Фризерът в Министерския съвет се препълни!

Левицата иска НС да приеме декларация за АСТА
Обновена: 15 фев 2012 14:45 | 15 фев 2012 13:52,
46
Фризерът в Министерския съвет се препълни!
Петър Курумбашев Снимка: БСП

Коалиция за България настоява парламентът да приеме декларация, в която ясно се заявява, че няма да ратифицира търговското споразумение за борба с фалшифицирането АСТА, съобщи пред журналисти депутатът от левицата Петър Курумбашев.

"Нещо много се препълни фризерът в Министерския съвет" - така той коментира взетото днес решение от правителството за спиране на процедурата по сключването на споразумението.

"Какво означава замразяваме процедурата - това означава, че утре може да се  размрази, това не означава, че ние се отказваме да ратифицираме споразумението АСТА", посочи Курумбашев. 

Още по темата

Колегата му Антон Кутев допълни, че замразяването или това, което днес е решило правителството, не означава нищо.

"За да имаме реално действие, трябва да има решение на парламента", подчерта Кутев.

Курумбашев отбеляза, че предишното правителство е дало мандат на ЕК за водене на преговори, но това не означава съгласие за подписване на споразумението.

"Още повече, когато се постига крайният вид на това споразумение, има гласуване в Европейския парламент през 2010 г., при което групата на европейските социалисти гласува "против" приемането на АСТА, а групата на ЕНП го подкрепя", посочи Петър Курумбашев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
1
 
! Отговори
belalov преди 12 години
Нормално е от ГЕРБ да симпатизират на цензурата в интернет, а Цветонв дори ще почерпи ако АКТА стане! Затова и неговите хора вият на умряло когот искаме парламента да откаже ратификация на подписа им, а не да се "замразява" процедурата.
37
1
 
4
 
! Отговори
Елизабет преди 12 години
Тая лопата куку Курумбашев е по мозък като бащицата си , селянина Славчо.Не сме забравили как ни разлюля дрехите с онова предаване за авария в АЕЦ-а.Я ,какъв пръст размахва комуниста.
36
1
 
2
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
КУ - КУ ...
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много герберастия, много нещо - усмърдя се на ако ...
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аман от ***, поглеждам коментарите и какво да видя червено, червено...та чак мирише на ако...
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Платените герберастки драскачи вчера подкрепяха АСТА, защото ГЕРБ я подписа, а днес са получили нова директива - да плюят по всичко живо, защото ГЕРБ клекна пред народния гняв.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гадни, крадливи герберастки *** - за останалото - номер 29 - ФЕНН
31
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще ме спукате от смях - БСП били червени!!!БСП са най-дясната партия в България - не ги слушайте как ви лъжат, а вижте какво правят. Кой въведе най-десният данък общ доход - БСП.
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпите герберасти пак се опитват да ни излъжат!
29
0
 
4
 
! Отговори
tosh преди 12 години
европейският парламент наистина е гласувал на 14-ти:oami.europa.eu/ows/rw/news/item2254.en.do
28
4
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до 18: не помниш много : "Петър Курумбашев е роден през 1968 година в Плевен. Завършва Техническия университет, специалност Изчислителна техника. Eдин от идеолозите на студентското предаване Ку-Ку. Сред създателите на СДС. Бивш общински съветник от групата на БСП. Днес депутат от Коалиция за България в 41-то Народно събрание"Просто е чакал да види кой ще го покани - син или червен за него няма знчение - важното е да е в играта - параграф 22.
27
12
 
4
 
! Отговори
ФЕНН преди 12 години
ГАДНИ КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ *** - ПОВДИГА МИ СЕ ОТ ВАС
26
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ПАК ПОЛУДЯХА....ТОЯ *** НА СНИМКАТА САМО ДЕТО ЛЪВОВЕТЕ НЕ Е ХРАНИЛ ...НА ЛЪВОВ МОСТ....НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС В БЪЛГАРИЯ....
25
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
битката не е приключила!republika.bg/index.php?id=40801
24
4
 
19
 
! Отговори
До 23 преди 12 години
Абе,мърляч,попитай Тиквата как така с партийна книжка от БКП стана най-големия "демократ" в България!
23
1
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Ако знаеш нещо,наречи го с истинското име,не подхвърляй реплики във въздуха.Кой е този розов канал с филмчета СЪС спорни авторски права?
22
8
 
7
 
! Отговори
архар преди 12 години
Известният журналист Иво Инджев в своя статия пише: Дали пък предателят не се нарича случайно Петър Курумбашев, солидно забогатял под червеното крило на енергийната мафия, (построил си е ВЕЦ в село Михалково, Родопите), който и сега е сред най-верните пажове на Георги Първанов, дошъл на власт с помощта на партиен шпионаж след един непризнат и незабелязан дори и до днес български Уотъргейт?
21
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наскоро в един пловдивски сайт попитаха червения депутат:Курумбашев, как се случи така, че от син станахте червен? Как извървяхте пътя от младежкото предаване Ку-ку, през постове в БНТ и Нова ТВ и от политик в Гергьовден, до общински съветник от гражданската квота на БСП, после депутат от БСП в Парламента, фаворит за главен редактор на в. Дума и дори кандидат за президент?
20
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
do 21Те по принцип си нямат идея от нищо.
19
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей няма угодия на този *** народ!Всичко,което е против АСТА, би трябвало да подкрепя Курумбашев!Личи си ,че гейберските неграмотни *** лаят срещу него,защото си нямат понятие какви неприятности ще донесе тази АСТА!