Цветанов видя доклада на ЕК като умерено позитивен

Оценката за България в него била обективна
Обновена: 20 юли 2011 14:39 | 20 юли 2011 14:23,
151
Цветанов видя доклада на ЕК като умерено позитивен
Снимка: архив, БТА

Евродокладът е обективен и такъв, какъвто сме го очаквали през последните четири години. Това каза в Кюстендил вътрешният министър Цветан Цветанов.

"Лично за мен е умерено позитивен, защото се констатира ясно политическата воля за реформите, които се осъществяват през последните две години", отбеляза вътрешният министър.

"Препоръката е да продължим реформите в съдебната система и, разбира се, по-бързото приключване на всичко това, което е свързано с бързото правораздаване", посочи Цветанов.

Още по темата

"За мен е изключително важно и удовлетворително, че се отбелязват реформите в полицията и също така оперативната връзка между оперативните звена и Криминална полиция", допълни министърът.

По повод това, че критиките са основно към България, а не към Румъния, Цветан Цветанов посочи, че миналата година Румъния е получила доста по-лош доклад.

"Днес можем да отчетем, че Румъния и България са на ниво, което по някакъв начин очертава по-добра перспектива и за двете страни", смята Цветанов.

"Това, което трябва да бъде анализирано и от съда, и от ръководителите на съдебната система, е действително да могат да се прилагат съдебни практики и да се анализира защо пропуските са налице, при положение че 20 години казваме, че нашата независима съдебна система ще може сама да се оправи и да се реформира по начин, по който да съответства на всички европейски правни системи", каза още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво е воля без дела, бе! Стои си някой, афишира че има желание да свърши нещо, но не си дига ***. Делата ще накърнят много дълбоки интереси на много важни и близки хора. Е, какво правим тогава - стоим, казваме че имаме воля за промени, радваме се когато други ни казват, че сме имали били воля за промени. В същото време узаконяваме подкупа на Доган. Не закачаме фирмите му. Нито пък на червените олигарси. Големите монополи ни таковат таковата. А иначе имаме воля. Умерено позитивно! Пфу!!!
132
0
 
3
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 127Цецо че не си вярва е ясно, обаче аз подозирам, че той си вярва, че все още има хора които му вярват!
131
0
 
2
 
! Отговори
Вуте преди 12 години
Епа не знам за Цецо, ама я го видим като умерено негативен!
130
0
 
3
 
! Отговори
мен преди 12 години
Цвьки, мижитурко, нали знаеш какво ше ти се случи като ти бием шута наесен и тези дето ти опьват конците решат да заметат. свържи точките цуци
129
1
 
1
 
! Отговори
AHMET преди 12 години
BRAVO TSVETANOV SAMO TAKA.
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЦЦ и черупката ти е празна. Всички го виждаме. Вече е очевадно, че оставането ти на поста е проблем за всички българи.
127
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трактора прави Бочко и Цвъки за смях на света! Набийте си го в герберските каски, защото от следствен, стана кандидат-президент. И двамата смешници вместо да го осъдят, му накривиха капата. И така направиха за смях цялата държава, чието лице, за жалост са точно тея милиционери...
126
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ех, да бяха чуждестранни данъчни да ти направят ревизия на всичкото имущество и на всички твои роднини...///*** жална тогава. Друга песен ще запееш.
125
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аве цецолизците, къде сте. ни вопъл ни стон. няма указания, нали?ами чакайте. иначе може пак мачкай, *** и т.н. от изтърканата плоча.
124
1
 
4
 
! Отговори
ЦЦ преди 12 години
ми кво друго да кажа бе другаре.??????????????? другото е оставка, ама не ми се дава.влезте ми в положението ве другаре.апартаменти, къщи, шуми, гаражи и кво?
123
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цвъци вижда само пара и апартаменти ккъв доклад аз съм сигурен че не го е чел целия сега треба веско маринов да изпее една песен за доклада
122
3
 
3
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Бърза ОСТАВКА на двама министри. Ето това е по европейски, а не "..обективен доклад". ДРЪН ДРЪН. ЦЦ
121
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Еййййй Боби....Ха-ха-хаа, Цецо Многокъщника??? Стига бе тоя човек ни остави "без" мафия и разбойници!Нема геле...)) Тъщата му вече спи без *** от повишено чувство за сигурност....и то на отворени врати и прозорци...Евалата!
120
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този е умерен *** ! Ама с какво са го умерили професорите от БАН 2 години гадаят !
119
4
 
17
 
! Отговори
kk преди 12 години
Цвъчко е тотално изперкал!Той наистина си вярва!Това е ДИАГНОЗА!
118
2
 
9
 
! Отговори
евала преди 12 години
"Евродокладът е обективен и такъв, какъвто сме го очаквали през последните четири години" - Евалата Цецо, че чакаш четири години!!!
117
1
 
14
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
КАКВО МОЖЕ ДА ВИДИ ЕДИН НЕГРАМОТЕН ЧОВЕК, БЕЗ МИСЪЛ И С НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНА РЕЧ ?!? ТОЙ ЗНАЕ САМО МИРНО-СВОБОДНО, ЛЕГНИ-СТАНИ, ПЕЙ-МЪЛЧИ, ГЕРБеросвай и пак ГЕРБеросвай !!!
116
6
 
11
 
! Отговори
Николай БОЯДЖИЕВ преди 12 години
Ей ***. Каквото и да правите Смолян ще бъде червен.Само Бат Серго да дойде на власт.Ще повишим заплатите и ще има и пари за разкобки.По-добре да дам дупе на Доган и да се жвее добре ,а не като скотоже без пари.***! Аз сам с червеното знаме!
115
2
 
18
 
! Отговори
хитър шоп преди 12 години
видя си шестте апартамента и незаконните хонорари с неизвестен произход.они не спат,от евросъюзо,де
114
2
 
7
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Там иткровено българските съдии се наричат лъжци