На инат Борисов пита: На кого да се извинявам?

"След себе си оставям пътища, градини, музеи, доставям радост"
Обновена: 20 сеп 2011 16:34 | 20 сеп 2011 14:26,
577
На инат Борисов пита: На кого да се извинявам?
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че не би подписал "на инат" договора за шистовия газ.

Той каза точно обратното преди два дни в Добрич, където го посрещнаха недоволни граждани, които протестираха срещу добива на шистов газ.

"Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат", предупреди тогава Борисов.

„За тези хора трябва някакъв епитет да употребя“, коментира днес в Банкя Борисов в отговор на въпрос дали ще се извини на протестиращите в Добрич, както го призова лидерът на БСП Сергей Станишев.

„На площада в Добрич целият град се беше изсипал. 300 метра ги минах за час и 15 минути, давайки автографи, снимки и радост на хората”, подчерта Борисов.

„Хората, които представляваха протестиращите срещу шистовия газ, преди 4-5 дни ги поканих в Министерски съвет заедно с министър Караджова, министър Трайков, Румяна Бъчварова. Запознаха ме с проблема, сега сме възложили на експерти, включително и външни, да проверят как е в Щатите, във Франция.

Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е, така че да съберем пълна информация. Ако има един процент риск, няма да го пуснем”, каза Борисов.

Още по темата

По думите на премиера протестиращите в Добрич са били „двама-трима човека”, които изпълнявали политическа поръчка, а хиляди хора са били на площада.

„На кого да се извиня?”, запита Борисов. Той обясни, че е казал, че ще подпише на инат, тъй като вече е поел ангажимент пред протестиращите срещу добива, а три дни по-късно хора от тях излезли да протестират.

„Как да кажа, ако с вас съм се разбрал нещо и след три дни вие идвате пак да ми задавате същия въпрос”, коментира премиерът по повод изпуснатата реплика.

И беше категоричен, че не би подписал на инат.

„Защото всеки ден зад мен оставям пътища, инфраструктура, детски градини, музеи, вие ги виждате, и те вече в безпомощността си... На кого да се извинявам? На тези, на които им отделих близо два часа в Министерски съвет да ги слушам? Или на хилядите хора, които се снимаха с мен”, каза Борисов.

„На тези тримата им се извинявам, но ги моля – като ми губят друг път пак два часа, да знаят защо ми ги губят. Аз като се разбера с някой нещо, считам, че съм се разбрал”, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


577
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
518
0
 
3
 
! Отговори
vvv преди 12 години
до 532стой си мирно в *** цингал,защото след изборите няма да те толерират вече, няма да има кебапчета на корем. кротувай си .
517
1
 
16
 
! Отговори
vvv преди 12 години
не си филмова звезда ББ, ти си нарцис облечен във власт.и затова раздаването на автографи, е толкова важна дейност, за теб. Затова ли си мислиш ,че си избран? ПОЖАРНИКАР си и такъв ще си останеш .Тъпотата ти няма край!
516
15
 
0
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Правителството е на ниво, кадрите са на ниво и се справят чудесно. Млък, трябва да благодарите, че Бойко се реши да се саможертва във ваше име, гака че ще мълчите и ще го слушате
515
13
 
2
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Правителството е на ниво, кадрите са на ниво и се справят чудесно. Млък, трябва да благодарите, че Бойко се реши да се саможертва във ваше име, гака че ще мълчите и ще го слушате
514
3
 
7
 
! Отговори
georgi преди 12 години
Господ никога не се извинява !
513
7
 
1
 
! Отговори
дан преди 12 години
от коментарите надолу се вижда, че комунистите са на почит в този сайт...пише ли се против комунист, веднага има ответна реакция, но да си лаят...те и вързаните кучета лаят, но не хапят
512
1
 
10
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
налице е явно психическо и емоционално разстройство на личността с мания за нарцисизъм!!само индивид с такова показатели, не може да осъзнае постъпките и приказките си!!жалко за нас ***
511
11
 
3
 
! Отговори
дан преди 12 години
браво бойко, давай напред...да се пукат говедата, че спря кражбите и корупцията им...комунисти и турци ще си изядат ташаците
510
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този наистина е много голям ***..УВОЛНЕН СИ БЕ ***.......
509
4
 
15
 
! Отговори
МЕН преди 12 години
Разликата от Тодор Живков и Бойко не е в простотията а в това че Тошко беше добродушен в сравнение с този нагъл мръсен ***
508
11
 
3
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Единствените недоволни са *** и то е естествено. Свиквайте да цвилите жално, жално, скоро ще ви изринем. ГАРАНТИРАНО!!!!!
507
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Простичко е, колеги. Бойчето го пернаха зад врата и СЕГА той перка вратлетата надолу по йерархията. Извикаха го, където трябва, и му казаха, че така не се прави...***Съвсем очевадно, това е човек със сериозни психически проблеми. Дългата експозиция дава възможност да се проследят отклоненията му и те са съществени.
506
6
 
2
 
! Отговори
Василев до 533 преди 12 години
Не, долните комунисти като вас се побъркват, харесва ми да слушам как жално цвилите, след изборите, като ги загубите, ще ви погнем още по-яко. Свиквай да пищиш, комонуид.
505
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Според мен Борисов е толкова първосигнален в говоренето и поведението си, че изобщо няма време да помисли колко е смешен...*)))
504
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото наближават изборите, този човек съвсем се побърква.
503
6
 
2
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Свиквайте *** да пищите, отсега нататък цвиленето ви ще се увеличава все повече! ГАРАНТИРАНО!!!!
502
8
 
2
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Давай Бойко, 2.5 милиона българи сме с теб. Тук като гледам долните, мръсни, гадни *** пак са се разпищяли. Щом като *** пищят значи всичко е наред. Накарай ги още повече да цвилят, как не ги е срам да ти искат извинение, комунистическа наглост. Както се в района около Добрич е фраш с комонуиди, дори и да стане авария България само ще спечели. Не шистов газ ами в газови камери заслужават да ги наврем.
501
0
 
4
 
! Отговори
Шизофренията преди 12 години
Аз трябва да се извиня на всички. Аз съм тази, която говори. Аз съм тази, която заплашва, аз съм тази, която навлезе в ума и съзнанието, той е прав не разбира на кого и защо трябва да се извинява, аз откраднах спомените му, мислите му, отвлякох ги и ги скрих от него, аз съм лошата гостенка, но въпреки всичко той ме харесва. Харесва му да бъде с мен.
500
1
 
8
 
! Отговори
Изнесен преди 12 години
"Дори на Плевнелиев му казах днес, като има срещи с г-жа Меркел, да я попита в Германия как е,.."Кърти мивки тоя!! Немам думи!
499
1
 
1
 
! Отговори
kiro преди 12 години
da ne izleze dosieto na maika ti kravarkata ili na dqdo ti komunqgata