Не билбордовете, народът ме уволнява!

Борисов e спокоен: Нека си харчат парите
12 юли 2011 21:03,
714
Не билбордовете, народът ме уволнява!
Снимка: БТА

„Не ме интересуват тези билбордове, нито съм ги виждал, ако искат да ги накачат по всички стени. Мен ме назначава народът и той ме уволнява, а не с билбордове и подобни. Нека си харчат парите“.

Така премиерът Бойко Борисов коментира анонимната досега акция срещу него „Ще уволня Бойко Борисов“, която стартира с билбордове, а след това прерасна в интернет сайт, в който няма информация за инициаторите, а само възможност за неограничено гласуване.

Премиерът припомни как са били похарчени много средства преди 2 години, за да се сложат билбордове, гласящи: „Когато гласуваш за Борисов, получаваш Костов”.

„Видя се, че тези хора са си похарчили парите напразно. И това ще се види, че е лъжа. Ние не харчим пари за такива неща и не се занимаваме с такива неща”, отсече премиерът и допълни:

„Кой се е съмнявал някога, че г-н Костов, БСП и ДПС са едно и също? Това са едни и същи хора, които през годините са правели така, че да възпрепятстват всяко едно демократично правителство. Не ни притесняват“.

Още по темата

Премиерът обаче не отговори на въпроса дали той е наредил свалянето на билбордовете.

"Чисти сме пред съвестта си. С малцинство изведохме България от кризата. Вече има ръст, има добро усвояване на европейските фондове и се вижда колко неща се правят всеки ден", похвали се Борисов.

„В края на краищата народът е този, който ни назначава. Ако мине пък вотът, ще направим избори и пак народът ще си каже думата”, коментира той.

Политическите сили засега отричат да имат нещо общо с анонимната кампания.

Лидерът на РЗС Яне Янев, който агитираше чрез множество билбордове за изборите 2009 г., също се разграничи.

Лидерът на БСП Сергей Станишев заяви, че няма идея кой стои зад тази инициатива, но уточни, че интернет е единственото останало пространство на свободната мисъл.

По думите му новият сайт показвал промяната на обществените настроения към управляващите и министър-председателя.

„Главният заподозрян“ Алексей Петров също отрече да им нещо общо с инициативата, а Съюзът за стопанска инициатива, чийто изпълнителен директор е Петров, излезе с разграничителна позиция до медиите.

От ССИ са категорични, че нито са поръчвали въпросните билбордове, нито имат намерение да провеждат анонимни акции или да задават на публиката PR гатанки.

„Колкото и да са големи вчерашните билбордове, те не са ни необходими, за да виждаме несравнимо по-големите безобразия на правителството на Бойко Борисов“, заявяват  още от организацията, като припомнят, че са поискали публично оставката на премиера още на 3 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


714
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
672
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази кампания е нелепа- броят на тези гласове е нереален, не е редно 1 човек да може да го "уволнява" безброй пъти.
671
11
 
8
 
! Отговори
BobI преди 12 години
Правилно е казал,народа сме с теб!
670
4
 
13
 
! Отговори
Една_от_БГ преди 12 години
Тиквата е куха и не помни, когато пращаше активисти от Герб през 2008-*** година да събрат подписи по частни адреси за уволнението на Станишев. Разбира се, някои още помним тоя гърбав циркаджилък.
669
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
за това искат хората уволнение"Българите са по-бедни в сравнение със средното равнище за ЕС 41,9% от населението в нашата страна изпитват сериозни материални затруднения, а за Общността този показател е 8,1 на сто."
668
8
 
6
 
! Отговори
Я по кротко преди 12 години
Някакъв си саит без ограничения в гласуването събрал 300 000 ''ЗА'' ....ми питайте дежурните на посерано дали са спали снощи или са ''кликали'' в несвяст :)))
667
11
 
9
 
! Отговори
Спиро преди 12 години
Прав е Борисов, опозицията нека си харчат парите за билбордове.Те вече нямат по какъв друг начин да се противопоставят на Бойко.Но това показва какво представлява опозицията ни.
666
4
 
5
 
! Отговори
678 преди 12 години
Евала, много ме изкефи коментар Но677.Нищо чудно да си прав колега!
665
3
 
9
 
! Отговори
до избирател преди 12 години
А чувал ли си за хотела на ББ в Обзор.Отиди да го видиш и попитай местните хора това онова.Хайде когато оплюваме да бъдем честни -това че се правят на по ниски от тревата,не ги оправдава за мутренското им минало.
664
3
 
12
 
! Отговори
до 652 преди 12 години
Ти си изключително ***........незнам за какви фирми говориш ***,но когато си си внесъл данъка в държавата т.е. бил си коректен платец и съответно имаш да си получаваш ддс и ако това ддс е хиляди левове и държавата,по-точно ТИКВАТА се *** с теб а на теб разходите по обслужване на кредити,заплати и т.н. ти вървят КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ *** ААААААА.......ще кажеш на роботниците и на банките какво.?????? АЗ ЩЕ ТИ КАЖА ИЛИ ФАЛИРАШ ИЛИ ВЛИЗАШ В СИВАТА ИКОНОМИКА.......
663
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АКО НЯКОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ СТОИ ЗАД ПОСТАНОВКАТА СЪС БИЛБОРДА И САЙТА - ТОВА СА СЪЩИТЕ ХОРА, КОИТО ПИШАТ ПОД СТРОЙ И ВЪВ ФОРУМИТЕ. НЯКОИ ГИ НАРИЧАТ ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, НО ТОВА НЕ СА ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, ТОВА Е МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. ЗАЩО СА ТОЛКОВА ИЗНЕРВЕНИ ЛИ? АМИ И ВИЕ ЩЯХТЕ ДА СТЕ НЕРВНИ АКО ТЪКМО КОГАТО НАЧЕВАТЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИ КАРИЕРА ПАРТИЯТА ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПАДА И РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ЛАПАНЕ. :))))))))))))))))
662
10
 
2
 
! Отговори
до 672 преди 12 години
Какви 300 000 българи бе умник? Тия от сайта са същите дето лепнаха и билборда - МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. В сайта плащат 10 лв за 1000 гласа може и ти да идеш да изкараш някой лев :))))))
661
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Десет комсомолци праскат пропаганда и минуси и се преструват на стотици хора, както и в сайта - плащаш 10 лв. за 1000 гласувания и твърдиш че 160 000 били гласували мухахахахаха. Ей ***, после на изборите само да не се изненадате когато ГЕРБ започнат втория си мандат.
660
0
 
5
 
! Отговори
9999999 преди 12 години
aide mahai se 4e ni omrazna da gladuvame ot teb !!!!!!!!!!!!!!!i da boleduvame sashto .vapreki 4e ot 1990 do sega edin 4itav politik nqma v BG samo kradlivi
659
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
300000 balgari iskat ostavkata na boiko bilborda i to v ramkite na 1 den... samo taka bg dolu toa ***
658
4
 
13
 
! Отговори
До 668 преди 12 години
ББ значи Бях Бандит, Бол Бардак, Бях Бекапеец, Бъдещ Богаташ, Бивш Болшевик
657
4
 
15
 
! Отговори
БСПар преди 12 години
Тоя вярва ли си? народа е малко тъпичък, ама чак толкова че да му вярва още, едва ли! Иначе те и наще не ги бива много, ама най-големите *** от БСП и СДС(ДСБ) напуснаха и си направиха ГЕРБ!ГЕРБ-комунисти, така трябва да се казват.Бойко се е едно просто полученге-полумутра и това си е! Тоталитаризъм!Добре поне че част от *** на БСП отидоха в ГЕРБ, че са като пиявици, няма отърване от тях!
656
13
 
4
 
! Отговори
Тити преди 12 години
Премиера е напълно прав! С тази кампания не може да бъде уволнен. Тези, които са предприели такива действия няма да спечелят нищо.
655
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Б.Б. значело вече Бойко Билборда!!!!
654
2
 
21
 
! Отговори
Българе преди 12 години
Тоя кадър на Маргините, тоя некъдърник Борисов, лежал 6 месеца в Унгария за кражба на кола, тоя ли управлява добе?!Какви еврофондове бе, окрадохте резерва, съсипахте икономиката и направихте тоталитарна държава!ГЕРБ са за затвора!Представяте ли си, ГЕРБ плащата на разни коментатори-***, с крадените от народа пари, за да ги защитават в нета!Крадат ни праите, после плащат да ни замазват очите! Комунисти са ГЕРБ, по-комунисти от тях НЯМА!
653
13
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 12 години
Точно така! Народът категорично подкрепи управлението на г-н Борисов, което се оказва най-успешното в новата ни история. Това обаче подразни много политически кръгове, а и наруши далаверите на много престъпни икономически групировки. За това и сега има такава пропагандна кампания срещу Правителството, подплатена солидно с много пари. Номерата ви, господа комунисти, този път няма да минат!!!