Гаджева се маха, за да брани Волен

Напуска ръководството, тъй като сив кардинал я нарочил за любовница
Обновена: 21 ное 2011 15:03 | 21 ное 2011 10:38,
186
Гаджева се маха, за да брани Волен
Деница Гаджева. Снимка: Булфото

Депутатът от „Атака“ Деница Гаджева е подала оставка от Централния сбор на партията с цел да разсее всякакви съмнения за „някакви лични връзки вътре в ръководството на партията, въз основа на които се определят постовете“.

„Искам да стопирам нападките към г-н Сидеров и към цялото ръководство, защото те не са само към него, а към цялото ръководство на партията, към Централния сбор“.

Така депутатът мотивира решението си в изказване, публикувано днес от в. „Атака“. В събота партията изключи от редиците си Димитър Стоянов.

Доведеният син на Волен Сидеров поиска оставката на лидера и обвини Гаджева, че съсипва партията. Публикации в медиите свързаха името на депутатката, че е в много близки отношения със Сидеров.

Сидеров пък от своя страна заяви, че премиерът Бойко Борисов пробва опит за преврат в "Атака" заедно с хора, които са били в централното ръководство на партията и дължат своята политическа кариера на него. 

За раздялата със съпругата си Капка Сидерова Сидеров обясни, че причината не е друга жена, а е принципна, защото имало да бъде обсебена партията. 

"Втори мандат съм народен представител. Видяла съм абсолютно всичките предателства на членове на парламентарната група и в 40-то и 41-то Народно събрание. Разбрах едно - предателство се прави заради пари или от ламтежа за власт. В конкретния случай предателството се прави не от ламтеж за пари, то се прави от ламтеж за власт.

Вие знаете много добре, че имаше един човек, който искаше да играе ролята на сив кардинал в тази партия. Искаше да дърпа конците, да назначава хора, да уволнява хора, да си играе със съдбите на тези хора", каза Гаджева и добавя: Аз си спечелих нападките на тази личност, изявяваща се като сив кардинал, защото бях първият човек, който се възпротиви и каза "Край! Няма да Ви позволя повече да си играете така с хората!"

Тя се опита да си поиграе и с моята съдба - затова бях нарочена за любовница, затова бях преследвана, заплашвана, искаше ми се оставката. Бях принуждавана от тази личност да напусна парламентарната група на „Атака“. Когато това не стана, започнаха нападките срещу мен в жълтите медии.

Според Деница Гаджева "единствената причина за скандала в партията е, че хора от централата, близки до тази личност, са били освободени от постовете им".

"Така беше ограничено влиянието на въпросната личност. Няма да споменавам имена, вие всички се сещате за кого става въпрос", казва още Деница Гаджева.

Още по темата

Тя заявява, че ще работи два пъти по-активно за партията като народен представител и във всички функции, които може да изпълнява.

Гаджева застава също категорично зад лидера на партията, зад Централното ръководство, такова каквото ще бъде избрано на конгреса. 

Междувременно пред Нова телевизия бившият член на „Атака“ Камен Петков обяви, че „моторът на партията“ е Капка Сидерова.

„Откакто познавам Волен, тя е тази, която винаги го е дърпала и е правила контактите му. Капка избра и по-голямата част от депутатите. Този, който обсебва "Атака" не е тя, а Волен Сидеров. Той има само една дарба – ораторство. Други качества няма“, смята Петков.

Според него, както вървят нещата, "Атака" ще изчезне от политическата сцена.

„Волен тотално няма ясна представа за положението, в което се намира и говори пълни глупости", заяви Петков, визирайки изказването му, че имало сценарий за разрушаването на партията.

По думите му личният раздор между двамата съпрузи е започнал още преди 8 месеца, когато Капка е видяла Волен Сидеров и Деница Гаджева да интимничат в хотел. Той е убеден, че Сидеров и Гаджева са заедно, въпреки че Волен отрича това.

"Единственият начин "Атака" да продължи да съществува е да се смени лидерът й. Когато в една парламентарна група изчезне уважението и доверите в лидера, оттук нататък тази група не я очаква нищо хубаво", категоричен е Камен Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: атакаДеница Гаджева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
173
1
 
2
 
! Отговори
hhahaha преди 12 години
Турски сериал,с *** артисти=АТАКА,.хахахаха,.лошотп,е че ние(не аз но обикновени хора као мен) ги избрахме,.доверихме,.и позволихме на оня изтърсак на 23 да ни срами в Европа,че и пари да взема за това,.така,че аз питам,.кой е *** в случая,.хасан(човците)или ние?????
172
2
 
1
 
! Отговори
хм. !! преди 12 години
Ясно ! Гаджева - само какво име - мани,мани, брани себе си и постигнатото си, а не май В. Сидеров. Нали казват, че от него е получила неща разни..Ясно като бял ден.А иначе и тя е учила литература в училище, т.е. както казват там - може да разтяга лафове ....а май и пинизи....знае ли се кое -що ...тц,тц,..
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В основата на всеки скандал стои жена!Жените в политиката трябва да са на средна възраст,консервативни с утвърдено място в живота.И НАЙ-ВАЖНОТО,ДА ПРИЛИЧАТ НА ИСКРА ФИДОСОВА!!!
170
2
 
4
 
! Отговори
До 174: преди 12 години
Абе ***,като ти харесва толкова в джамията *** се наври в турските ***.На нас,българите,не ни харесва ходжите да *** като заклани прасета от минаретата и затова протестирахме.
169
4
 
11
 
! Отговори
дет вика един преди 12 години
ДЪРТ КОЗЕЛ ,МЛАДА ВЪРБА ЛЮЩЕШЕ ..........................................................................
168
4
 
7
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Зависта и злобата разболяват душата. А една болна душа разболява тялото. - Конфуций.Плювалницити в този форум са с болни души и тела, а може би като малки са били и чаластрени от бащите си. Един здравомислещ човек не би казал нищо негативно за тази изключително интелигентна и красива кукла. Като чета коментарите, излиза че повече от 100 *** са се завирали под юргана на Деница, за да гледат какво прави. Не звучи правдоподобно!
167
2
 
0
 
! Отговори
кондуктор на влак преди 12 години
а,тъй колежке ,нека се знае КОЙ КАРА ВЛАКА .нали за това си учила .ЛОКОМОТИВЕН МАШИНИСТ на дундакето
166
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Зъбат конь. Лика-прилика с психопата.
165
3
 
4
 
! Отговори
тони преди 12 години
дали са правили тройка.Сега за сдобряване може да спретнат една
164
6
 
6
 
! Отговори
НЕ АТЕИСТ преди 12 години
оказа се че главната иделожка за безумното нападение над джамията е тази горонтофилка като лидер на младежите Хм като ги учи на омраза забележете колко изкусно са я лекували 8те шева ПРОКЛЯТИЕТО НА ГОСПОД ЕДВА ПОЧВА
163
3
 
5
 
! Отговори
поп Кръстю преди 12 години
То само по името и ще я Познаете .Кой знае кво е праила баба и майка и за да и се лепне тва име Гаджева.Ама сега утепа коня с бащата и с сина брао Дени брао
162
6
 
3
 
! Отговори
turkish преди 12 години
...Volen, mnogo si dolen!!! Turciya i turcite nad vsichki!!! Bulgariya i bulgarite nad vsichki!!!
161
6
 
13
 
! Отговори
доганя Ахмед преди 12 години
Мараба Волен ефенди.Аз защо ти давам пари бре! Давам ги за да правиш това което ти казвам.Машшаллах за Батак и за Джамията. Заслужи си паричките. Дето си *** ГАДЖЕТО пред медиите ще ти отрежа от надника да знаеш.Ха сега да е ХАИРЛИЯ мандата ти! И да внимаваш ако пак ти се повдигне ЛИБИДИТО направи си една турска ***. П.П да знеш иначе ще те направя ЕВНУХПОДПИС ???"" ВЛАДЕТЕЛЯТ НА *** доганя ахмет
160
2
 
12
 
! Отговори
До 152:Турчине, преди 12 години
не си мисли,че с Волен ще свършат и българите!Винаги ще има някои българин да ви наритамръсните читашки ***!!!!!!!!
159
5
 
14
 
! Отговори
БГ работник преди 12 години
Даже и Волен и Атака да изчезнат,тези два фактора си изиграха ролята в живота на съвременните българи.Събуди се национализма и родолюбието и след тях ще се появят поне пет националистически партий,които ще използват риториката им.
158
1
 
4
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
na vsi4ki koito zloradstvat po adres na volen im pogelavam po edin zdrav *** *** otpred i edin ryazan otzad, a ne zabraviayte 4e na skapanite vi grobove shte pee hodja.
157
6
 
6
 
! Отговори
ерко преди 12 години
абе това е живо куче нито има симпатичност,нито има капка акъл какво да коментирам повече
156
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много си грозна вие с оня *** *** Сидеров си мязате
155
3
 
6
 
! Отговори
Кики преди 12 години
До 15 - ха ха, доста от коментиращите тук ги познавам лично, прозирате с изрази характерни за вас, но както и да е. !5 номер ако ти си бил съученик с Деничка и казваш, че е много свястна, то аз съм генерал на британските гробища. Деница намери цаката на Атака, Митко не я излюби и тя му го върна тъпкано, а вас г-н Сидеров, защото знам, че четете коментарите ви закопа. Ще си скубете косата като разберете истината около нея и кой й плаща, за да ви обича, но връщане назад няма да има!
154
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волен Сидеров ... Той е просто създаден, лансиран, използван и скоро ще е изгонен артист от политическия театър в България. Марионетка. Човек, който си въобрази, че от него нещо зависи. Помисли, че е значим, важен.. :) Всичко останло са жълти подробности :)