Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР

Семерджиев трябвало да си ходи заради цените на тока и парното
Обновена: 1 юли 2011 14:48 | 1 юли 2011 12:24,
169
Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР
Снимка: Булфото

Настояваме премиерът Бойко Борисов незабавно да уволни председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев заради вдигането на цените за ток и парно.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров, в декларация пред депутатите в парламента. Той призова още цените на тока и парното да бъдат замразени.

Според него политиката на последователни системни удари върху българския потребител и данъкоплатец продължава от 1997 г., когато България е влязла в програмата на МВФ, Световната банка и програма за българска колонизация.

„Оттогава няма българска икономика, банки или търговия. Всичко, което носи пари, е в чужди ръце”, заяви Сидеров.

Той припомни, че българското общество е дало доверието си на ГЕРБ с надеждата и обещанието, че тази политика ще бъде изменена в интерес на българската нация и българския народ.

Още по темата

„Това е клетвата и на цялото правителство. Политиката обаче, която продължава да се води днес, не е в интерес на народа”, добави лидерът на „Атака”.

Той посочи, че в момента доходите били замразени, а в същото време скачали цените на тока и парното.
„По стар обичай това се случва по средата на годината, през лятото, а ефектът от това ще се усети през есента и зимата, с новите сметки за ток и парно. Тогава капанът ще е щракнал”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” призова Семерджиев да бъде уволнен незабавно, защото допускал чуждите монополи да обират българския данъкоплатец и да пълнят пенсионните фондове на Чехия например.

„Преди дни стана ясно, че той си е купил лимузина и апартамент на Черноморието. Дали той не върши непрекъснати услуги на монополите?”, възмути се още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене, нали изцяло подкрепяше абняците от ГЕРБ ? Късно се осъзна душко ! Не си за тая работа !
79
1
 
17
 
! Отговори
\/ преди 12 години
Някой по-долу каза, че единствения начин да си върнем страната от лапите на едрата олигархия е само с оръжие!!! Напълно съм съгласен и го подкрепям! Крайно време е да се сформират вече революционните комитети. Проблемът е, че нямаме оръжие и трябва да се разбиват и ограбват казарми. В Щатите сред цивилното население разполагат с цели арсенали и ако тях се осмелят да ги клатят като нас много *** ще има овесена по стълбовете нарешетена като швейцарско сирене. Затова там засега дискретни.
78
3
 
5
 
! Отговори
до 78 преди 12 години
Друже, май ти мразиш да мислиш. Защо спирам водата и тока когато отсъствам дълго, знаеш ли? Защото при включен уред като хладилник, винаги има опасност на този хладилник да му се задръсти каналчето по което се иточва конденза от стените на хладилника и да започне да преливапрез вратата водата. Второ...включен уред за толкова време когато отсъстваш от вас винаги може да започне да прави проблеми щепсела му...да се затопля и след някой ден да се запали. Ако не ти се е случвало, на мен да.
77
0
 
4
 
! Отговори
SS преди 12 години
Аз това наричам истинска демокрация да няма ясен победител за изборите , дори и в САЩ го нямат това , за всички избори ще се борите със зъби и нокти , и Да българите наказват брутално като СС отряд
76
1
 
1
 
! Отговори
до 67 преди 12 години
!е ти 1-2 лева на месец ли си. Ще отпишеш двете кила пржоли, едното кило сирене и т.н., но ще и се досвидят 1-2 лева за ток на месец? Май мразиш да мислиш!
75
0
 
1
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
Алооо малчуган, я кажи коя аларма ще свирне и за какво!!!!!))))
74
2
 
15
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,1. Ето една Задачка за начинаещи политици и политически коментатори...:- " Има два производителя на електроенергия... Единя я продава по 72 стотинки на киловат и продава 100% от производството си.., а другия я произвежда по 1.168 стотинки и има спад в продажбите от 11%..."Въпрос към начинаещите политици...:- В коя държава живеят апталите, дето купуват ток по 72, вместо по 1.168 стотинки..., а правителството им отказва да строи втора централа за евтин ток???2. Нагли, по-нагли, най-нагли, Булгаргаз......" - Шефът на италианския енергиен концерн "Ени" Паоло Скарони отбеляза, че в момента светът е "залят от евтин природен газ", и добави, че ниските цени само при икономическо възстановяване може да стимулират поскъпване и то в далечно бъдеще..." Лъжат ни и ни мамят най-брутално и безочливо... МЕЖДУНАРОДНАТА ЦЕНА НА ГАЗА Е 185$ ИЛИ 150 ЕВРО ИЛИ 300 ЛЕВА!!!- През миналата пролет газа остана по-скъп със 7% от изчисленото...- Петрола поевтиня с над 20% за последните 3 месеца, като цената му се колебае около 63-65 евро...!!! Тока от Козлодуй е 1.168 стотинки, а това е 40% от общата консумация на ток...!!!- Цената на газа, ТРЯБВА да поевтинее с около 50%..., а парното с съответно 40%, но..., май и от ГЕРБ смятат да продължат Ахмед Догановата политика на изкуствено високи цени на енергиите, за да пълнят бюджета с данъци...!!!- За печалбите на Лукойл и енергоразпространителните, да не говорим... техните цени за за ценово ниво на петрола от около 100-120 евро и печалбите имизглежда минават 200%...!!!- Ало Семерджиев, Трайков,..., сваляйте цените..., не се правете на "глухи патици"...!!! Защото...:Или сте въпиющо некомпетентентни или сте купени..., ама яко купени...!!!
73
0
 
1
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
За кое ще свирне алармата на СОТ???? )))
72
2
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Ще повтарям докато чуят и глухите, а след това ще продължа, докато чуят и русофобите, неграмотните, глухите и дори Костовия пудел Мартинчо и хубавото Наде...!!!Истинската битка не е за ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ на България, а за това кой ще гушне рушветите за Южен поток и Белене и кой 60 милиарда печалба от Белене...!!!Българските икономически интереси, ни налагат Зелена Енергийна стратегия, в унисон с Европейската Визия - 2020...:- НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ЕНЕРГИЙНА ПОЛИТИКА - ПРИ КОЯТО ЕДНОВРЕМЕННО:1. Веднага строим Южен поток, защото заради икономическата блокада на Иран, газ за Набуко няма да има поне още 50 години2. Заради всеобщата икономическа криза в България, след елементарни преговори пускаме 3 и 4 блокове в Козлодуй, строим Белене с 51% държавно участие и после с тази част правим РЕСТИТУЦИЯ НА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ... така, че в изпълнение на Стратегия 2020 и заради Демографската криза, по 1 милиард лева годишно да не тежат на бюджета...3. Закриваме 60% от въглеводородните ТЕЦ, с което съкращаваме с 40% вредните емисиии. Екоглобите ще оскъпят двойно цената на тока, спрямо сегашните 8,8 стотинки и ще ни върнат в каменната ера... За съжаление, при това СДС и ДСБ, ще останат без финансиране!!!4. Планираме за след 15г.два заместващи блока на действащите в Козлодуй, а след 30г., строим нови два реактора в Белене...;5. Правим ВЕЦ навсякъде където е възможно..., браво за Горна Арда..., срам за Цанков камък!!!6. Спираме строителството на нови - ДОКАЗАНО! неефективни вятърни и фотоелектрически ЕЦ, даващи ток с цена 72 стотинки и следим световния технически прогрес...7. Прилагаме действия за Енергийна ефективност, според "джоба си"...Господин Премиер, Ето тези 7 крачки, в изпълнение на Сратегия 2020, са "Национално отговорна зелена енергийна стратегия"... и мощна Законна подкрепа на родния бизнес, чрез евтина енергия Всичко останало е от "Лукаваго" и от Златния телец...!!!
71
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е истина колко хора се питат "Абе наистина аз ако замина за година, тоя хладилник..колко ли ток ще изхарчи за 20-30-те лева продукти в него".Хахахахахахахахахахах.......Пукам се от смях с вас.Ей, няма да изклювате хладилника че килото пържоли и 2-те кила зеленчуци ще се развалят за една година.Хаххахахааххахахахахахахахаххахахахахахаххах
70
2
 
11
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели, Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НО ДНЕС НАД БЪЛГАРИТЕ СЕ УПРАЖНАВА ГЕНОЦИД!!!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!! Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ и в социалните системи!!! За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!ТАКА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО ОБЛАГАНЕ, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ЗА НИКОГО2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас, - Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)... - Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!И накрая: Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!
69
1
 
2
 
! Отговори
До 60 преди 12 години
60, Не се прави така, защото най-малкото алармата на СОТ ще свирне, като свърши батерията. Май и ти не си обмисляш писанията.
68
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Но нека каже колко милиона е спечелил до сега и как е интересното на българския народ
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук чета разни наивници плащат за да имат другите парно.Ама още ли има такива?Имам флекс и електрожен и за една скромна сума веднага му решавам проблема.А онези дето искат парно могат да си прекарат тръбите през общите части на сградата.Има и трети начин.Да плащат таксата на този през чийто имот минават тръбите им.Тогава ако искат нека имат парно.
66
11
 
2
 
! Отговори
Забранен спам преди 12 години
Няма ли да си го прибират този в някоя лудници и толкова??? Само спами из медиите !
65
4
 
4
 
! Отговори
до 64 преди 12 години
Хахахахахха, хладилника..хахахахаах значи заминаваш за една година и хладилника ти включен заради 2 млека едно кило сирене и 2 кила пържоли? Хахахаххахаха...Ами не знам какво става с ТВОЯ хладилник, може би ще си гълта ток...Хаххахахаа
64
1
 
15
 
! Отговори
НЕ!!! преди 12 години
Колкото и да не го харесвам, Сидеров е прав да иска главата на Говорителя на монополистите! Колкото пъти поискат повишение- винаги им се дава, а той го обявава!!!ОСТАВКА!!!
63
3
 
2
 
! Отговори
jj преди 12 години
ФуЦъКъ
62
0
 
6
 
! Отговори
до 60 преди 12 години
И кво става с хладилника?
61
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
56, хич и не се занимавай с топлофикация! Аз се опитвам да я изхвърля от нашата кооперация! С бойлер е най-добре. Е, ако има газификация също (газово котле).