Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"

“Твърдият тон на министър Младенов за Шенген звучи неадекватно”
Обновена: 19 сеп 2011 20:15 | 19 сеп 2011 19:58, Елка Василева
242
Първанов: Чудно как Дянков ще вкара в музей АЕЦ "Козлодуй"
Снимка: Архив Булфото

Интересно би било как Симеон Дянков ще вкара в музеите обекти като АЕЦ "Козлодуй", НДК и "Нефтохим", строени през социализма, които се експлоатират много добре и в момента. Това каза президентът Георги Първанов в коментар на изказване на вицепремиера Дянков при откриването днес на музея на социалистическото изкуство, че "комунизмът и социализмът отиват там, където принадлежат - в историята".

"Мисля, че подобно деление и незачитане на онова, което е построено в години, доста градивни за страната ни, не говори за добра политическа култура", каза Първанов.

Още по темата

Президентът заяви, че "твърдият тон" на външния министър Николай Младенов по темата "Шенген" звучал "малко неадекватно" и не е сигурен, че това е верният тон. "Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.

Президентът каза, че той е "най-голямото опровержение на социологията в президентските избори".

"Когато стартира кампанията преди 10 години, изоставах в проучванията, а знаете какво стана още на първия тур", каза президентът.

Според него резултатът от тазгодишните президентски избори ще остане неизвестен докрай, което ще поддържа "едно благородно напрежение". Това ще задължава кандидатите да отстояват политика, а не просто да си разменят лични реплики, допълни Първанов, цитиран от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
3
 
8
 
! Отговори
аз преди 12 години
Тоя пай препатка ! Явно не знае какво е образно изказване и явно не си спомня ,че преди няколко дни и той беше убеден , че ще влезем в Шенген. Освен това Дянков нищо не е споменал за затваряне на тези обекти , надявам се президентчето да е чувало за макети! Тоя Гоцето е такава *** пионка , че няма втора такава ...
215
10
 
2
 
! Отговори
Илияна преди 12 години
Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.
214
2
 
10
 
! Отговори
живковист преди 12 години
Що ти е чудно. Той е пациент изписан с подобрение. Ама вашата партия Първанка допусна тези недорасляци да ни яхат.БСП е най-виновна за дереджето на българите днес.
213
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той Дянков сигурно и нас Българите иска да ни сложи в музея.
212
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дянков да се откаже от американския си паспорт или да си върви в САЩ!
211
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Такива "умници" като Дянков и Костов ликвидираха българската икономика и направиха от България колония на САЩ и ЕС.
210
3
 
11
 
! Отговори
комунизмът си отива преди 12 години
Наглото поведение на комунистите и ДПС ще накара отново българският народ да гласува масово, както преди две години. Тогава резултатите за БСП и ДПС ще бъдат поредния и последен техен крах...
209
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради безплатното здравеопазване през осемдесетте, сега си плащам ... да се лекувам от същото, което тогава безплатно ме "излекуваха"
208
5
 
14
 
! Отговори
ha-ha haaaaaaaaaa преди 12 години
GOCE,SKRII SE 4E MI SE POVRA6TA OT TEB!!!
207
2
 
9
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Маркс някъде казвал ли е, че ДС трябва да има водеща роля при пролетариата ? А може би Маркс е казал, че ДС е част от пролетариата и ние още не сме разбрали това ?
206
9
 
14
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Не малка част от вината за това да не сме още в Шенген носи именно президента Гоце агент Сирищняков за неговото кадруване в Съдебната система!!!Назначи една пионка за главен прокурор и куп подкупни поръчкови съдии!!!Не само ,че носи вина ами обича да яде ***!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!
205
3
 
10
 
! Отговори
антиселтак до 205 преди 12 години
Не изпитвам никаква носталгия по соца с изключение на софийското жителство.
204
6
 
15
 
! Отговори
mm преди 12 години
Гнусното Гоце със всеки ден става все по-грозен
203
9
 
15
 
! Отговори
Ханът преди 12 години
Защо не вземе Дянков и той сам себе си да сложи в музея, нали и той е правен по време на соца, ще стори голямо добро ако се самоинсталира там.
202
6
 
9
 
! Отговори
123 преди 12 години
чудя се, защо от всички доносници само на Първанов и Иво Инджев агентурните им псевдоними са толкова близки до именатана Георги - Гоцена Иво - Ивайлоако тука има доносници с опит да споделят моляне може да нема
201
5
 
14
 
! Отговори
носталгик преди 12 години
Kaто гледам около мене, с какво се напълни и презасели София за отрицателно време и започвам да изпитвам луда носталгия за времето на Соца!
200
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този ли беше честният комунист дето купи на безценница огромни апартементи на синовете си и коли....Цветанов имал много а този нямал...ще го видите сега какъв палат ще си направи..... а и колко години беше най-скъпо платеният екскурзиант на бедните българи! Е с това ще го запомним и с скъпото му хоби-ловът. Май с нищо друго няма да си го спомням другарят пребивавал 10 год. на върха на пирамидата на бълг.действителност!
199
11
 
13
 
! Отговори
ГРОБ за ГРАБ преди 12 години
*** Гейбери!!!
198
11
 
16
 
! Отговори
Й.Кондов преди 12 години
Няма отърване от Гоце. Ще разкара Станишев и не след дълго може да стане и премиер. Всеки нормален човек като натрупа милиони се оттегля някъде на Карибите. В България обаче милиони се правят само от далавери и по-важното - няма как да си запазиш милионите без политическа подкрепа. Следователно - тоя ще го гледаме цял живот.
197
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** седефчов!