Ще уволня Борисов!? Ама за малко!

София осъмна с нестандартен билборд, който бе свален за часове
Обновена: 11 юли 2011 20:24 | 11 юли 2011 18:55,
437
Ще уволня Борисов!? Ама за малко!
Снимка: Булфото

Неизвестен засега мераклия реши публично да "уволни" премиера Бойко Борисов. Инициативата му обаче продължи само няколко часа.

Мераклията използва нестандартна идея – София осъмна с билборд с надпис "Ще уволня Бойко Борисов!", който беше поставен на Ботевградско шосе.

Няколко часа след това обаче плакатът беше срязан. На мястото ясно личаха остатъците от бял винил по рамката на съоръжението.

Все още не е известен авторът на посланието. Постерите бяха с един и същи надпис и от двете страни, а до него имаше празно бяло поле.

Нестандартният призив за уволнение се появи само седмица след акцията във Facebook "Един ден без Бойко Борисов", която събра 35 хил. привърженици.

Инициаторите предлагаха на 5 юли, когато беше годишнината от последните избори, спечелени от ГЕРБ, да не се споменава името на премиера.

След това страницата беше изтрита и на нейно място се появи нова "Ден без Бойко Борисов", която предлага продължение на инициативата на 13 септември.

Още по темата
 Инициаторите изпращат съобщение на желаещите да се присъденият към групата да намерят още 2-ма човека от познатите си, които да се съгласят да се присъединят към страницата и "да са готови за бунт". Техните двама пък трябвало да намерят още по двама.

"Ако един от вас издъни работата и не му се занимава, и си каже: "А-а, то другите ще се оправят...", накрая нищо няма да стане. Затова действайте", призовават инициаторите. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


437
Още по темата: Бойко Борисовбилборд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
20.12.2011 Ха уволнявай сега да ти *** м*ката!
406
0
 
8
 
! Отговори
Стареца преди 12 години
Вижте кои бяхя в парламента против закона за конфискация на незаконно придобито имущество и всичко ще ви стане ясно. Курумбашев от БСП каза по телевизията, че такъв закон няма от времето на римляните и даже нашия е по-лош защото, който се самоубие преди да му вземат имуществото, закона не се прилага от императора. Пълна лъжа за нашия закон. Такива закони има по-света. В Китай семейството на осъдения на смърт за корупция заплаща двата крушума. Затова там има държава, а тук не.
405
6
 
8
 
! Отговори
"Директор" преди 12 години
Да го уволня ли? Първо бих го предал на съд за всичките му "умнотии". Заедно с поддържащия го оркестър от нагли некадърници и кариеристи!
404
11
 
3
 
! Отговори
Дайте му преди 12 години
Бойко е най-добрия премиер досега, умен и честен. Затова нека му дадем властта за още 50-60 години. А дотогава виновни за тоя хал ще са все предишните.
403
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не мога да разбера,тези които защитават това недоразумение ББ какво печелят:по-лек ли им става живота,повече ли пари получават,повече ли работа имат,НЕ ГО РАЗБИРАМ!какво сатава бе хора!
402
1
 
9
 
! Отговори
Поговорка преди 12 години
Крадеца вика, дръжте крадеца
401
2
 
10
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 12 години
Борисов, още на есен ще усетиш народната любов :)) В областта на седалищните части ще е концентрирана :)
400
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това ако не е работа на РЗС ами просто е те използват оранжев цвят !
399
23
 
14
 
! Отговори
Петър преди 12 години
Смешна история. Няма кой да уволни премиера, ако народът му го хаесва. А ние харесваме и подкрепяме Бойко Борисов, защото е наистина най-успешният министър-председател на Българя по време на прехода!
398
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъжно ,тежко , но точно и вярно!
397
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каквото и да правят пак пак ще гласувам за ГЕРБ
396
0
 
0
 
! Отговори
muncho преди 12 години
za ili protiv borisov, shte se razbere na izborite! no, shte stane li yasno, koy plashta skapi bilbordove? hayde, vav FB NEKA SE 'OBEDINYAVAT'- DORI ARABI GO PRAVYAT!
395
14
 
10
 
! Отговори
Николаеца преди 12 години
Скоро ще стане ясно кой стои зад всичките тези изкуствено създадени и скъпо подплатени акции във Фейсбук, интернет, както и по билбордовете. Това е много *** и дебелашки опит да се влияе на обществото. Този път агентите Гоце, Алексей, Кунева(Пръмова) и компания ни взеха за прекалено глупави. Ще им се върне тази кампания както им се върна и онази манипулация "Ако подкрепиш Бойко, получаваш Костов". Успех на Правителството на ГЕРБ и дано да устоят на този престъпен натиск!
394
2
 
10
 
! Отговори
Име преди 12 години
Докато има толкова много *** на тоз свят, ще има и такива управляващи.
393
9
 
7
 
! Отговори
Сани преди 12 години
Няма по селска инициатива за напишеш такава простотия и то на билборд срещу премиера .
392
16
 
10
 
! Отговори
Diego Armando преди 12 години
Защо ще го уволнявате, бе, комплексари?Най-успешният премиер за прехода, Европа ви го казва, кой искате - Станишката дето нямаше ден трудов стаж ли?Оставете Бойко да си върши работата и не се занимавайте с глупост...
391
6
 
5
 
! Отговори
генчо преди 12 години
Ще спечели, ама друг път!
390
5
 
6
 
! Отговори
генчо преди 12 години
Ще спечели, ама друг път!
389
1
 
2
 
! Отговори
удобрител преди 12 години
що да са грозни? това е позиция. грозно е *** гожеда да са белите роби на европа! по-добре на Кадафи тогава - той плаща повече!!!!!!
388
17
 
8
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Борисов е работещ за народа премиер. И инициативи от такъв тип са грозни и няма да имат ефект, защото обществото удобрява управлението на ГЕРБ. Разбира се винаги ще има такива, които ще правят всичко възможно да очернят името му и името на партията, но много голяма част от народа не се маниполира лесно, защото чете и си прави реална равносметка за случващото се сега.