Плевнелиев не бил кандидат-приятел на Русия

Щабът на ГЕРБ отрече публикацията в „Комерсант”
Обновена: 6 окт 2011 21:10 | 6 окт 2011 20:58,
106
Плевнелиев не бил кандидат-приятел  на Русия
Снимка: БТА

Публикуваната във в. "Комерсант" позиция на кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев за руските енергийни проекти е "абсолютна измислица".

Това се посочва в опровержение на националния предизборен щаб на Плевнелиев,
разпространено до медиите от пресцентъра на ГЕРБ.

В него се казва, че авторът на статията - кореспондент на руския вестник в България, е "публикувал абсолютни измислици, които си е позволил да припише като изказвания на Росен Плевнелиев".

"Предизборният щаб на Росен Плевнелиев следи политиката на вестник "Комерсант" и изданието публикува периодично поредици от статии, коментари и изказвания на Росен Плевнелиев, макар че до момента нито веднъж никой представител от вестника не е поръсил Плевнелиев за интервю или мнение", категорични са от щаба на ГЕРБ.  

Според публикацията " Кандидат за приятел" на руското издание Плевнелиев е обещал, че няма да възпрепятства дейността на компании от Русия.

Още по темата
 "Комерсант" посочва още, че Плевнелиев няма намерение да слага прът в колелата на проектите за изграждане на АЕЦ "Белене" и газопровода "Южен поток", за които лобира Москва.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
10
 
12
 
! Отговори
Костова преди 12 години
Не се съмнявам, че всички които не мислят с главата си ще гласуват с бюленина 2! Всеки гербер отдалеч си личи по използваните клишета и цитати на своя гуро-като цитатите на Мао Цзе Дун! Дерзайте-още малко ви остава да се радвате!
39
7
 
3
 
! Отговори
селския пъдар Госл преди 12 години
Г-а Костова аз искам да гласувам за вас но какъв е номерът на бюлетината за това ще сложа кръстчето на номер 2 Кажете да се поправя до 23 10 2011
38
16
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
*** и КГБ няма лесно да преглътнат унижението, на което ги подложи Борисов... - навремето им се наложи да ходят чак до Мексико за отмъщение, а камо ли до София...Съветвам Борисов да не ходи до Смолянск...
37
12
 
3
 
! Отговори
умния преди 12 години
Аз ще гласувам с бюлетина номер 2 лично аз да бъда президент за да не псувам утре като гледам тия които не искам да ги гледам чао
36
5
 
21
 
! Отговори
Костова преди 12 години
Ами Комерсиант като лъже, защо не заявите ясно какво ще бъде позицията Ви г-н Плевнелиев не само за руските проекти, а и за американските такива вкл. за шистовия газ ! До този момент само Меркел и ЕНП знаят позицията Ви по тези въпроси, ако имате такава, но ние българския м,атреал нищо не знаем! Да не се окаже, че отново лъжете?!Иначе сигурна съм, че няма да бъдете избран нито на първия, нито на втория тур! Защото на хората им писна да ги лъжат!
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По принцип и на практика гейберунгелите не са на себе си и не знаят кво праят....тия яко са на твърди наркотици
34
2
 
17
 
! Отговори
WTF? преди 12 години
Този не стига, че няма качества за президент, ами скача от скандал в скандал. Почвам да си мисля, че ГЕРБ нарочно искат да загубят.
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Питайте Руските тайни служби така ли е или не - те най добре знаят - а за по лесно некаИван Костов да каже - то е същото ще се спестите пътя до Русия
32
9
 
9
 
! Отговори
РАЗБРАХТЕ ЛИ, СЕГА.. преди 12 години
РУСИЯ СИ ТЪРСИ ПРЕЗИДЕНТ----ДУПЕДАВЕЦ , ......В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е Т.Н......ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА НА ВЛИЯНИЕ НА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ......НИЩО НОВО ПОД НЕБЕТО!РУСИЯ , Е .....ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!ПРАВ Е БИЛ,ЛЕВСКИ----"КОЙТА ВИ ОСВОБОДИ ....ТОЙ ЩЕ ВИ ПОРОБИ!"СТРАХОТНО ПРОЗРЕНИЕ НА АПОСТОЛА......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
3
 
15
 
! Отговори
Поддръжник преди 12 години
Защо правите човека смешен?! То верно, че Цецо постоянно използва приятелски огън, ама все пак поне вътрешно да се разбират. Че историята става като компютри - компоти, шведски - съветски. В стила на ГЕРБ.
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз няма да гласувам за помака-ислямист Росен АсАнов и етническата *** М. ПоповаПричината е проста - етнически българин съм и ако гласувам за НЕ-българи,все едно гласувам срещу себе си
29
9
 
3
 
! Отговори
Ксеркс преди 12 години
Комунистите в Сибир, марш в тундрата, там било моо убуу.
28
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой да прави разлика междуНа теб да ти поискат подкуп ?Ти да поискаш подкуп ? Явно не ! Това е равносилно мъж да предложи секс на женаТя да откаже и обществото да я заклейми като курваГрупа Олигарси си правят каквото искат с Вас Те знаят че сте лесно предвидими и лесни за манипулация достатъчно е да Ви похвърлят някоя клюка и вие сте насочени в правилната посока Преди няколко месеца писах тук Във форум че след като всички партииСи обявиха кандидатите за президент компроматите и лъжите почват веднага Бойко Борисов каза че кандитата на ГЕРБ ще бъде обявен в последният момент демек септември Ревнаха от всички партии и с основание нямат време за компромати Е дойде и септември обявиха Плевенлиев и плюването започна веднагаДобре Плевенлиев се отказва от кандидатурата има ново лице кандидат за президент на ГЕРБКазва се примерно Иван Иванов Вие как мислите ? ще бъде ли оставен Иван Иванов без да бъде Изровено тъмното му минало ? Аз мисля че службите на момента ще изнамерят нещо гнило БСП или СДС или РЗС или ДПС ще обявят какъв гад е не задължително в тоя ред но всеки ще намери време да Го плюне за общото делоВсеки народ си заслужава съдбата Ще продължават да Ви манипулират колкото време искат и с каквото си искат разчитайки на това че сте натрупали злоба и завист срещу Богатите Корумпираните Мутрите а те така ще насочат Вашето внимание Че на момента Ще намразите човека който ТрябваБойко Борисов няма вина за международната криза нито за фалита на Португалия нито за Гърция нито за повишението на цените на храните (населението на земята през 1900г 3 милярда 2011г 7 милярда очаква се в следващите 20 години цената на храните и петрола да се увеличи до 200% от сегашните цени все по зле ще става ) Ако мислите че ако Бойко се махне или умре ще живеете по добре жестоко се лъжете Както казваше в народното събрание един от убийците на Българският народ кой ще дойде на власт и управлява по добре ? КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ?КОЙ? КОЙ?Точно 5 пъти последователно пита от трибуната в НС проверете във вибокса Има поговорка Прави каквото трябва да става каквото ще аз точно така и ще направя ще гласувам за Плевенлиев и ГЕРБ - Ще променя това което мога Няма да променя това което не могаИ винаги ще зная разликата между двете НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИЯ БРАТЯ И СЕСТРИ
27
8
 
8
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Щабът на плевнелиев: Ние, като руски агенти , сме дълбоко законспирирани , секретни..Такива са ни другарите Златев, тимаджийте , специализирали в ссср ДС- мутри-шефове в герб:)Така че , моля да не бъдем РАЗКРИВАНИ..Имаме още години пред нас- да заблуждаваме и лъжем ..нормалните българи :) Още не е дошло времето да си осребрим слугинажа на Русия-трябват ни поне още 2 години :) Дотогава ще будалкаме българите , че НЕ сме решили нито за АЕЦ-а , нито за Бургас -Алексндруполис .Ще будалкаме и ЕНП - че НЕ сме партия на МУТРИТЕ..) Дотогава ще пробутваме втория и третия ешелон на БКП- деца и внуци, все от сой..ТОВА ни е и стратегическата задача- безшумно и тайно -да съдадем новия 'елит"- изтърсаците на старите БКП- мутри, като новата министърка на мястото на плевнята- видна внучка , на виден министър на Тошо...:))Акцията на Боко - е в ход и се развива според плана ..НЕ НИ разкривайте преждевременно, моля ...)))
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аз не беше.. боко беше. филия с мас ядеше и ...
25
5
 
14
 
! Отговори
Приберете си го.. преди 12 години
Плевнелиев беше уличен няколко пъти в лъжа, сега и за далавери с имоти, преди това черен печат за далавери в Германия.. Хипотетично: Плевнелиев е президент, кой ще бъде този чуждестранен политик , който ще има доверие на Българския президент.? Гербери приберете си го !! България е по-важна от оцеляването на Мутрите.
24
3
 
17
 
! Отговори
BIG AL ::))))) преди 12 години
Щабът на плевнелиев :Той не е комсомолски изтърсак :той не е слуга на МУТРИТЕ и ДС- мутантите ; той има и собствено мнение - поне ЕДНО -за последните 20 години ; той дейно не направи мангизи с другарката Масларова ; той не е момчето на Причкапов ; Той не е шушумига ; той "участваше" дейно досега в строежа на Нова България ; той не бяга като лалугер от дебати-предизборни ; той не е страхливец -и не повтаря "мислите" на Рапона ;; :)))))))Той "посмя" и беше член на демократични партии - до сега , а не се кри като мишка...;Той НЕ направи заменки с общината:)ТОЙ е той - избранника на мутрите ;;Гласувайте за НЕГО ...)))))
23
7
 
9
 
! Отговори
х ахаха преди 12 години
Пука и на Русия за една плюнка като България.....та ако ще да е гейберска.....разбрах че Плевнята гарантира за Американски енергийни проекти в БГ.....сега ще живнем-ток ,газ,нефт-без пари...!!!
22
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе, Плювньо, като е "абсолютна измислица" публикуваната във в. "Комерсант" позиция на кандидат-президента на ГЕРБ за руските енергийни проекти, каква ти е истинската позиция? Или твоята позиция е да лижеш *** на шефа си Боко ***.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нещо бъркате, ни президент, ни кмет ще ви оправят стандарта. Парламентарните избори са след две години...