Плевнелиев не бил кандидат-приятел на Русия

Щабът на ГЕРБ отрече публикацията в „Комерсант”
Обновена: 6 окт 2011 21:10 | 6 окт 2011 20:58,
106
Плевнелиев не бил кандидат-приятел  на Русия
Снимка: БТА

Публикуваната във в. "Комерсант" позиция на кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев за руските енергийни проекти е "абсолютна измислица".

Това се посочва в опровержение на националния предизборен щаб на Плевнелиев,
разпространено до медиите от пресцентъра на ГЕРБ.

В него се казва, че авторът на статията - кореспондент на руския вестник в България, е "публикувал абсолютни измислици, които си е позволил да припише като изказвания на Росен Плевнелиев".

"Предизборният щаб на Росен Плевнелиев следи политиката на вестник "Комерсант" и изданието публикува периодично поредици от статии, коментари и изказвания на Росен Плевнелиев, макар че до момента нито веднъж никой представител от вестника не е поръсил Плевнелиев за интервю или мнение", категорични са от щаба на ГЕРБ.  

Според публикацията " Кандидат за приятел" на руското издание Плевнелиев е обещал, че няма да възпрепятства дейността на компании от Русия.

Още по темата
 "Комерсант" посочва още, че Плевнелиев няма намерение да слага прът в колелата на проектите за изграждане на АЕЦ "Белене" и газопровода "Южен поток", за които лобира Москва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
3
 
13
 
! Отговори
Човеко преди 12 години
57! За Цецо Консултанто ще гласувам и за Фидосовата? Ако тъста на Цецо се яви на избоите за него пък най ще гласувам! Хубав човек, дащен!
59
2
 
19
 
! Отговори
Българан преди 12 години
И тоя като тато си! Казал ама не бил казал, ама мисли да казва ама не го били разбрали, ама го били недоразбрали...! Тоя Бойко им действа заразително на цялата сурия Гербери!
58
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кой нормален инвеститор ще си вложи парите в България при сегашното управление на ГЕРБ?При тази омраза към всички и тука има, тука нема!
57
11
 
4
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Що се правите на *** не се сещам?!МайВи е къса паметта че който искаше да се развива трябваше да е член на партията!Бсп в това са велики всеки ден вадят компромати не си видят собствения *** ***!
56
3
 
6
 
! Отговори
BIBLIATA преди 12 години
NE SLUSHAITE KAKVO GOVORI, A KAKVO VARSHI !!!!
55
2
 
8
 
! Отговори
Е така е преди 12 години
Южен поток ще мине през Турция или Румъния, финансово вече е обезпечен, трябва им само стабилен партньор
54
4
 
10
 
! Отговори
А приятелите от САЩ преди 12 години
не казваш, ще строиш американски ракетни площадки по черноморието? Защо мълчиш, тиквата не те ли предупреди?
53
9
 
3
 
! Отговори
селския пъдар преди 12 години
Като селски пъдар много исках да стана член на БКПето Но всеки път ми казваха че на тях не им трябва пъдари Нашата Партия не за пъдари Тя е за учени хора за добри работници а не за лентяи като теб дето се чудиш под коя сянка да спиш и като видиш узрял плод да го прибереш Така че и сега съм пъдар а не кмет на село и не ме еня кои ще е кмета аз ще съм пъдаря затова гласувам с бюлетена 2
52
5
 
2
 
! Отговори
селския пъдар преди 12 години
Цял живот съм бил пъдар на много кметове Хората ме питат не е ли трудно тази професия По хубаво от това няма да се разхождаш из къра най червената ябълка най жълтата круша най сладката диня са за пъдаря а не за Царя За него славата и човешката злоба не е лесно и да си пъдар За това гласувам с бюлетина номер 2 И не се обиждам че съм пъдар
51
2
 
21
 
! Отговори
Тиквеници преди 12 години
Мутрите забравят кво са говорили вчера, не са си пили хапчетата. Доктора ви търси, стиги сте се крили, чакат ви с усмирителните ризи. Не ви искаме цирка вече, на гладен стомах цирка ви не е интересен.
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И руския в. "Комерсант" се включи в битката за избор на българския президент !
49
3
 
20
 
! Отговори
МА ДА ДЕ преди 12 години
ПАРТИЯТА МАЙКА И НЕЙНИТЕ ОТРОЧЕТА.27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.Росен Плевналиев бивш член на БКП още като студент и активен комсомолец. ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на основно училище в София тогава?
48
3
 
6
 
! Отговори
Костова преди 12 години
Г-н Селски пъдар, за разлика от Вас аз не крия името си !Освен това аз съм безпартийна и не агитирам за никого! Всеки е свободен да гласува за когото желае, но ми се иска този път всички ние да помислим за кого да гласуваме за да се промени нещо в живота ни!Не да се делим на цветове, а да се обединим за да има българина бъдеще!Стига са ни лъгали! Ние долу-м,атреала се караме и обиждаме, а те стават все по-богати, по-недосегаеми и по-нагли! И не сте прав-не гледам в чуждата чиния!
47
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнята каже едно, но Тиквата го поправя и казва, че това което е казала държанката му не е така и не е казвано от него.Плевнелиев - Кукла на конци !Всички са един дол дренки от кандидатите.... но пък нужно ли е такава очевадна кукла на конци да се кандидатира и да има претенции ????
46
6
 
17
 
! Отговори
От ден до пладне преди 12 години
А бе мутрафони, вие си мените позицията от до пладне по три пъти. Че кой нормален инвеститор ще дойде в България. По големи *** и картофи досега от вас не е имало.
45
11
 
7
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
Гласувайте за най-женственият кандидат за президент:))))))))
44
4
 
3
 
! Отговори
селския пъдар преди 12 години
Да ама китайската индустрия и валута ще завладеят света Мао ги научи да се трудят и да не гледат като Вас в чуждата чиния Вие не си казахте номера за кого агитирате Нямате смелост лесно се пляе но не бива срешу вятара Това правите сега като се заяждате с моя номер 2 аз не съм с пистолет срещу Вас Но след 23 ще псувате но няма кого и за какво Чао
43
4
 
7
 
! Отговори
Гласувай! преди 12 години
Родени във България и носим своят кръстот всички политици да видим среден пръст,отвръщаме им ние с надежда и любови чакаме наведени - винаги готов.Не е ново 20, знаеме това,че БГ политиката е пълна със ....а,а всичките предатели, еничари, ***,щом стане страшно - бегом бейби...ние пак сме тук!!!Народни дупетати, партийни членове,не може алчността ви да се наядеи нека ви настигне протестният ни вот -с бюлетина 20 - целият народ."Ново 20" - YouTubeСветослав Витков - 20 в листата.
42
8
 
4
 
! Отговори
Банко преди 12 години
Политиката е сложна професия от нищото без труд да направиш нещо и да си повярваш сам че това е найхубавото и стойносно произведение което никой не го вижда освен политика Той е склонен една лъжа да я повтаря 100 пъти до като я запомни и да си повярва че това е неговта истина От всички кандидати найстоиностния е Плевнелиев затова ще гласувам с бюлетина 2
41
4
 
8
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели все някой ще е президент, но как да спрем *** ТЕРОР?*** крадат последните стотинки на старци по села и градчета, а в София наблюдаваме *** БАНДИТИЗЪМ от *** ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА, трима българи са пребити, защото българско семейство дръзнало да защити съседката си от грабеж, а в Катуница ТОЗИ ПЪТ ПАЛЕЖ на българска къща Наскоро пак в Катуница наблюдавахме *** слово на омразата, прераснало в умишлено убийство от *** етническа омраза!!! А според Бойко проблем били *** горящи къщи, а не етническите УБИЙСТВА или пребитите българи и горящите им къщи?!?!?СПОМНЕТЕ СИ ТОЗИ ПОВТАРЯЩ СЕ СЦЕНАРИЙ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи:- Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин или ИМУЩЕСТВОТО МУ е нищо, пред правото на *** банди да живеят където си поискат и да ПРЕБИВАТ или УБИВАТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТ И НИТО ДУМА ЗА *** ТЕРОР, КОЙТО НЕ СПИРА, той бил пропаганда!!!