184
2
 
8
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Атанас Семов бе ЕДИНСТВЕНИЯ мъж в парламента, който изрече страшната истина :"БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ, Е НАЙ-БЪРЗО ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ В СВЕТА "Ееее не си намериха място етническите *** Доган и ББ, които касираха ТОЧНО ТОЛКОВА гласове на ДПС в Турция,ЧЕ ДА ИЗГОНЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА ... ИМЕННО АТАНАС СЕМОВЦиганина Доган се закани че щял УЖ да сезира КС и т.н. за касираните гласове, но след това тихичко си замълча. Важното за него бе, че Атанас Семов вече не е в ПарламентаА другите деПУТати - начело с ултра-ПСЕВДО-националистите от А -така, мълчат кат кат п*тки
183
8
 
3
 
! Отговори
До 210 преди 12 години
Да не гледаме кой от коя партия е, така ли?И като е начетен и ми говори умно, а е комунист в червата или е в партията на Алексей Петров и Яне, какво?Да взема да му повярвам, че няма да е зависим от тях?Когато си що годе умен, можеш да манипулираш хората с приказки, както се случва и при вас.Интелигентен бил. Аз гледам кои са хората около него. Това ми стига. Иначе, браво за биографията му. Но, до там.
182
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предпочитам дори и по-необразован, но с искрени намерения, отколкото мноого образован, но лукав и манипулативен.ОБРАЗОВАНИТО не прави човека.А и РЗС е гнусна партия покровителствена от мафията.Ако и това не сте разбрали...нямам думи.
181
3
 
13
 
! Отговори
БРАВО! преди 12 години
Стига пак сте умувал и кой кандидат от коя партия е!!! Гледайте и слушайте всеки какво говори икак говори. Чунким Кунева като се изцепи,че щяла да бъде независима,я прави по-достойна от Семов ли! Да не говорим,че досега само срещу България е работила,един потребител не е защитила,а отиде пак с манипулации в ЕС,за да се насади на по-голям стол. ДНЕС БЯХ В ОТЧАЯНИЕ,НО СЕМОВ Е МНООООГО ПОДХОДЯЩ и ще се гордея,ако бъде избран за президент.Дано само алчните акули да не го провалят!
180
3
 
15
 
! Отговори
До сега... преди 12 години
От до сега представените кандидати за президент правилно образовани са само Кунева и Семов. Знае се , че Сидеров е с купил диплома преди две години от Шуменския университет. Макар да не е кандидат Боколино е с улично образомание, според американските дипломати. Тъй като ние сме сеирджии, като нищо ще изберем някой Йоло Денев или отново мутра. Проблемът е , че не ни омръзва да ни управляват все по прости хора.
179
13
 
11
 
! Отговори
аз преди 12 години
И мене ме каниха на този конгрес,безплатен транспорт,храна и някои друг лев отгорв щели да дават.Аз на този физиономията му не мога да гледам на конгрес ще ходя.А,иначе тука от града замихаха група платени хоря,които не разсъждаваха като мен.Казаха,че повечето отиват на разходка и да вземат парите отколкото на конгреса.Пиша това,защото довечера ще слушам по медиите колко много хора са присъствали на конгреса.От Търговище съм.
178
12
 
7
 
! Отговори
199 да чете повече! преди 12 години
Първо виж какво е "написал" Марко Семов /по-точно,опитай се да разбереш откъде е преписвал,опитвайки се да прави свои обобщения/. Посредствен журналист,който,въпреки протекциите на ЦК на БКП успя да получи научна степен едва след като беше наредено "отгоре" да му присъдят такава при историците - нерде Ямбол, нерде Стамбул.И не защото беше обикновен некадърник, а защото дори с чужда помощ не можеше да скалъпи и да представи текст, който да е поне наукоподобен- носеше есенца,сглобени от преписано!
177
6
 
16
 
! Отговори
Miglen преди 12 години
Ха сега да видим какво ще прави Мигленка и останалите обявени и тайни кандидати.Лично аз смятам РЗС за незаслужено оплюта от АТАКА, ГЕРБ и БСП/ДПС с най-долни клюки и лъжи. Който плюе по Атанас Семов нека първо прочете биографията на Тиквата и Брокера. Ако искаме промяна - да гласуваме за Семов!!!
176
12
 
22
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
ТОВА Е НАЙ-СИЛНИЯ КАНДИДАТ ДО МОМЕНТА. СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ПОБЕДИ КУНЕВА!
175
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tsuni go po 4eloto be Nasko :D
174
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прочетох коментарите. Личи си, че тук дежурят 5-6 ударника от "Позитано" 20.
173
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредното ченге