Къде е "congratulations"-ът в доклада, питат от ДСБ

Еврокомисята направила трезва оценка за напредъка ни
Обновена: 20 юли 2011 14:55 | 20 юли 2011 14:54,
68
Къде е "congratulations"-ът в доклада, питат от ДСБ
Асен Агов. Снимка: Булфото

В доклада на Европейската комисия няма "congratulations", обяви пред журналисти в НС Асен Агов от Синята коалиция.

Още по темата

Според "сините" документът е обективен, направена е трезва оценка за напредъка на страната ни по механизма.

Прави силно впечатление, отбеляза Агов, че докладът потвърждава всички констатации на Синята коалиция за отсъствие на големи успехи в борбата с организираната престъпност, за липса на трайни резултати – да има осъдени, за отслабване на борбата с корупцията по висшите етажи на властта.

По думите му всички предупреждения на десните, след последния доклад, са били съвсем навременни и ако правителството се е вслушало в тях,"„вероятно днес нямаше да има такава отрезвяваща оценка за България", допълни Агов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шиляшки или Шушулов? са от БСП бе анонимния, нищо не разбираш,
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези кой ли ги бръсне за нещо? Разказаха ни играта крадливите "водачи" на сините. Някой спомняли си Шиляшки или Шушулов? Крадаха, крадаха, а сега американските червей ги превръщат в хумус.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм независим депутат и мога да ви кажа че си живя прекрасно в народното събрание именно защото сте ме избрали.Хайде да храчим по Сидеров и групата му защото именно интригите обуславят и вашата глупост да ни избирате редовно и от сърце 21 година .На месец аз взимам от 30 000 до 40 000 хиляди лева от различни фирми на които им помагам като народен избраник.Сина ми също го глася за тази професия защото вашите внуци ще го избират.Заплати няма да вдигаме защото е криза ...и мисля ще се удължи до 2067 година.Това е положението.Вие имате здрав разум а демокрация без нас депутатите неможе да съществува.Бъдете здрави и винаги гласувайте за депутати защото мислим за вас.Мислим да им увеличим бройката на 450 такива защото много наши роднини напират за тук.
56
3
 
0
 
! Отговори
Минаващ преди 12 години
Мръсната мазна ***, доносникът Асен Агов още ли е жив, бе? Гадта с гад!
55
1
 
0
 
! Отговори
NAPOLEON преди 12 години
ASEN4O DODRE ,4E VLEZE V POLITIKATA,AKO BE6EOSTANAL DA RABOTI6 KATO *** DO SEGA DA BQHME TE ZABRAVILI.
54
2
 
1
 
! Отговори
sv. Petar преди 12 години
Poglednete go tozi otkoga go chakam
53
2
 
4
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
Истината е БСП-ДПС се отказаха вотът да бъде за цялосната политика на правителството, защото сините нямаше да го подкрепят и се съгласиха само за вътрешната политика да бъде вотът, понеже сините искат оставката само на Цветанов.Коолко са нагли червените писарушки да прехвърлят вината от "здравата на болната глава"!
52
5
 
3
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Тоя мазния ако ни бяха чули сега нямаше да е така.Абе големи сте умници бе Агов - забрави ли сакенцето купено от нармаг с което влезе в парламента.Охранени червеи.
51
2
 
15
 
! Отговори
Ю2 преди 12 години
На всички демагози от "Съюза на репресираните" и на червените демагози пишешти тук, че СК се съюзила с БСП, са си изначало ***.Че сините гласуваха с БСП за приемането ни в НАТО, ЕС. Значи трябваше да гласуват против, така ли, ***? А сега трябва да подкрепиме Цветанов, чиято оставка сините е искат от февруари месец, така ли бе олигрофени?
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Докладът е точен и тука за критика е не Агов, а Борисов и правителството му. Нищо не направиха срещу престъпността, мислят си *** ***, примитивно по български, видиш ли, щом правим показни акции, тъпите европейци ще се хванат на въдицата..да ама не, европейците не са ***, а бойко май е тъпичкия
49
5
 
1
 
! Отговори
Да,но преди 12 години
ВИВА ОРИСОВ ВИВА ГЕРБ
48
10
 
3
 
! Отговори
бивш син избирател преди 12 години
Не може на предстоящия вот на недоверие към правителството на ГЕРБ десен политик да гласува заедно с БСП. Това е национално предателство, това е комунистическо поръчение, зададено чрез един политически фарисей и демагог.Това се казва в декларация на Съюза на репресираните от комунистическия терор (СРКТ) в България, подготвена и подписана от трима ветерани в съюза - д-р Иван Николов почетен председател на съюза, Стефан Бакърджиев председател на Националния съвет на СРКТ и д-р Иван Касабов зам.-председател на Националния съвет на СРКТ.Повод за обръщението им е предстоящия вот на недоверие към кабинета на Бойко Борисов, който днес Коалиция за България и ДПС ще внесат в парламента. "Дошло е отново време разделно. Отново ще стане ясно кой кой е, кой е десен политик, кой е антикомунист. Ще стане ясно кой лъже народа и кой търси оправдание за поведението си", се казва още в документа.Според репресираните да се търси в това мотив и да си мисли, че може да се излъже българския народ е груба заблуда. А водачите на ДПС е добре да се замислят къде им е мястото в политическия живот на страната ни днес.В декларацията се казва още: "Това правителство води упорита борба с кризата, престъпността, корупцията и комунистическата намеса във всички структури на държавата. То има и своите грешки, но среща тотален саботаж в борбата си.Вие, които ставате съюзници на БСП, какво очаквате от неговата смян. Огледайте се с кого тръгвате и закъде. Българският народ ще ви даде своята окончателна оценка и ще ви прати на бунище като друг комунистически съюзник от Тройната коалиция, отвратил с това народа. Осъждаме всяка форма на единодействие с БСП, пребоядисана БКП. Българският
47
2
 
3
 
! Отговори
do AGOV преди 12 години
P..ka mu maichina
46
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това пиянде къде пъ се обажда.ТОлкова окрадоха, че имат да си живеят с поколения напред.Поне да не ни занимават със себе си, а да се скрият някъде/Гадини мръсни. Всички от СДС- Костов, Агов, Муравей, Бакърджиев, Софиянски, Бисеров. Излъгаха народа, който толкова им вярваше и се надяваше на тях.
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
това което казваш че синия агов има в Созопол е една стотна от състоянието му
44
4
 
10
 
! Отговори
georgi44 преди 12 години
хаха.. Асен Агов тоя "congratulations" незнам в кой филм го е чул, ама как може да има нахалството да го казва. При положение, че организираната престъпност те я създадоха. Баси нахалника.. аз досега незнам да е имало "congratulations" към някое правителство. Имаше Маргини, Барети, Очи, Братя и какви ли не още "светила" в българската култура.. но странно защо по времето на СДС и БСП тия хора бяха най-силни..
43
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За охраненото добиче Агов : congratulations се намира в джобчето, където Боко си събира парцалчетата.
42
8
 
0
 
! Отговори
До пост 45 преди 12 години
А кой горе? Доган, Костов или Хамстера предпочиташ.
41
2
 
11
 
! Отговори
Созополия преди 12 години
Този *** на снимката си е направил добре сметката - има цял квартал с хотели в Созопол!И може да си приказва, каквито иска глупости, защото яко се е "замезил".
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уседнал в НС пръч. Нищо смислено до сега не е казал и нищо не е свършил за толкова години депутатствуване. Лиже *** на Костов и си трае. Хитрец.