Кунева още не знае дали ще прави партия

Не съм проект, свързан с лявото, подчерта отново тя
Обновена: 7 ное 2011 11:44 | 7 ное 2011 10:00,
82
Кунева още не знае дали ще прави партия
Снимка: БТА

Нямам отговор на въпроса дали ще правя партия, каза Меглена Кунева, която остана трета в президентската надпревара през октомври.

„Не мога да стоя настрани и да гледам какво се случва. Следващите дни имам срещи в три европейски столици, ще бъда много активна, за да може да се чуе гласът на разума“, обясни тя пред bTV.

„Продължавам да бъда много гневна, че по време на кампанията никой не говореше за гражданските права, а това е изключително важна тема“, допълни Кунева.

"Категорично не съм проект, свързан с лявото. Искам да успокоя премиера – неговите връзки с Първанов са си негови, аз нямам такива. Аз вярвам в човешките, икономически свободи и това се определя с център-ляво. Искам да имам няколко индикации, преди да реша за партията. Искам да разбера нужна ли е и разпознават ли хората нуждата от промяна", заяви още бившият еврокомисар.

Предлагам в следващите месеци да не говорим за мен, а да говорим за България. Иначе властта заради самата власт не ме интересува. Мен ме интересува израстването на нацията до една европейска нация, която да знае как да контролира своите политици, призна Кунева.

Още по темата

По думите ѝ това може да стане с много разговори с хора, които е срещнала по време на кандидатпрезидентската кампания.
Относно публикация във вестник на Делян Пеевски, в която се казва, че тя е получила 1100 лв. дарение от бившия военен министър Николай Цонев, който е подсъдим, тя заяви, че много е внимавала откъде е получавала пари.

Според нея, ако медиите са достатъчно независими, е трябвало да коментират и когато управляващата партия е издигнала за кандидат за кмет Йордан Лечков, който също е подсъдим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: партияМеглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
4
 
9
 
! Отговори
Вероника преди 12 години
Кунева с право упреква медиите за мълчанието им относно кандидатурата на Лечков при положение, че е подсъдим и за лъжите по нейн адрес от вестиците на ДПС депутата Д.Пеевски! Но какво друго да очаква, когато медийната империя на Д.Пеевски владее 2/3 от вестникарския пазар, и при липса на реакция от овластените държавни институции, за независима преса скоро ще говорим в минало време!
58
3
 
11
 
! Отговори
преди 12 години
иска й се на горепосочената г-жа ама е затънала догуша в европейска социалистическа корупция, освен че е кадър на старите комунистически ДС
57
3
 
16
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
организацията за борба с политическата корупцияТранспъранси интерешънъл разкритикува назначението на Меглена Кунева и други трима бивши еврокомисари на доходни позиции в частния сектор.Съобщението за този скандал дойде с новината от Агенция Ройтерс, че акционерите на френската банка Париба са гласували назначението на Меглена Кунева като член на борда на банката.Уточнявам, че банка Париба е френска и приватизацията й през 1987 се свързва с името на Жак Ширак, докато е кмет в Париж.По време на предприсъединителните преговори на България за приемане в ЕС, водени от Кунева, Ширак е вече президент на Франция. Името му се свързваше тогава с лобирането на френски интереси при строителството на Атомна централа в Румъния една от големите причини да се оказва натиск за последвалото затваряне на българската АЕЦ Козлодуй.През 2007 година Ширак бе обвинен в злоупотреба със средства от времето, когато е бил кмет на Париж.
56
4
 
12
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
К'ви идеи има пък тая, гледах я вчера 10 минути, през които на един въпрос не отговори и се повтаряше на всяко изречение. Само умее да говори мазно(и разтревожено) и глупаците си мислят, че е много умна.
55
6
 
19
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
Любен Беров; Иван Костов и Надежда Михайлова; Симеон Сакскобургготски, Соломон Паси и Миглена Кунева. Това са лицата, на които страната ни дължи удоволствието да хлътне с милиарди левове и да продължи да е на дъното по отношение на енергетиката!
54
4
 
11
 
! Отговори
преди 12 години
тая путинова маша много добре знае ама се прави на демократкамръсница на ДСс такива "алтернативи" ченгетата и Русия отново искат да потопят дясното пространство за 2 мандата
53
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
България вече си има политическа класа. Шарени партийки и лидерчета, на който като им обелиш черупката, все на един и същи запъртък попадаш. Меги Европейката е нещо като дестилат на тази прослойка - свръхпречистена форма на политическия ***.
52
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
и тя ще се напапка като Волен
51
21
 
6
 
! Отговори
vladimir.pelivani преди 12 години
Гласувах за нея на изборите за президент ! И ако участва в парламентарните избори през 2013 пак ще я подкрепа ! Аз като млад човек виждам промяната чрез нея !
50
19
 
7
 
! Отговори
смях истински преди 12 години
99,999999999....% от тук драскащите "мразят" Кунева,хубаво е обаче,че не им се налага да се обосновават,защото ще мигат като теле в железница,без да могат да обелят и дума!!!А може би за това,че е жена и е къдърна,за това,че е повече мъж по характер от много който се мислят за такива,но доказват обратното с постиженията си!!!Е гадничко е малко,но след като БГ е страна на жените,явно г-жа Кунева е единсвенната надежда
49
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Категорично не съм проект, свързан с лявото." - НАПРОТИВ КУНЕВА Е РАЗВЪРЗАНА ЧЕРВЕНА ПОПУЛИСТКА, НАДЕЖДАТА НА *** И Я ГЛАСЯТ ДА ДОКАРА НА НАРОДА "СВЕТЛОТО БЪДАЩЕ" НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!
48
5
 
16
 
! Отговори
Извинявай, ZAX преди 12 години
Само да те допълня - и политически ***...
47
5
 
17
 
! Отговори
Муки преди 12 години
Божеее и това помярче си повярва с 5% от имащите право на глас :-)А този зад нея Йоло Денев ли е?
46
4
 
24
 
! Отговори
ZAX преди 12 години
Каква безочлива наглост от страна на Пръмовица!!!Жената, която не преговаряше, а само подписваше.Затова България влезна през задния вход на ЕС, а едни поляци влязоха с гордо вдигнати глави. Ама техният преговарящ се бореше за всяка точка от всяка глава по приемането.Нищо, че беше комунист.А като човек Пръмова не става. Освен, ако не ви харесват висомерни, меркантилни, алчни, продажни, егоцентрични и злобни личности.
45
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щилян Куневатата щерка и Иван Пръмова снаха изобщо не е час за каквото и да е. Няма мнение за нищо и никога не се изказва нито "за", нито "против". Безличен политически ветропоказател, който безотказно се върти по посока на политическите тенденции. Израстна си през 80-те покрай ЦК на БКП и оттогава който не я е пожелал, той не я е имал...
44
2
 
18
 
! Отговори
Oleee преди 12 години
Кунева да спре да лъже, че не знае, защото вече си търси координатори по места!!!
43
3
 
5
 
! Отговори
grezdii преди 12 години
NE ZNAM DALI STE PRAVI PARTIA NO S TOZI MAZEN KURBAN SEKIS I SVIRKI SIGURNO PRAVI I STE PRAVI
42
3
 
15
 
! Отговори
Кало преди 12 години
"На Кунева още на са и казали, дали да прави партия" :DКогато беше еврокмисар изобщо не се присети за гражданските-потребителски права на дойните крави в България.А сега била много гневна! :DБезспорно е едно: дълга е скамейката на БКП-резервите, второ и трето поколение партийна номенклатура, децата и внуците на другарите от политбюро!Жадна за власт ***!Сега вече, те се бият в гърдите с дипломи от 'загниващите' капиталистически колежи, не спират да пищят за гражданските права и демокрация!
41
3
 
11
 
! Отговори
кара колю преди 12 години
проект си ,проект си!бивш комунист,няма!достатъчно е че славиту мутрифунов те подкрепя
40
14
 
6
 
! Отговори
до 34 преди 12 години
500 000 гласа,това е обнадеждаващо!!!При това без нито един *** пред избирателните секции с пачка пари в ръка!!!Харизматичен човек,с ясна мисъл,блестящ ум и нормални цели за една нормална и силна държава,приета от всички големи в Европа и ползваща се с авторитет,говореща няколко езика и никаква цел за популизъм с повторение на заучени и банални фрази!!!Дано