Сплашват ни преди вота, отсече Командира

Според него отговорността за взривовете е на ГЕРБ
Обновена: 19 юли 2011 11:12 | 19 юли 2011 11:11,
356
Сплашват ни преди вота, отсече Командира
Снимка: Булфото

Цялата отговорност за взривовете пред централите на РЗС и ДСБ носи единствено ГЕРБ, коментира във Варна Иван Костов.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че това си е чист опит за политическо сплашване преди вота на недоверие.
Костов определи думите на премиера, че взривовете са инсценирани, като нагли и недопустими.

Още по темата

"Мутрите влязоха в българската политика и я оцветиха по характерния за тях начин”, отчете синият лидер и допълни, че ДСБ и РЗС нямат отношения, за да се уговорят за каквато и да е инсценировка.

"Това са приказки на безумци”, заключи Костов и отправи призив към изпълнителната власт да назове извършителите през следващото денонощие.

ДСБ щеше да реагира така остро и ако устройствата бяха избухнали пред централите на други партии, допълни Костов.

Подумите му подобни престъпления са заплаха за демокрацията в страната.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още по темата: взривовеИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
7
 
14
 
! Отговори
sea преди 12 години
А според мене ти и оная *** Яне си правите евтин пиар за сметка на две счупени врати за по 200 лв.Айде стига с тези простотий,съвсем за мезета ни взехте.
278
10
 
14
 
! Отговори
UFO преди 12 години
Гласувай за Костов, и ще получиш Станишев! И Доган... за разкош
277
7
 
13
 
! Отговори
Марио преди 12 години
Е извинявайте, ама точно Костов да говори за мутри... Аз си спомням, че когато той беше премиер мафията беше в разцвета на силите си! И е изключително смешно за тези взривове да се обвинява ГЕРБ - хората от тази партия са много над тези неща!
276
2
 
2
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
извършителя на бомбения атентат вече и поръчан..хорото но които е поръчан не знаят нищо за него...връзката трябвада се прекъсне защото винаги има риск от живи свидетели..българина е непредвидим и винаги може да те издаде...левски би предаден от българин ..Априлското въстание бе предадено от българин Битев умря от българин...Кучатата вече са по дирите на хиената извършила този акт..знае че е обречена и се е свила в бърлогата но така е като си хиена и ***..никой не те уважава ..куршум ....
275
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВЧЕРА ОНАЯ 150кг.*** ФИДОСОВА КАЗА ЧЕ БОКО ЩЕ РЕЖЕ ГЛАВИТЕ НА ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ! Е ЗАПОЧНА СЕ С ПЪРВИТЕ ДВЕ!БРАВО БОКО ТИ ЩЕ НАДМИНЕШ УЧИТЕЛЯ СИ Т.Ж.!
274
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя със сините венци като се появи някъде си дръжте портомонето,картите и парите под контрол-ОПАСЕН ДЖЕБЧИЯ!!!
273
12
 
3
 
! Отговори
Поздно, батюшка! преди 12 години
Иван Костов имаше възможността да свали правителството на ГЕРБ още по времето на акушеро-гинекологичните издънки на ЦвЦв!НО! И Костов се страхуваше да не загуби и минималния брой депутатски места за ДСБ и затова си замълча сконфузено!Твърдото тъмносиньо ядро от привърженици изгуби търпение и доверие в собствения си лидер! Защото въпреки очевидната непоносимост на синия електорат към ББ, ЦвЦв и ГЕРБ като цяло, лидерите на сините не направиха нищо!Днес вече е късно!Поздно, батюшка!
272
12
 
7
 
! Отговори
БившКоренякСофиянец преди 12 години
Вас не ви ли закриха?!Костя, не е ГЕРБ заложил бомбата а симпатизантите на ГЕРБ, тях толко им е акъла! *** момчета, спортистчета, чалгари!
271
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
след словестните престрелки дойде ред и на бомбите..Кой кого манипулира?народа се обърка на кого да вялва ..но манипулацията е удобна и е позната не от днес..тя се използва от векове..основното е да натопиш врага ..народа да ти повярва че не си ти а той сам...Каквото и да си говорим става на въпрос за интереси и много много пари! Извършителя може да бъде всяко *** но важно е кой е поръчителя...мисля че извършителя вече не е между живите той е обречен за да не се провали проекта..да не се сти
270
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еее, Костов, айде разкарай се, бре *** долен. Как се неналапа толкоз години. Разпродаде цяла България и имаш наглостта да се лигавчиш. ***!
269
9
 
10
 
! Отговори
Българе преди 12 години
На Бойко ортаците са се изнервили и плашат пилците!Те *** и Сик толкова си умеят, некоя бомба, малко стрелба и бой и дрогата почва да тече, а Тиквата да краде ... ***!
268
7
 
9
 
! Отговори
erik преди 12 години
цв.цв. явно много му се е ядосал на Костов.когато аргументите издишат заиграва палката а цвьцко?
267
9
 
9
 
! Отговори
ДСБ Русе преди 12 години
ДЕКЛАРАЦИЯНие членовете и симпатизантите на ДСБ от Русенската партийна организация, категорично се разграничаваме от действията на лидера Иван Костов и намеренията му да подкрепи вота на недоверие, внесен от БСП и ДПС в парламента. Едно такова действие би било предателство спрямо синята идея, подмяна на вота на сините избиратели, гласували срещу върхушката БСП/ДПСЗаявяваме, че сваляме доверието си от лидера Иван Костов, като ще предложим избор на нов лидер на предстоящата конференция на ДСБДСБ Русе 19.07.2011
266
0
 
2
 
! Отговори
.....269 преди 12 години
..Ти пък ,къде видя страх ?Айде у лево ,и не се обаждай ,....МИШЛЕ!"Събрали се мишките ..."?
265
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех Костов, Костооов, накрая си показа истинската същтност и мотивите ти да си политик....То Бойко трябва да е най-простия за да ви взривява, при положение че вие несте му никаква, ама абсолютно никаква конкуренция с вашите измислени проценти които имате и депутатчета....
264
7
 
11
 
! Отговори
кабинета на Костов, преди 12 години
...най крадливия и корупционен .....!
263
6
 
6
 
! Отговори
НФБ преди 12 години
нарязани билбордове ..спрени и блокирани сайтове ...а днес и бомби! кой взривява политическото пространство?Мишо бирата умря мистериозно за да каже истината! Маджо притиска вдовицата за да му продаде леденика! Свършиха ли мутрите след началното натрупване на капитал с мутренските си номера?Залога е голям парите на столична община съфинансираща цветелинка бориславова ....президентската институция..явно зад тези взривове стоят хора с пари и с власт!Стоят много икономически интереси!
262
2
 
2
 
! Отговори
В една далечна,далеч преди 12 години
Люк Скайлокър (боко)срещу Вейдър(октопода),Йода(Уорлик) наблюдава но,Оби Лан че ги метне(Доган).Принцеса Лея(Фидоска) само коментира.Звездата на смърта(ЕС) иде....
261
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей герберски миризливи ***,каквито и простотии да пишете пред ЕС няма да минат. Там ще видят,че някой взривява офиси на политическите си противници. Герберите треперят от страх .
260
7
 
4
 
! Отговори
ТАКА Е преди 12 години
Костов се уплаши ,Бойко не !Гювеч няма !