Независимите плашат със съд Командира

Призовават го да изнесе данни за спрени призовки срещу депутатите
Обновена: 24 юни 2011 14:40 | 24 юни 2011 13:32,
96
Независимите плашат със съд Командира
Снимка: Булфото

Ако Иван Костов има данни за спрени призовки срещу независими депутати, нека да ги изнесе, защото ако не докаже тази своя теза, смятаме да заведем дело срещу него.

Това каза независимият народен представител Тодор Великов на пресконференция в
парламента. Той беше подкрепен от Дарин Матов, Димитър Колев и Камен Петков.

В четвъртък Иван Костов посочи, че човекът, който е отговорен за това независими депутати да подкрепят ГЕРБ, е министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Командира твърди, че ставало дума за спрени призовки и спрени разследвания срещу депутати, включително и за данъчни нарушения.

„Всичко това, което казва Костов, ако не се докаже, е една клевета, допълни Великов. Той напомни, че още през април шестима независими депутати са направили декларация, че подкрепят правителство в ГЕРБ.

Великов каза, че такива изказвания дават основание на независимите депутати да вземат решение и да пренасочат субсидията си не към тези партии, от които са излезли, защото те са антидемократични по своята същност.

Още по темата

„Ако от Синята коалиция продължат така неистово, кресливо и антидемократично да говорят срещу независими народни представители, тогава ние ще огласим кой от лидерите на Синята коалиция е предлагал на трима независими депутати да се присъединят към коалицията“, заплаши Великов.

Според него в момента някой се стреми да "изрекетира" българското правителство заради това, че деветима народни представители са го подкрепили.

„Точно в този момент България най-малко има нужда от криза в правителството и в българското общество, която да доведе до неясно управление и да стигнем до варианта в Гърция“, каза Тодор Великов.

Той отрече да се е присъединявал към ГЕРБ или да е ставал член на тази партия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
1
 
! Отговори
П преди 12 години
Иване,като те гледам как си се хванал за главата,на мене ми иде да те хвана за гушмака.Уж учен човек,икономист велик беше,а докъде стигна.Научи се какво е думата демократ ние дето като теб не сме учили знаем повече,изложи се пред цяла България,язък за образованието ти и културата ти.От 25г не можахте нищо да направите за държавата ами,че и на излагахте и пред света.Крадях те като ,че ли ще живеете вечно и си мислихте,че българския народ е *** да ама не и народа сега си иска парите.
88
0
 
0
 
! Отговори
РУШИ преди 12 години
Абе,като сте казали,че не може да се докаже се ядосвам.Като го метна от началото на демокрацията какво е работил,какви доходи е получавал и какви данъци е плащал всичко ще си излезе на яве.Като проверя и банковите сметки на роднините му и всички чужди банки дали има влогове там и ще му поискам просто обяснение,аз дето съм със средно образование бързо ще сметна за какво става дума.Даже и съд не ми е нужен.
87
0
 
5
 
! Отговори
KOMANDIRA KOSTOV преди 12 години
NQMA STRA6NO SADA E NA GOCE.6TE SAM NEVINEN.
86
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ivancho cigancheto.Mnogo daleche stigna predvid potekloto si
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na tozi patladjan dali ima niakoi da mu viarva oshte.Goliamoto grabene na bulgaria stana pri nego.
84
1
 
9
 
! Отговори
an преди 12 години
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. НЕ СЛУЧАЙНО МУТРЕСТАНИЯ Е НАЙ МИЗЕРНАТА В ЦЯЛА ЕВРОПА. ДАЛАВЕРИТЕ КРАЖБИТЕ И ПОДКУПИТЕ СЕ ВИХРЯТ БЕЗНАКАЗАНО ОТ 21 ГОДИНИ. А ПРОСТИЯТ НАРОД СИ МИСЛИ ЧЕ КАТО ГЛАСУВА И ГИ КАЧВА НА ВЛАСТ ТЕЗИ *** ЩЕ МУ НАПРАВЯТ ЖИВОТА КАТО НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ- ДА АМА НЕ- *** ДЕТО ГИ КАЧВАТЕ НА ВЛАСТ СИ ОПРАВИХА ЖИВОТА. А ЗА НАРОДА ОСТАНА БЕЗРАБОТИЦАТА БЕЗПАРИЧИЕТО ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА ВОДАТА ХРАНАТА ГОРИВАТА И МИЗЕРЙЯТА.
83
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
преди мислех, че дсб са най-свястната партия доколкото има такива в България, но с избора на прошко прошков (или по-скоро баща му, който си е чист престъпник) за кандидат-кмет много ми паднаха в очите
82
19
 
22
 
! Отговори
Грузинеца преди 12 години
Не се залъгвайте, Костов е бита карта, след някоя друга година няма да го има в парламента, а без имунитет ако ГЕРБ са на власт, в което съм почти сигурен, ще го пратят там където му е мястото на топло...
81
18
 
19
 
! Отговори
Бундес преди 12 години
Aми да, той Командира само си плямпа ей така... ГЕРБ му взима електората и на другите избори може и да е аут.Бойко ше го оправи него, за мизериите които сътвори преди време...
80
14
 
20
 
! Отговори
герб преди 12 години
Командиреее,разкриха те ,......айде в ИСТОРИЯТА
79
11
 
13
 
! Отговори
Марин преди 12 години
Много правилно! Не може само да се наливат глупости в главата на хората, трябват и доказателства.
78
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като знам как Костов обича да говори без да има основание, ще заложа на това, че отново е прав. Пък и като знам за какви други ***, престъпници и лъжци става въпрос, да се ориентираш не е много трудно, нали..
77
2
 
25
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Не се плаши, Командире. Досега осъден в България няма и едва ли ще има...
76
19
 
22
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Костов е паднал толкова ниско че се е превърнал в интригант тип махаленскла клюкарка!!!
75
2
 
19
 
! Отговори
дантес преди 12 години
абе тук ред колегията на славчо трифонов ли се е включила
74
2
 
12
 
! Отговори
До 77 преди 12 години
Бля, бля...Като за теб, съветският възпитаник - бля, бля, ***.
73
17
 
11
 
! Отговори
До 76 преди 12 години
Ооо Спонгии, никой не се страхува от комуниста Костов. ДСБ е партия, сателитна на БКП/БСП. Едно време аз бях привърженик на СДС, но после като разбрах за сценария на ДС и лично на Луканов за създаването на СДС и ги намразих повече и от БСП, защото те съсипаха синята идея за демокрация. СДС се създаде за да може БКП да се запази икономически и политически, а също и за пред Запада, за да си имитира демокрация. Костов жалкия имитатор на демократ, завършил спец. икономич. школа в СССР е мегакрадец н
72
11
 
26
 
! Отговори
Спонги преди 12 години
До 69. Да, така е. Много се страхуват от Костов. Страхуват се защото знае кой е бил доносник, страхуват се защото знае как да изправи държавата на крака. Това гадните ченгета не желаят, защото хората когато са икономически независими нямат леви убеждения и не гласуват за диктатори и комунистически партии. В Симеоново е имало учебна дисциплина "Теория на дезинформацията". Много отличници са излезнали от там. Премиерът също.
71
11
 
4
 
! Отговори
антон преди 12 години
...така ,ще излезат и неговите схемки на яве ...още малко сам ще се ...оплете
70
5
 
27
 
! Отговори
Коко преди 12 години
Хич не харесвам Костов,обаче за което е прав си е човекът.На всеки нормален човек му е ясно,защо тез независими пачаври предали идеята и принципите на партията от която са избрани,гласуват за оня *** тиквата.