Нови самолети, след като вдигнем доходите и оправим пътищата!

Борисов гледа и чака изгодна оферта
Обновена: 3 сеп 2011 14:43 | 3 сеп 2011 14:30,
328
Нови самолети, след като вдигнем доходите и оправим пътищата!
Снимка: Dnes.bg

„Нови самолети и модернизация на армията ще има, след като повишим доходите и оправим инфраструктурата”. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който наблюдаваше демонстрациите на авиошоуто „Небе за всички” на военното летище край Крумово.

В деня на 100-годишнината на ВВС Борисов каза, че нови изтребители и летателни машини България ще купи заради членството си в НАТО, но след като това стане крайно необходимо. За момента усилията на правителството са насочени към по-висок стандарт на живот на българите, строеж на магистрали и ремонт на основни пътни артерии.

„Решението за закупуване на самолети няма да бъде нито политическо, нито дори финансово”, заяви още Бойко Борисов. Последна дума за това какви машини да се купят ще имат генералите.

Борисов е обяснил на представителите на САЩ, Франция, Испания и Русия, които представиха най-новите си изтребители и самолети в Крумово, че България ще им даде възможност да се надпреварват и да дадат най-добра оферта с най-ниски цени, защото рано или късно ще си купим нови машини за армията.

„Това е като да си купуваш кола, гледаш, гледаш и накрая избираш най-изгодната”,  разсъждава премиерът.
По думите му цената на един нов самолет стига до 100 милиона евро.

Бойко Борисов не скри, че армията има нужда от модернизиране и че летателните ни машини са малко, но припомни, че в момента се чакат нови вертолети „Кугър” и самолетите „Спартан”, които вече са платени от хазната.

На авиобазата край Крумово премиерът беше придружен от министрите Росен Плевнелиев, Ивайло Московски и Аню Ангелов.
На пътя Пловдив-Асеновград през целия ден трафикът е натоварен и на няколко пъти се образуваха километрични колони от автомобили заради хилядите зрители, които наблюдаваха демонстрациите на изтребители и самолети.

Бойко Борисов не усети задръстването, тъй като пристигна в Крумово с хеликоптер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
1
 
0
 
! Отговори
Lawanda преди 12 години
I can't believe I've been going for years without koniwng that.
275
1
 
0
 
! Отговори
Aggy преди 12 години
Hallelujah! I nedeed thisВyou're my savior.
274
1
 
0
 
! Отговори
Candie преди 12 години
Haahhhaa. I'm not too bright today. Great post!
273
1
 
0
 
! Отговори
Connie преди 12 години
Thanks for srhaing. Always good to find a real expert.
272
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Генерал Аню докладва на Борисов:- Г-н премиер, реформата в армията вече завърши! Останахме аз и шофьора ми.....Борисов (изпод вежди):- Е кво, ти книжка немаш ли?......
271
1
 
4
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Прав е Бойчето - без магистрали къде ще се движат тези самолети?!
270
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боцко изобщо не се вълнува от доходи. Той няма реална представа какво е това. Иначе ПРските снимки са забавни. Приличат на ято марокански скакалци, които доволно са опоскали поредната нива.
269
3
 
4
 
! Отговори
nigga преди 12 години
Е доходите ги повишиха вече , нали заплатата стана 270. Пътищата ги оправи , построи там 50-60км .Айде сега самолети нови втора ръка и държавата е оправена и хората щастливи !
268
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Боли ме к*ро за нови самолети. Има много неща да се оправят преди самолетите.
267
13
 
5
 
! Отговори
BALGARIN преди 12 години
BRAVO GERP......BRAVO BOIKO........VINAGI 6TE GLASUVAM ZA VAS ZA6TOTO IMA NAPREDAK......GOLIAMO BRAVO
266
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво се репрчиш, ама при кое правителство се започна промяната - НАТО, Европейски съюз - при КОСТОВ, а лесно е да имаш европейски пари, и да решеш с ножичката и всичко да отричаш. *** да си съдереш - акъла на Костов няма да го имаш - защото ако беше на неговото място преди 20 години незнам как щеше да пееш.Но и твоя ред идва- като спреш да даваш за да ти се вдига рейтинга другарю пазач на тодор живков.
265
2
 
7
 
! Отговори
никола преди 12 години
кога сколаса бе джанъм,в 10ч.беше да режеш лентата в Русе,а сега си в Крумово на авиошоу,тре ще откриват нова тоалетна в Сандански,взимай ножицата и беж към Сандански, е тя тоалетната е частна,но това го изрежете от новините и хоп още една лентичка в джоба.
264
5
 
12
 
! Отговори
до 288 преди 12 години
Боко-Рапона прави за 2 години толкова поразии, които другите не можаха да направят за 20 г. Ако не си промит герберски мозък или платен драскач прочети какво е казал на американците (Уйкилкс), помисли след като няма знакови имена в контрабандата къде отиват годишните 2 млрд. от нея и кой я ръководи.....Помисли бе човек, не се връзвай на слеско-бабаитските му репчения.
263
3
 
4
 
! Отговори
Shark преди 12 години
A?! Самолети?! Ново дваЙсе. С кви пари???
262
9
 
4
 
! Отговори
аз преди 12 години
много сте изтрещели.. винаги недоволни нещастници (доказано НАЙ-нещастните в света), уважаеми драскачи.
261
6
 
0
 
! Отговори
BG преди 12 години
PLATEN PEBYS OT BSP,,,,,,,,,,,NI6TO NOVO,POREDNIQ DRAQSKA4 OT BSP
260
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ КЪМ БЮДЖЕТНИТЕ И ЧАСТНИТЕ, БОРИСОВ СЪСИПА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НА ИКОНОМИКАТА И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ КАТО ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКИ ЦЕНИ, БЕЗРАБОТИЦА И ДР. БЯХА СЛЕДСТВИЕ ОТ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО МУ.ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО, БОРИСОВ ВОДИ И ПЪЛНА АНТИСОЦИАЛНА ПОЛИТИКА КАТО ЗА МАГИСТРАЛИ МИЛИАРД ЩЕ СЕ НАМЕРИ НО ЗА РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛИАРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРЕЗ 2010-ТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДИ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 НА 4.6 МИЛИАРДА - 3 МЛРД НАДОЛУ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.ВЯРВАЙТЕ НА ОЧИТЕ СИ И ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ А НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ВИ ГИ ПЛЕЩЯТ.ПОНИЖЕН ЖИЗНЕН СТАНДАРТ С 40-50% ВСИЧКО СЕ ПОВИШИ, СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО БОРИСОВ ЩЕ ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ ЗАДНО С ИЗХАРЧЕНИЯ РЕЗЕРВ И 100% ЩЕ НИ НАБУТА И С БЕЛЕНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩОТО АКО ГО НАПРАВИ СЕГА НАПЪЛНО ЩЕ СЕ СРИНЕ.
259
1
 
6
 
! Отговори
Сашко преди 12 години
Московски и той прихванал маниерите на Боко - ръцете в джоба ..... Московски да оправи мафията в автомобилната, защото и на него ще му вземат мярката.
258
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дянков говори за увличение????ББ говори за увеличение???Мента вика нЕма???? Дянков и ББ да обърнат внимание на Мента!!
257
9
 
23
 
! Отговори
подай си оставката! преди 12 години
Другалю член на БКП Борисов, подай си оставката!