Сплашват ни преди вота, отсече Командира

Според него отговорността за взривовете е на ГЕРБ
Обновена: 19 юли 2011 11:12 | 19 юли 2011 11:11,
356
Сплашват ни преди вота, отсече Командира
Снимка: Булфото

Цялата отговорност за взривовете пред централите на РЗС и ДСБ носи единствено ГЕРБ, коментира във Варна Иван Костов.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че това си е чист опит за политическо сплашване преди вота на недоверие.
Костов определи думите на премиера, че взривовете са инсценирани, като нагли и недопустими.

Още по темата

"Мутрите влязоха в българската политика и я оцветиха по характерния за тях начин”, отчете синият лидер и допълни, че ДСБ и РЗС нямат отношения, за да се уговорят за каквато и да е инсценировка.

"Това са приказки на безумци”, заключи Костов и отправи призив към изпълнителната власт да назове извършителите през следващото денонощие.

ДСБ щеше да реагира така остро и ако устройствата бяха избухнали пред централите на други партии, допълни Костов.

Подумите му подобни престъпления са заплаха за демокрацията в страната.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още по темата: взривовеИван Костов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
1
 
4
 
! Отговори
pomnest преди 12 години
Toia puk ot koia kloaka izpulzia? Komandir na kradcite...
318
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да пребъде СК!Мутрите на въжето!Не гласувайте повече за мафията!
317
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЗАТВОР НА МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ!
316
4
 
3
 
! Отговори
Амидала преди 12 години
Не смятам, че правителството носи каквато и да е отговорнист по случая. Това е сценарии, който има за цел да злепостави както правителството, така и цялата държава.
315
1
 
4
 
! Отговори
ЯНЕ-отрочето на БСП преди 12 години
В началото бяха димки в залите , след това взривове в собствения весник.Ред и е на някоя църква и този път с жертви.За по-слабопаметните ---> КОМУНИСТИТЕ СА Я ИГРАЛИ ВЕЧЕ ТАЗИ ИГРА.НЕЩАСТНИЦИ
314
5
 
7
 
! Отговори
φω преди 12 години
Костов е голям ненормалник обаче, сам се гърми с единствената цел да обвинява после ГЕРБ за това.Сега това ще му е мотото на цялата кампания.Тоя е болен мозък....
313
3
 
7
 
! Отговори
:DDDD преди 12 години
За какво да те сплашват бе, та ти имаш 5 или 6 депутата. Кога най-после ще му кажат на този изхабен политик да не се държи сякаш има 50 депутатски кресла, когато има 5, и че никой ама никой не се интересува какво мисли. По някаква случайност още е в парламента, но това не значи да се изживява като духовен ментор на властта. Дано на другите избори няма 4% ( понеже всеки път е на ръка но за нещастие го преминава ) и завинаги излезе от политиката !
312
4
 
2
 
! Отговори
до 301 преди 12 години
"България трябва да се освободи час по-скоро от простите бокови мутри,за да тръгне по нов европейски път и просперитет!!!!!!!!!!!!!!!!!!"....а кой според теб е този път, към Истанбул може би?!?!?! Не мерси!
311
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ ще си платят на изборите за взривовете.
310
6
 
5
 
! Отговори
Добрева преди 12 години
Естествено, че отговарността е на ГЕРБ! Лошото е, че колкото повече се борат с престъпноста, толкова повече тя приема чудовищни размери. Следователно или мерките са неефективни или "овладяването" на престъпността е чист популизъм. И в двата случая - губим всички ние.
309
2
 
7
 
! Отговори
плам преди 12 години
Костов, лъжеш се! АЗ съм гласувал за теб преди, но съжалявам. Най-добре ще ви сплашат, ако съобщят, че ДСБ ще подкрепи ГЕРБ на изборите. Мисля, че никой няма да гласува за вас. Не, защото не харесваме ГЕРБ, дори напротив, а защото видяхме че всички партии скачате като *** наляво-надясно, стига да има келепир. А това не буди доверие. Достатъчно е ГЕРБ да съобщи, че сте в коалиция и БСП, ДПС, РЗС ще ви опплюят тотално.
308
3
 
7
 
! Отговори
ХА! преди 12 години
Кой те сплашва бе,***??!!...Кой изобщо се интересува от тебе,политически мошеник и понастоящем политически труп,без изгледи за реанимация! Сами се думкат,за да може някой да ги забележи...
307
3
 
4
 
! Отговори
ано преди 12 години
хаха да смосплашва се ,та нали той си го е поръчал за да може да плюе по правителството
306
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК
305
1
 
5
 
! Отговори
яне преди 12 години
Я.Янев е стар специалист по взривовете и димките. Иван Костов му е сърбал попарата преди 10 години. А преди време, "вдигна пушилка" в пресцентъра на Трактора /в-к Галерия/. Той ги умее тези провокации.
304
2
 
5
 
! Отговори
Maiora преди 12 години
Тебе пък кой те плаши бе нангал ***,та нали вие си организирате това мероприятие,след като сте напълнили гащите,Комунист си беше и такъв ще си останеш *** ***.
303
2
 
11
 
! Отговори
Цецо Бомб-комб преди 12 години
Г-син Костов, не Ви разбрахме -Срок 24 ч да се хвана за бомбаджиите или да се хвана за бомбите
302
3
 
5
 
! Отговори
до 301 преди 12 години
Тошко , тошко , тошко ... и с кого да го заменим бе тошко , с онези с които "градихте " демокрацията ли ...я вземи се събуди и стига си повтаряк като папагал комунистически булшити...боко тиквата , лошия пожарникар , на тато подлогата , бандита и т.н. Аре сменете я тая плоча бе ... толкова ли са ви ниски челата ,че не съчинихте за 2 години нова песничка ... доскучавате вече и ставате смешни
301
6
 
15
 
! Отговори
draznitel преди 12 години
Кой те сплашва бе, чичеее, с твойте 5ма умрели депутати ли ще бутнеш правителството ???
300
2
 
8
 
! Отговори
поля преди 12 години
Яне ме съмнява, отдавна не беше се появявал на хоризонта и може да си е потърсил повод да почне пак да мрънка. Много е наивно да се твърди че Герб ще сплашват с взривове, тва може да се твърди в "Аз съм сънчо" по канал 1