Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР

Семерджиев трябвало да си ходи заради цените на тока и парното
Обновена: 1 юли 2011 14:48 | 1 юли 2011 12:24,
169
Сидеров поиска главата на шефа на ДКЕВР
Снимка: Булфото

Настояваме премиерът Бойко Борисов незабавно да уволни председателя на ДКЕВР Ангел Семерджиев заради вдигането на цените за ток и парно.

Това заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров, в декларация пред депутатите в парламента. Той призова още цените на тока и парното да бъдат замразени.

Според него политиката на последователни системни удари върху българския потребител и данъкоплатец продължава от 1997 г., когато България е влязла в програмата на МВФ, Световната банка и програма за българска колонизация.

„Оттогава няма българска икономика, банки или търговия. Всичко, което носи пари, е в чужди ръце”, заяви Сидеров.

Той припомни, че българското общество е дало доверието си на ГЕРБ с надеждата и обещанието, че тази политика ще бъде изменена в интерес на българската нация и българския народ.

Още по темата

„Това е клетвата и на цялото правителство. Политиката обаче, която продължава да се води днес, не е в интерес на народа”, добави лидерът на „Атака”.

Той посочи, че в момента доходите били замразени, а в същото време скачали цените на тока и парното.
„По стар обичай това се случва по средата на годината, през лятото, а ефектът от това ще се усети през есента и зимата, с новите сметки за ток и парно. Тогава капанът ще е щракнал”, каза още Сидеров.

Лидерът на „Атака” призова Семерджиев да бъде уволнен незабавно, защото допускал чуждите монополи да обират българския данъкоплатец и да пълнят пенсионните фондове на Чехия например.

„Преди дни стана ясно, че той си е купил лимузина и апартамент на Черноморието. Дали той не върши непрекъснати услуги на монополите?”, възмути се още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
5
 
11
 
! Отговори
някой преди 12 години
мале, мале...чета и се чудя, как може да има в БГ още толкова наивни хорица....не го ли разбрахте този *** сидеров - станал сега да се пъчи, че идват избори...хвърля прах в очите на хората и те му вярват - този е един от най-корумпираните политици....знете ли колко му плати Архонтът, за да стане евродепутат....хахахаха...и сега си милсите, че видаг глас в защита на народа...не, напротив - не му пука за вас....иска само гласовете ви, за да може да взима още парички...наивници
99
7
 
5
 
! Отговори
който той преди 12 години
тоя Волен легенда ще го направите с тези коментари :) *** народ попива популизъм на килограм .... явно наистина нямата какво да правите
98
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен е човека хора, осъзнайте се! Всички други ги видяхме - НИЩО ДОБРО не направиха за народа
97
1
 
9
 
! Отговори
KRAINO VREME E преди 12 години
KRAINO VREME E NARODA DA GLACYVA ZA B.CIDEROV DA E PREZIDENT.POVE4E NE MOJE ZA CMETKA NA NARODA DA XRANTYTIM ZAROBVA6TI NI KOMPANII,A NA TEZI KOITO CA IM GI PODARILI ZATVOR.PODKREPQM CTANOVI6TETO NA CIDEROV.TOI EDINCTVENO POKAZVA NE6TATA TAKIVA KAKVITO CA.DQNKOV NQMA MORAL DA E MINICTAR.
96
3
 
20
 
! Отговори
Един: преди 12 години
Добре,че в"нормална"България има поне един "луд", за да казва нещата,такива каквито са.
95
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама той Семерджиев изпълнява каквото му каже Трайчо, наемника на ЕВН.Е трупа пачки като всички в този "орган".
94
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Волен беше луд, беше шизофреник ! Ей такива луди повече в България да има
93
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прав е Волен.Чешките пенсионери живечт охолно с нашите пари.Те не знаят какво е криза.
92
3
 
11
 
! Отговори
zeta преди 12 години
Волене,засягаш много интереси,най-вече на олигархията.така ,че не се чуди на коментарите.
91
0
 
6
 
! Отговори
До 92-ри преди 12 години
...на въпроса ти - ами така както се вдигат цените на горивата ежемесечно.Само че, за това никой нищо не плюе? Странна работа...
90
1
 
10
 
! Отговори
mafia преди 12 години
Е най-накрая лудия оцели болна тема за българина. Ей сега може да припечели някой на своя страна.Аз само не разбрах, как се вдига тока и парното през 3 месеца?
89
14
 
9
 
! Отговори
някой преди 12 години
сидеров, стига с тоя популизъм бре...няма смисъл, разбери....хората те разбраха, че и ти си алчно и продажно ***, като всички останали....кой заблуждаваш с тея изказвания???? как за 20 години не се намери ЕДИН ЕДИНСТВЕН честен човек в политиката????? Алчни, властолюбиви, егоистични човечета....избрирани от същите гласоподаватели....
88
15
 
8
 
! Отговори
Бачо преди 12 години
Волен е продажник,до вчера лиза задните части на Боко сега се пени
87
2
 
16
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,Ще повтарям докато чуят и глухите, а след това ще продължа, докато чуят и русофобите, неграмотните, глухите и дори Костовия пудел Мартинчо и хубавото Наде...!!!Истинската битка не е за ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ на България, а за това кой ще гушне рушветите за Южен поток и Белене и кой 60 милиарда печалба от Белене...!!!Българските икономически интереси, ни налагат Зелена Енергийна стратегия, в унисон с Европейската Визия - 2020...:- НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА ЕНЕРГИЙНА ПОЛИТИКА - ПРИ КОЯТО ЕДНОВРЕМЕННО:1. Веднага строим Южен поток, защото заради икономическата блокада на Иран, газ за Набуко няма да има поне още 50 години2. Заради всеобщата икономическа криза в България, след елементарни преговори пускаме 3 и 4 блокове в Козлодуй, строим Белене с 51% държавно участие и после с тази част правим РЕСТИТУЦИЯ НА ПЕНСИОННИТЕ ФОНДОВЕ... така, че в изпълнение на Стратегия 2020 и заради Демографската криза, по 1 милиард лева годишно да не тежат на бюджета...3. Закриваме 60% от въглеводородните ТЕЦ, с което съкращаваме с 40% вредните емисиии. Екоглобите ще оскъпят двойно цената на тока, спрямо сегашните 8,8 стотинки и ще ни върнат в каменната ера... За съжаление, при това СДС и ДСБ, ще останат без финансиране!!!4. Планираме за след 15г.два заместващи блока на действащите в Козлодуй, а след 30г., строим нови два реактора в Белене...;5. Правим ВЕЦ навсякъде където е възможно..., браво за Горна Арда..., срам за Цанков камък!!!6. Спираме строителството на нови - ДОКАЗАНО! неефективни вятърни и фотоелектрически ЕЦ, даващи ток с цена 72 стотинки и следим световния технически прогрес...7. Прилагаме действия за Енергийна ефективност, според "джоба си"...Господин Премиер, Ето тези 7 крачки, в изпълнение на Сратегия 2020, са "Национално отговорна зелена енергийна стратегия"... и мощна Законна подкрепа на родния бизнес, чрез евтина енергия Всичко останало е от "Лукаваго" и от Златния телец...!!!
86
0
 
7
 
! Отговори
до 56 преди 12 години
56, явно си много глупав или голям муфтаджия, за да искаш да не плащаш за ремонт на покрива. Не ти или идва в байганьовската глава, че подът на оня над тебе е твоят покрив. И ако общият покрив протече и наводни оня над тебе, той трябва да продупчи пода си - негов си е, та да се наводниш и ти. Защото използвачът-*** само така се секща, че покривът и други части са общи, за които се плаща общо. А като се напълни мазето под теб - да плащаш само ти за да се предпазиш от смрад, мухъл и комари.
85
4
 
11
 
! Отговори
ilss преди 12 години
evalata SIderovvv yvajavam te mnogoo !!!!
84
5
 
15
 
! Отговори
вярващ преди 12 години
Слава Богу! Четейки заглавието, помислих че като президента на Уанда (ако не се лъжа) Сидеров е погледнал менюта за дена и не е видял там човешко филе и е решил, че шефа на ДКЕВР ще бъде идеален за гарнитура? Изплаши ме Волене, чесно! Но прочетох статията и с радост виждам, че си човек, а не канибал. Благодаря ти! И май ти си един от малкото в парламента, които мислят и за нас? Ами може да те подкрепим на изборите? То като гледаме, кои ни се предлагат, по-добре един като теб, отколкото доста др
83
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не харесвам Сидеров. НО! Трябва да остане в политиката. Като опозиция.
82
23
 
5
 
! Отговори
Шефчето преди 12 години
Волене, ще получиш долната глава на шефа на ДКЕВР, да и изсмучеш един мазен ***!
81
4
 
19
 
! Отговори
Tina преди 12 години
Подкрепям те, Волене!Незабавно уволнение на Семерджиев, смяна на цялото ДКЕВР, и ако може да остане само едно дружество в електроразпределението, което да държи предимствено ниски цени за България.За неразбралите "политици": Това се нарича ПРОТЕКЦИОНИСТИЧНА ПОЛИТИКА!