Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти

"Шест правителства не направиха това, което моето за година"
Обновена: 22 юни 2011 19:16 | 22 юни 2011 19:00,
529
Борисов събрал над 2000 лентички от нови обекти
Снимка: Булфото

Над 2000 лентички от откриване на различни обекти в страната е прерязал премиерът Бойко Борисов досега, изчисли самият той при посещението си в Хасково.

"Даже си мисля дали за следващите президентски избори да се кандидатирам, като слушам, че 6 правителства са направили една трета от това, което моето правителство прави за по-малко от година. Много се колебая дори”, допълни премиерът и се закани да продължава да открива нови обекти, за да видят хората резултатите от работата му.

В южния град Борисов откри пречиствателна станция за отпадни води.

Инвестицията е за 30 милиона лева и е част от цялостен проект на програма ИСПА за пречиствателни станции по поречието на река Марица.

"Важното е, че ден преди откриването на пречиствателната станция в Хасково еврокомисарят по регионална политика Йоханес Хан похвали България за това как добре сме си стъпили на краката по големите инфраструктурни проекти и как през 2012 година това ще бъде видно”, отбеляза още Борисов.

Той настоя работата му да бъде оценявана от Европа, а не от българските политици.

По-рано през деня министър-председателят бе на посещение и в Кърджалийско, където преряза лентата на 18 километра напълно възстановена отсечка на основния път Момчилград-Крумовград.

"Този път на Станишев му го спряха и на Доган, разбира се, да не го пропуснем. Ние идваме днеска и правим Кърджали, Подкова, Околовръстното, септември месец прохода Маказа", обяви Борисов по време на откриването.

Той обеща, че през септември ще бъде открит пътят през прохода Маказа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


529
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
0
 
10
 
! Отговори
поомооощ преди 12 години
На бойко отдавна са му резнали лентичката - събира се само с Дянков, Плевнелиев и прочие. Жените около него са от ранга на Фидоска, Цецка и подобни. Боко - покажи се като мъж, а не като застаряващ ***.
430
0
 
7
 
! Отговори
Георги Димитров преди 12 години
За една петилетка постигнахме това, което другите народи за 100 години - това е от един известен комунистически вожд/за тези които не знаят/. Колко много си приличат! Дано този народ поумнее, че не ни чакат хубави времена! 22 години ни управляват *** и простият народ си го заслужава! Но тези удариха всички в земята с наглоста, простотията и безочието си!
429
4
 
11
 
! Отговори
долу мутрата и герб преди 12 години
ТВЪРДЕ СКЪПИ НИ ИЗЛИЗАТ ЛЕНТИЧКИТЕ НА ТИКВАТА.ДА ИЗТОЧВА ХАЗНАТА,ДА ПРОФУКВА БЮДЖЕТА/НАРОДНИТЕ ПАРИ/ ЗА ПЕРСОНАЛНА РЕКЛАМА,ПОД БЛАГОВИДНИЯ ПРЕДЛОГ,ЧЕ ТОЧНО В КРИЗАТА СА НАЙ-ВАЖНИ ПЪТИЩАТА И СПОРТНИТЕ ЗАЛИ,А НЕ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ХОРАТА Е ЦИНИЗЪМ ОТ НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН.ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ НА ПОДОБНИ PR КАМПАНИИ СА ИЗБОРИТЕ И ПОРЕДНОТО НАЧЕСВАНЕ НА *** МУ ЕГО.ВСЕ ПО-ЯСНО СТАВА,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН ЛУД,САМОВЛЮБЕН *** И АЛЧЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ,КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА И С ВДОВИШКИТЕ ПЕНСИИ И ХАЛА 97%ОТ ХОРАТА
428
1
 
17
 
! Отговори
Бойко Лъжеца преди 12 години
Националният ни отбор по художествена гимнастика не можел да провежда тренировки защото Бойко бил отрязал и техните ленти.
427
3
 
8
 
! Отговори
fiko преди 12 години
boiko tapanar nagal si ti....ama i protiven daje
426
9
 
5
 
! Отговори
koko преди 12 години
Другари, аз си лягам и ще спя спокоино ,понеже пак успях да изкарам моя идол Станишката чист като утринна роса, и направих Боко Тиквата по-черен и от Костов. Утре ще мина през 'Позитано' да си взема 20-те лева и ще се срещнем отново тук да пишем минуси на лентичките...
425
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как да няма алтернатива?Те това искат да повярваме!!!!!!Четете история и ще видите,че алтернатива и на Сталин,и на Хитлер,и на Чингиз хан дори има.АМА ТРЕБВАТ ТОПКИ,А БЪЛГАРИНА ИМА КАЙСИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
424
2
 
4
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Ооох, лошото е, че няма алтернатива...кой ще позволи на някой кадърен и никога небил във властта въобще да се кандидатира...за каквото и да е???
423
2
 
12
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
За две години и половина не го ли разбрахте Боцето че е като пробита лейка...отгоре наливаш, отдоле изтича...нищо смислено...лентички си реже...че това кой не го може??? А заслугите негови ли са?...а дори и да са!?...какво се е стоплил народа от това???
422
1
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Н абългарският министър-председател работата му трябва да бъде оценявана от българския народ, не от евроглупости, като европолитици и европарламенти...той е избран от суверена/народа да му служи, а не да служи на чужди интереси, но кой да му каже на пожарникаря/"политик"?????
421
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Toя в час ли е или дъската хлопа яко?!? :D :D :D
420
4
 
15
 
! Отговори
Mатериалов преди 12 години
Другарю Борисов,като ми откривате разни детски площадки и цветни лехи сигурно си мислите,че велики дела вършите,ама между нас да си остане-на никой не му пука!Знам,че вашият идол и бивш работодател Бай Тошо така ви е научил,ама и ние ''материала'' не сме чак толкова затъпели,колкото и да ви се иска,де...Я се опитайте да осъдите някой,ама не леля Гицка за неплатено парно,а някой баш крадец.Тогава се пъчете,че сте смешен.О,извинете,те май все ваши приятели,а?А лентичките пазете на тъмно и дълбоко!
419
9
 
4
 
! Отговори
Умерен преди 12 години
Комуназите само бой ги оправя и Белене, *** не далаверата, а лагера
418
6
 
0
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Извинявайте,ама шефа каза че са ме наакали кораво тука и почнах да пиша със женски никове щото съм мипка и си мипкувам,крия се един вид
417
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
426, и какво направи твоя любим Вожд срещу това? Нищо, а не е имал и желание. Дори неговите хора в прокуратурата и следствието оневиниха Цонев и Масларова, пращайки ги на процес, без да са събрани някакви съществени доказателства. И по този начин развързаха ръцете на Гоцевите съдии. Не си ли наясно, че Гоце, Боце и сие *** в едни ***? И само за пред народа уж се карат, но иначе задружно (и 'законово') крадат здраво!
416
1
 
6
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Ти не си висш чиновник в министерския съвет Гриша и не е важно за теб , но за един физкултурник , който се появява от незнам каде си е някак си ... меко казано загадъчно според мен ! А колкото до това,че прочел подробен доклад ... не вярвам вече да има хора , които да им вярват на лъжите и се надявам и ти да спреш ,защото прекалено много станаха фактите,които лично мен ме отвръщават!Единствения,който работи в това правителство е г-н Росен Плевнелиев , и той дори не е член на ГЕРБ !
415
7
 
2
 
! Отговори
Гришата преди 12 години
Недейте така. Гледате треските в очите на другите, а не виждате гредите в очите на собствмените си лмюбими Вождове. Мезонетите и ловните пушкала на Гоце, Сараите за стотици милиони и суперлуксозната яхта на Доган, Бентлито на Масларова, хотелите по морето на Костов и Сие....Хубаво, хайде, пиши си там каквото ти се ще, няма да споря, че стана късно и трябва да затварям лаптопа.:)
414
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И к'во толкова ривете? Трябва да сме горди със себе си - народът на коя друга държава си е избрал Тиква за премиер? Направо сме за Гинес! (ако не загинем преди това)
413
8
 
4
 
! Отговори
Гришата преди 12 години
2011, това, за апартаментите, беше изсмукано от пръстите. Поредното безпочвено обвинение на опозицията. Ако си гледал предаванията от Парламента, щеше да знаеш, че Цветанов прочете подробен доклад доказващ всяка една стотинка от доходите му. Както и факта, че има два апартамента, купени на изплащане, а други четири са наследствени. Че то аз - един нищо и никакъв бачкатор, имам четири апартамента - един мой, един наследен от родителите ми и два по линия на съпругата ми.
412
0
 
3
 
! Отговори
2011 преди 12 години
Анонимния , чувството ти за хумор край няма :)))) Лека нощ ! :)