Кунева още не знае дали ще прави партия

Не съм проект, свързан с лявото, подчерта отново тя
Обновена: 7 ное 2011 11:44 | 7 ное 2011 10:00,
82
Кунева още не знае дали ще прави партия
Снимка: БТА

Нямам отговор на въпроса дали ще правя партия, каза Меглена Кунева, която остана трета в президентската надпревара през октомври.

„Не мога да стоя настрани и да гледам какво се случва. Следващите дни имам срещи в три европейски столици, ще бъда много активна, за да може да се чуе гласът на разума“, обясни тя пред bTV.

„Продължавам да бъда много гневна, че по време на кампанията никой не говореше за гражданските права, а това е изключително важна тема“, допълни Кунева.

"Категорично не съм проект, свързан с лявото. Искам да успокоя премиера – неговите връзки с Първанов са си негови, аз нямам такива. Аз вярвам в човешките, икономически свободи и това се определя с център-ляво. Искам да имам няколко индикации, преди да реша за партията. Искам да разбера нужна ли е и разпознават ли хората нуждата от промяна", заяви още бившият еврокомисар.

Предлагам в следващите месеци да не говорим за мен, а да говорим за България. Иначе властта заради самата власт не ме интересува. Мен ме интересува израстването на нацията до една европейска нация, която да знае как да контролира своите политици, призна Кунева.

Още по темата

По думите ѝ това може да стане с много разговори с хора, които е срещнала по време на кандидатпрезидентската кампания.
Относно публикация във вестник на Делян Пеевски, в която се казва, че тя е получила 1100 лв. дарение от бившия военен министър Николай Цонев, който е подсъдим, тя заяви, че много е внимавала откъде е получавала пари.

Според нея, ако медиите са достатъчно независими, е трябвало да коментират и когато управляващата партия е издигнала за кандидат за кмет Йордан Лечков, който също е подсъдим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още по темата: партияМеглена Кунева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
3
 
! Отговори
Контра - Атака преди 12 години
Ако една такава бъдеща партия, не предложи алтернатива на досегашната политическа мъгла ...ПО-ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТА
18
6
 
3
 
! Отговори
Anonimen преди 12 години
Tova e tolkova obrazovan i inteligenten chovek! Naistina ne razbiram kak mojete da govorite podbni neshta! Nai-malkot nachina, po koito se izrazqva pokazva shto za vnimatelen, umeren i inteligenten chovek e. Tova za men primer za politik!
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
РЗС се спомина, за "Лидер" никой не си спомня вече, Каракачанов е жив труп/политически/...................та време е вече кака ви Пръмова да спретне нещо от същия сорт.....
16
5
 
15
 
! Отговори
Томас преди 12 години
Тая кривоуста комунистка щяла да прави партия - ново рзс. Народа не е толкова ***, че да се довери на тая. (или може би има и толкова прости)
15
4
 
10
 
! Отговори
не съм наивник г-жоП преди 12 години
"Не съм проект, свързан с лявото, подчерта тя "Така стартират всички тайни проекти на БСП. Като РЗС, което вече е разконспирирано и няма нужда от него. Друг таен проект на БСП беше и комарджията от нДСВ, който специално БСП го докараха, за да съборят Костов, който стабилизира БГ след Жaн Виденов, ваш комсомолец и само цар и "вервайте ми" можеха да го изместят. Нов таен проект, който да излъже десните избиратели. А ние помним как като дойде за Президент първо БСП и ДПС те подкрепиха. Помним , помним..
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
mai ima svetlina v tunela
13
5
 
17
 
! Отговори
ГЕРБер преди 12 години
На лъжата краката са куневи!;)
12
5
 
16
 
! Отговори
евро преди 12 години
*** си с мир при Барозу
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Помнете ми думата, че Кунева е проект за след години . Българина има къса памет..
10
6
 
12
 
! Отговори
Някои преди 12 години
ЕЕЕ Тази Кунива,алчна женица не и стигат нищожните резултати който постигна и пак се надява на нещо.На всяка цена иска да влезе в политиката
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
5-ти, не е безработна мноооого бъркаш. Тя е на ЗАПЛАТА в BNP Paribas Group !!!!!
8
4
 
16
 
! Отговори
поздрави от Габон преди 12 години
Тази *** не спря да досажда на хората чрез ежедневните и медийни помии дето излива.Явно от BNP Paribas Group доста инвестират в нея и нейното бъдеще.*** гласували за нея, дори неподозират как гласуват за своя палач....*** народ, слаба държава..
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще успееш, госпожо Кунева! На лъжата краката са къси, а платените хейтъри след употреба.....,на бунището на историята.
6
6
 
13
 
! Отговори
КУкунева преди 12 години
Кунева, Кунева, ти си постоянно плачеща и вечно оплакваща се кукла на конци! Той и Гоце не е доволен, но си замълча тактично! Като заложи на два куци кон и кобила как да спечели състезанието!!!!! Кунева, забравяш от къде си тръгнала и кой те издигна! Не всичко започва от теб, не ти си началото! Като те слушам още малко и очаквам да се сравниш с БОГ! Всичко започва от теб, ти си началото и истината и живота! Имай малко срам! Ти си обикновенно комунистическо-царско ***! КОМУНОИД
5
6
 
4
 
! Отговори
bg преди 12 години
нали разбирате че е безработная и си тьрси работа
4
2
 
15
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Тая пък стара чанта куневица на какво ли се надява?
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този на снимката ми прилича на квартален пияница.
2
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На кой му пука какво подчертава тая? Да заминава да си подчертава всички земни кълбета тая долна комунистическа ***.
1
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
оф писна ми от тая ***.