Нови самолети, след като вдигнем доходите и оправим пътищата!

Борисов гледа и чака изгодна оферта
Обновена: 3 сеп 2011 14:43 | 3 сеп 2011 14:30,
328
Нови самолети, след като вдигнем доходите и оправим пътищата!
Снимка: Dnes.bg

„Нови самолети и модернизация на армията ще има, след като повишим доходите и оправим инфраструктурата”. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който наблюдаваше демонстрациите на авиошоуто „Небе за всички” на военното летище край Крумово.

В деня на 100-годишнината на ВВС Борисов каза, че нови изтребители и летателни машини България ще купи заради членството си в НАТО, но след като това стане крайно необходимо. За момента усилията на правителството са насочени към по-висок стандарт на живот на българите, строеж на магистрали и ремонт на основни пътни артерии.

„Решението за закупуване на самолети няма да бъде нито политическо, нито дори финансово”, заяви още Бойко Борисов. Последна дума за това какви машини да се купят ще имат генералите.

Борисов е обяснил на представителите на САЩ, Франция, Испания и Русия, които представиха най-новите си изтребители и самолети в Крумово, че България ще им даде възможност да се надпреварват и да дадат най-добра оферта с най-ниски цени, защото рано или късно ще си купим нови машини за армията.

„Това е като да си купуваш кола, гледаш, гледаш и накрая избираш най-изгодната”,  разсъждава премиерът.
По думите му цената на един нов самолет стига до 100 милиона евро.

Бойко Борисов не скри, че армията има нужда от модернизиране и че летателните ни машини са малко, но припомни, че в момента се чакат нови вертолети „Кугър” и самолетите „Спартан”, които вече са платени от хазната.

На авиобазата край Крумово премиерът беше придружен от министрите Росен Плевнелиев, Ивайло Московски и Аню Ангелов.
На пътя Пловдив-Асеновград през целия ден трафикът е натоварен и на няколко пъти се образуваха километрични колони от автомобили заради хилядите зрители, които наблюдаваха демонстрациите на изтребители и самолети.

Бойко Борисов не усети задръстването, тъй като пристигна в Крумово с хеликоптер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кумунизите пищят на умрело че с държавните пари се много строяло, вместо СерГей и Гоце да откраднат още по някой милиард и да си построят по още някой палат или мезонет. Но като им е по път ползват магистралите на Бойко, а не отбиват по смешните им огрухани пътчета строени през мракобесните години на червената тирания!!!
235
1
 
3
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
до 275,ще ми трябва след 20 години,за какво ми е сега
234
2
 
2
 
! Отговори
До 273... преди 12 години
...аз съм чувал, а ти притежаваш ли- недоумявам колко *** може да си за дасе изказваш по този абсурден начин?????
233
5
 
10
 
! Отговори
Лешперчо преди 12 години
Защо Масларова, Р. Овч., Р. Петков и Станишев не са в затвора, след като Боко ги е подгонил така свирепо и не ги оставя да дишат свободно, както твърди Странджата? Ах, Странджа, Странджа, по- *** си дори от своя кумир Боко Амфетамина.
232
8
 
3
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
за кола на ток чувал ли си или идваш от Зинзибар
231
16
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Всяко полезно за държавата дело - сътворено от ГЕРБ... - е грубо, кощунствено посегателство към изконните права на БСП да управлява /краде/...
230
4
 
6
 
! Отговори
Стандарта си е такъв преди 12 години
...и колкото и да скочат доходите, толкова ще скочат и цените на стоките, че и повече. Прекупвачите само това чакат, а горивото като се изчерпа до двадесет години-максимум, въобще не ми е ясно за какво са тези пътища. Абе АБСУРДИСТАН го наречи и не го обиждай...
229
4
 
16
 
! Отговори
Илия преди 12 години
Бате Бойко е пич - как прави пари докато народа гризва дръвцето а Странджа
228
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всичко е просто и ясно-долу ГЕРБ,долу мутрите,долу простаците,долу чингетата,долу болшевиките.ДОЛУ ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. п.с. По-бързо гласувайте закона за спецсъда,за да ви съдим по него.
227
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-сетне един политик като Борисов да се намери да мисли в преспектива и да вижда голямата картина. Кумунизките *** във форума вият на умряло на всяка приказка на г-н Борисов, вместо да се замислят и съгласят с него!И ги боли най-вече защото благодарение на благотворното за страната управление на ГЕРБ и повишаващият се стандарт на живот на българина кумунизката им мафиотска партия никога вече няма да помирише власт!
226
4
 
2
 
! Отговори
антиЕС преди 12 години
много дървени глави има тук
225
6
 
13
 
! Отговори
Илия преди 12 години
Още 1000 000 000 млн ЕВРО и се отказвам от властта прошепнал Бойко Борисов на Странджата
224
5
 
2
 
! Отговори
dimitko преди 12 години
ei bai ganio,az shte glasyvam za gerb! sega dovolen li si,eto ti edin koito do pravitelstvoto na borisov beshe na ylicata! nadqvam se da mlaknesh s bolniq si mozak i da si namerish i ti nqkakva rabota!
223
3
 
1
 
! Отговори
antiES преди 12 години
всичко това звучи много добре.Ще видим,дай боже да стане
222
8
 
2
 
! Отговори
Ne e nujno преди 12 години
Boiko Borisov e pich,haresva mi borbeniat mu nachin na rabota i vseotdainiat duh koito prilaga nad stranata si da pravi magistrali i da otvaria sportni zali koi za 20g napravi 1km magistrala?Stanishev li kostov li?Ciganina dogan li?Sabudete se ot tozi vash vechen sun zashtoto shte si omrete pisheiki nesvurzani komentari protiv gerb i boiko borisov
221
12
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Бай *** бил ***... - а аз го мислех за консерва...
220
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пътища,повишаване на доходите и нови самолети ще има след като пуснем мутрата-премиер в канала.
219
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забравете за изтребители, забравете за държава...и за отбрана. Ще имаме изтребители след като ни превземат и станем граждани на друга империя...
218
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не се интересува от глупостите, които дрънка Борисов и затова спрете тези *** и безсмислени статии.
217
5
 
16
 
! Отговори
бай Ганьо преди 12 години
Пародията ГЕРБ се роди и просъществува кратко поради наличието на шепа глупави и наивни кратуни, като тези дето си скъсаха задниците да повтарят, че нас ни боли...Боли ме фара ***! Излез на улицата и ми намери един човек дето ще гласува за ГЕРБ! Такъв там - няма! Проблема ти е, че и в лудницата може и да не намериш, което означава, че там трябва да останеш!