Вето ли? Първанов трябваше да ни похвали!

Премиерът очаква отхвърляне на ветото за пенсионната реформа
Обновена: 12 дек 2011 16:02 | 12 дек 2011 15:20,
409
Вето ли? Първанов трябваше да ни похвали!
Снимка: БТА

Очаквам парламентът да отхвърли ветото на президента за пенсионната реформа, защото иначе обричаме пенсионната система на фалит, коментира в Ботевград премиерът Бойко Борисов.

"Пенсионната реформа, която правим е единствено правилното решение, което се прави в цяла Европа. Много от страните в Европа вземат тази мярка, едва когато дефицитите им са толкова големи, че се наредят за финансови помощи, затова смятам, че президентът не е прав", обоснова се министър-председателят.

Още по темата

По думите му реформата трябва да започне сега, за да може след 4 или пет години да даде нужния резултат.

"Президентът Първанов не само че не трябваше да налага вето, но трябваше и да ни похвали за реформата. Но нали разбирате, на чужд гръб всеки може да се упражнява в момента", отсече Борисов.

"Пактът за финансова стабилност в ЕС се прави точно срещу такива хора като президента Георги Първанов, които са популисти, искат да се вдигне дефицитът и лъжат хората, че ще настане светлото комунистическо бъдеще", каза  той.

Министър-председателят и министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова откриха днес реновираната детска градина "Звънче" в Ботевград. Общата стойност на проекта е 4 566 706 лв.

"По проекти за развитието на Ботевград даваме в тази криза общо 8,5 млн. лева", похвали се на изпроводяк Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
401
1
 
0
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Господин Борисов - Една година комисия "твори закон за "Пенсиониране " -- Тя сътвори една Велика Глупост - Вие сега правите ..два пъти по-голяма .Вие лично знаете ли що е Пенсионна система ?! Знаете ли ,колко пари се отдържат на работещите Българи ? В ,какви размери и защо .... Доброволен фонд , Задължителен фонд , за .. Втора пенсия , За безработица и какви ли не други пера ?! .. Оставка .
400
1
 
1
 
! Отговори
U преди 12 години
Kratuno kradliva razberi nanaroda mu ide kato te vidi kato te slu6akakvi gi govori mu ide da vzeme podin geobrazen vinkel i da ti razmaje kratunaa mrasna gadna kradliva ti koi si vartql targoviqta s droga ti bokluka mrasen deto sasipva6 naroda ti si za raztrel mrasen *** da pukne6 dano v nai skoro vreme i pokolenito ti da stada ti balgaro ubieco mutro mrasna *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** pukn
399
1
 
2
 
! Отговори
G преди 12 години
Tebe li da te hvali be prestapnik mrasen ti trqbva da gnie6 v zatvor s strog rejim kradec mutra prestapnikk dolen gnasen
398
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
мутрата защо гледа така лошо какво сме му направили.може би иска още и още щото е алчен алчен и все не му стига.ни слава ни пари.долу герб мутрите
397
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
стачка.по площадите да видят експлоататорите че народа не ги иска.
396
4
 
3
 
! Отговори
Чечо преди 12 години
Проста аритметика:Завършваш бакалавър на 23 годКараш магистратура - 25 годНе си намираш работа веднага, ами примерно след 1 год - ставаш на 26Задължителен трудов стаж - 40 год Пенсионираш се общо на 66 години!!!А пък докторите с техните специализации, не ми се мисли.Правилно каза Б.Б. Да сме стачкували когато е трябвало.Нека Дедото, Интелигенто и Ходжата да кажат защо утежниха толкова пенсионирането на обикновения българин!И това с категориите вече е отживелица. Днес всекиму е тежко.
395
6
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 12 години
Ако куманастите върнат ограбеното от нас ще сме по-богати от средно европейска държава..........Гоце вместо да рИве да свика конгрес и да вземат решение да върнат милиардите, щото като ни писне ще си ги вземем сами
394
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 369,За сведение на комунистическите драскачи: Пенсионния фонд на България е създаден преди 1944 г. и е най-богатия фонд в България. Людмила Живкова, дъщерята на лидера на БКП, ограби фонда за да построи НДК и да създаде комитети и фондация"Знаме на мира", затова от 80-те год. пенсиите се изплащаха от бюджета, а бюджета и външнотърговските дружества, чрез които БКП изнасяше пари за бъдещите милиардери, се попълваще чрез заеми от частни банки, а заемите се гарантирани с активите на България.
393
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце вместо да критикува да застави БКП-БСП да върне пенсионния фонд, който ограби, и милиардите изнесени от БКП чрез външнотърговски банки от България преди 1989 год.-станали основа на капиталите на сегашните милиардери, и милиардите ограбени от българите чрез изкуствено създадената инфлация през лукановата и виденовата зима! Ако крадците от БСП, СДС, НДСВ и други крадливи политици и създадените от тях мафиотски групировки върнат ограбеното, българите, вкл. пенсионерите, ще живеем в охолство.
392
2
 
8
 
! Отговори
Прекрасен Затворник преди 12 години
Асоциация на свободното слово "Анна Политковская" сезира главния прокурор Борис Велчев за показания по делото "Килърите", че премиерът Бойко Борисов има връзки с мафията. Той прикривал наркотрафик между България и Турция. На заседанието по делото в Шуменския окръжен съд миналата седмица подсъдимият Васил Костов-Кеца разказа за отношения на премиера с водещи фигури от групировката СИК. Кеца е споменал за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Милчо Бонев-Бай Миле. Бил на среща във Виенска градина в София между Бай Миле, Бойко Борисов, известният наркобос Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те обсъждали как да съберат пари, за да направят Борисов шеф в МВР и да му купят чин, предаде БНР. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата Ипон" на Борисов. След убийстото на Поли Пантев в СИК се скарали за разпределението на 80-100 милиона долара. Евгени Стефанов - Женята и братята Любен и Георги Пехливанови не давали повече от 10 милиона и тогава Кеца разбрал, че Борисов има група за натиск. Съдът предупреди Кеца, че обясненията нямат връзка с предмета на делото, но той продължи. Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция", допълни той. По думите му, за Южната ни съседка пътувал хероин, а от там влизали каптагон и синтетична дрога. Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиенски", обясни Кеца. От асоциация "Анна Политковская" пишат в сигнала до Борис Велчев, че посочената схема на престъпно нарушаване на закона чрез подобен канал за хероин от Турция към България и за каптагон и синтетична дрога в обратна посока, е описана и от свидетелските показания на Ваньо Танов, бивш шеф на ГДБОП, пред Комисията по вътрешен ред на 40-то Народно събрание. От неправителствената организация съветват да се вземат предвид и показанията пред Белградски окръжен съд на Сретен Йосич-Йоца Амстердам на на 07.04.2009 г. Той заявява, че по времето, когато е бил в България, е закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов. Oсвен Сретен Йосич, година и половина по-късно, на 30 ноември 2010 г., защитен свидетел срещу него - Томислав Марянович, също казва пред съда в Белград, че Бойко Борисов, по времето, когато е главен секретар на полицията, е бил човекът на Сретен Йосич и на дясната му ръка Слободан Джурович в България. Цитиран и е секретен доклад от 05.09.2006 г. от Американското посолство в София до Държавния департамент на САЩ, публикуван в Уикилийс, в който се сочат обвинения в миналото за връзки на Бойко Борисов със сериозна контрабанда на метаамфетамини. От асоциацията настояват Прокуратурата да образува досъдебно наказателно производство с внасяне на обвинителен акт в съда срещу Бойко Борисов с привличане под углавна отговорност по 7 члена от Наказателния кодекс. Сигналът е изпратен и до председателя на Европейския парламент Йежи Бузек
391
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сутрешна проверка на дежурните Кутевски плювачи:Здддрррааавейте червени ***!!!!Здраве желаем другарю педералисимус Станишко!Дддоообре лапате шланга на Бойко!Ще се стараем другарю педералисимус! Уррррааааааа!
390
1
 
1
 
! Отговори
Молитва преди 12 години
Евангелието:Човеколюбче Владико, дай да светне в сърцата ни нетленната светлина на Твоето богопознание и отвори очите на разума ни,за да разбираме Твоето евангелско учение;вложи в нас страхопочитание към Твоите блажени заповеди,та като потъпчем всички плътски похоти, да водим духовен живот, като мислим и вършим всичко, което Ти е благоугодно.Защото Ти, Христе Боже, си просвещение на душите и телата ни и на Тебе въздаваме слава с безначалния Твой Отец и с всесветия, и благия и животворящ твой Дух
389
5
 
11
 
! Отговори
Осиране преди 12 години
Бай Бойкя позира, манипулира и здраво са ***, а народа бурно аплодира глупав, сърба герберска насрана супа.
388
3
 
9
 
! Отговори
Похвала преди 12 години
Прекрасен измамник си мутро
387
1
 
6
 
! Отговори
За затвора преди 12 години
4,5 мильона тая Лилянка Павлова си е за затвора. Това си е чисто нова сграда за тия пари.
386
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В България се цупи, в Европа се дупи...Що е то?
385
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
hahahahahahahahhah EMIGRACIQQ brattttttttttttttqqqqq
384
8
 
17
 
! Отговори
Mumko преди 12 години
Като не иска Първанов да те похвали, то ще взема аз да те похваля... да те похваля, че за две години успя да излъжеш толкова народ и по този начин след по-малко от месец ще си "обичан" като твоя гуру бай Тошо; да те похваля, че напълно законно провеждаш системен геноцид срещу народа, който ти е гласувал доверие; ще те похваля, че от 2 години тласкаш България към "Трета национална катастрофа", от която последиците ще са по-тежки и от тази след Ньойският договор; как да не те похвали човек?..
383
1
 
3
 
! Отговори
Красимир преди 12 години
369 - Почети по надолу има коментари да видиш колко десетки милиарда сме вътре - и това е началото и си отговори сам на Въпроса!
382
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мутра герберастка!!