Кунева още не знае дали ще прави партия

Не съм проект, свързан с лявото, подчерта отново тя
Обновена: 7 ное 2011 11:44 | 7 ное 2011 10:00,
82
Кунева още не знае дали ще прави партия
Снимка: БТА

Нямам отговор на въпроса дали ще правя партия, каза Меглена Кунева, която остана трета в президентската надпревара през октомври.

„Не мога да стоя настрани и да гледам какво се случва. Следващите дни имам срещи в три европейски столици, ще бъда много активна, за да може да се чуе гласът на разума“, обясни тя пред bTV.

„Продължавам да бъда много гневна, че по време на кампанията никой не говореше за гражданските права, а това е изключително важна тема“, допълни Кунева.

"Категорично не съм проект, свързан с лявото. Искам да успокоя премиера – неговите връзки с Първанов са си негови, аз нямам такива. Аз вярвам в човешките, икономически свободи и това се определя с център-ляво. Искам да имам няколко индикации, преди да реша за партията. Искам да разбера нужна ли е и разпознават ли хората нуждата от промяна", заяви още бившият еврокомисар.

Предлагам в следващите месеци да не говорим за мен, а да говорим за България. Иначе властта заради самата власт не ме интересува. Мен ме интересува израстването на нацията до една европейска нация, която да знае как да контролира своите политици, призна Кунева.

Още по темата

По думите ѝ това може да стане с много разговори с хора, които е срещнала по време на кандидатпрезидентската кампания.
Относно публикация във вестник на Делян Пеевски, в която се казва, че тя е получила 1100 лв. дарение от бившия военен министър Николай Цонев, който е подсъдим, тя заяви, че много е внимавала откъде е получавала пари.

Според нея, ако медиите са достатъчно независими, е трябвало да коментират и когато управляващата партия е издигнала за кандидат за кмет Йордан Лечков, който също е подсъдим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: партияМеглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
11
 
8
 
! Отговори
----------------- преди 12 години
Кухи ***, Кунева ще направи партия за да смачка ББ, които я смени с тъпата овца Р. Желева от ***. Не е проект на никой и няма нищо общо с Яне или Жорж. Тя е политик от Голямата политика, не силов застраховател като ББ. Пожелавам и успех в начинанието ! В България все още има умни хора и Кунева ще спечели изборите !
38
3
 
9
 
! Отговори
ТPE3BEH преди 12 години
Хора, недейте да си пропилявате гласа, като гласувате за личноста Кунева.Нека да си припомним изборите за европарламент, когато тя пак застана със своята личност, кандидатсвайки за евродепутат, хората гласуваха за нея и после тя се оттегли и вкара в европарламента следващите двама от листата на НДСВ.
37
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
още не са й наредили!
36
2
 
12
 
! Отговори
TPE3BEH преди 12 години
Кунева ще направи поредната псевдо дясна партия, която ще дърпа от десните гласове, за да не може ГЕРБ да направи самостоятелен кабинет. На такива партии и личности сме се нагледали от началото на прехода. Преди беше Жорж Ганчев, после дойде Яне Янев, но рано или късно се виждаше че тези хора се заиграват в ляво и после тутакси изчезваха от парламента.Хора, запитвали ли сте се защо никога не е имало нова лява партия алтернатива на БСП?
35
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кунева , прави партия!Пожелавам ти успех!Имаш бъдеще!
34
4
 
13
 
! Отговори
Мони преди 12 години
Фалшива, клиширана и празнословна кариеристка със съмнително минало, потайни ментори и неясни цели.
33
11
 
4
 
! Отговори
Дано направи партия преди 12 години
Когато някой не се харесва на БСП и ГЕРБ се харесва на мен. Когато някой събере 500 000 гласа без да похарчи 1 милиард евро и без да купи един глас ми харесва !Кунева е човекът !
32
9
 
5
 
! Отговори
+ 1 глас преди 12 години
Дано направи партия и измете ГЕРБ и БСП от властта. Само тя ни е надеждата. Иначе сме обречени да ни крадат милиционери или ***.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 28:То едно магаре ли е Марко...?А иначе Бойко бърка в отверсията на такива като теб :-)
30
10
 
6
 
! Отговори
Дано преди 12 години
Тя е следващия премиер на БГ,кадърна,чиста,представителна,оратор,уважавана в цяла европа,просто спасение за страната ни!!!
29
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ооооо, Кунева няма ниииищо общо с лявото, ама нищичко!!! Божееее... колко нагъл и безочлив трябва да си, за да лъжеш така?!?
28
3
 
6
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Атакисчетата се скъсват да плюят Кунева (както и медиите на ДПС - защо ли пак пеят в един хор?!), но не тя крепи правителството на Бойко 2 години!
27
6
 
5
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Явно трябва да си ползвам акаунта защото ге*чета като 26 ми ползват ника. Червените вече са безсилни и се чудят какво да измислят. Да живее Бойко Борисов и още дълги години да ви бърка в а*алните отверсия!
26
4
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Хахахаха..."*** гласували за нея, дори неподозират как гласуват за своя палач....*** народ, слаба държава.. "...така си е,ето сега като гласувахте за най големите умници,как държавата цъфти като теменужка на полянка....хахахахаха....много силни политически и икономически виждания се вихрят във форумите...а аз се чудя от къде дянкоФ,взима брилянтните си идей....
25
9
 
3
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Същия политически труп като ГЕРБ.
24
0
 
3
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
ас съм *** Доган
23
6
 
11
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Кунева е просто един политически труп от една провалена партия. Хората са казали: "със стари к**ви нов бардак не се прави".
22
2
 
8
 
! Отговори
ясно преди 12 години
Другарката Кунева се надява да е новото явление на изборите през 2013 година.Обаче добре,че заминавам за Канада и няма да видя този цирк.
21
5
 
11
 
! Отговори
Аналитик преди 12 години
Я да се скрива тая *** червена ***! То бива наглост бива, но на такава......е способна само една отявлена комунистка!
20
15
 
7
 
! Отговори
Дано преди 12 години
Дано направи партия!!!Със сигурност ще я изберат за управляващата партия на следващите парламентарни избори,това ще бъде алтернативата на всички досегашни лъжци и изход за страната ни.Надяваме се всички ваши симпатизанти,за всички останали,почвайте с минусчетата,така или иначе друго никога не сте и няма да направите!!!