Трайков си отива заради АЕЦ "Белене", смята Мартин Димитров

Енергийният октопод печели битката, отсече той
Обновена: 16 мар 2012 08:31 | 16 мар 2012 08:11,
97
Трайков си отива заради АЕЦ "Белене", смята Мартин Димитров
Снимка: архив, Булфото

Енергийният октопод печели битката, отсече той

Лидерът на СДС Мартин Димитров определи оставката на икономическия министър Трайчо Трайков като изненадваща и я свърза с проекта АЕЦ „Белене“.

За министър Константинов въобще не съм изненадан, тъй като секторът е в пълен безпорядък и има страшно много проблеми, включително както се оказа с лекарствената политика, с прозрачността, с управлението на сектора. По-голямата изненада е оставката на Трайчо Трайков, коментира той пред „Фокус“.

„Лично аз очаквах оставка на Трайчо Трайков, ако тъмните сили около АЕЦ „Белене” започнат да вземат надмощие, допълни той.

„Явно хората, които стоят зад „Белене”, започват да вземат превес и това е и моята оценка за ситуацията. Трайков имаше поне по този повод ясна позиция, макар че по въпроси като АСТА с него имахме сериозни различия и те бяха публични, допълни лидерът на СДС.

По отношение на проекта „Белене” Трайков имаше една разумна позиция, която защитаваше българските национални интереси и смятам, че това е истинската причина за оставката на Трайчо Трайков, макар че от ГЕРБ споменават други неща”, заяви Мартин Димитров.

Според него следващият министър, който ще бъде сложен от страна на ГЕРБ, ще бъде с прякото поръчение да довърши „Белене”, където явно енергийният октопод печели битката засега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
29
 
! Отговори
гербераст преди 12 години
Какво уважаваш Борисов,бе дембел.Затова ,че бензина е 3 лв.,или затова че,лекарствата са в пъти по-скъпи,или затова,че бабите ни са жертви на нападения от обезумялото *** население,или затова,че пенсиите и заплатите не са вдигани от 4 год.,или .....................Плъшоци,мухльовци и пухльовци-станете и си извоювайте България.АТАКА-ПОБЕДА!
34
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трайчо *** парче да си оди в родното село Капатово - Благоевградско да сади фъстъци.Какво направи тоя *** да три години , че нещо не се се сещам?Да направиш министър човече , което преди това е разнасяло папките по реклама в ЕВН беше голяма тъпотия.Той си повярва обаче *** , че е велик!Дори се разведе и си хвана лрюбовница!Е гати министъра, е гати тъпака!!!
33
9
 
6
 
! Отговори
Да преди 12 години
Ей ,всички червени *** скрити зад какво ли не с очакване искат да махнат Бойко Борисов.Голям кеф ще им е пак да ни натресат Масларова,Доган,Симо ментата,Жан виденов,серГЕЙ и прочие крадливи "политици".Ужас направо ме обхваща като се сетя за тях и като си помисля,че алтернативата са именно те,барабар с Емел Етем.Яд ги е червените ***,яд ги е много ,че не могат да крадат и не могат да с ираздават ордени ,медали,пари за хидроуслуги.Затова-на тоя етап в България по-добро от Бойко Борисов няма!
32
9
 
15
 
! Отговори
бивш гербаджия преди 12 години
Цялото правителство трябва да си ходи.Абсолютно всички.Това са неграмотници и политически хамелеони.Да си отиват и да освободят България от тяхното неадекватно управление.Да идват АТАКА и националистите-само те ще ни управят.
31
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе тарамбуките от Катар да построят АЕЦ-а бе ! Долу октопода !
30
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартине, няма думи които да те характеризират. Защо не коментираш Мариците по които вече плащаме глоби и вредни емисии, защо мълчиш като дупе в *** ***, когато калкулираха непроизведена енергия от марица1? Да АЕЦ Белене ще струва 6 млрд., но тия пари трябва да бъдат освоени за 15 години от началото на строежа. Стига празни приказки и глупости. Ти проамериканче, като те изхвърлят от парламента ще отидеш при твоите благодетели и ще лижеш ***, а ние ще трябва тук да ти сърбаме попарата.
29
5
 
19
 
! Отговори
1111 преди 12 години
Грешиш Мартинчо! Трайков си отива заради ГОРУБСО, ТЕЦ Марица, Лукойл, Газпром и допълнителното заплащане, което не е върнал.
28
2
 
2
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Говори се, че на ел. табла по стадионите вече нямало да показват резултата домакин - гост , а щели да показват движенията в котировките на БФБ ... Така , докато си ритат топката на игрището, баш - футболистите в държавата Гоце и Боце ще гледат с колко са се сринали акциите им, ако са неформални мажоритарни акционери някъде . Ако аз имам някакви акции на БФБ , бих се радвал , ако те повишат цената си примерно с 15 лв, вместо да се радвам на някакъв резултат от футболен мач от 15 : 0 , например !
27
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да видим дали ще изскочи сега другия плъх Уорлик да дава акъли.
26
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Фъфелчо никога не е давал точни прогнози !Сектант и точна прогноза.....ха ха ха
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изкупителната жертва на ГЕРБ. Марионетките са жертвани за да отселее кукловода.
24
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Едно си баба знае едно си бае. Този ветропоказател на Костов е едно нищо и в следващият парламент акто изчезнат просто никой няма да го пита кое, как, защо...
23
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега по Канала го питат Тиквуняка - Какво ще направите през годината до края на мандата за да се подобри здравеопазването?Отговарът е - хоратат виждат доброто, което сме направили - софийскотото метро, Южната дъга... Пълен ***! Тоя човек е бедствие!
22
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Следващият парламент - без ***!
21
0
 
6
 
! Отговори
SJ преди 12 години
Къде е АЕЦ"БЕЛЕН" ?????
20
6
 
9
 
! Отговори
Шибека-Мартинчо преди 12 години
Като започнат и такива пуфлеци, като тоя горе, КОМПЕТЕНТНО да се изказват, значи положението наистина е трагично. Не че не се вижда де.Та:Трети /ТРЕТИ/ министър на здравеопазването е изхвърлен. Всеки що-годе разумен човек ще си зададе въпроса:При толкова смени и при положение, че нещата забиват все по-надолу, ЩЕ ИМА ЛИ ДОСТОЙНСТВОТО премиера, да се изправи пред хората и да ЗАЯВИ: Некадърен съм и затова си подавам оставката.ЕДВА ЛИ!
19
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Боко, Цвъ и дянков" ще си идат когато каже Народът, а не форумните лумпенчета
18
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Шебеците от ГЕРБ правят пирует след пирует да за прикрият насраните си ***. Тиквуняка по Канала, Цецо *** по БТВ, Миро Мършата по Нова,малоумният Николайчо при Бюрека! Пълем маймунарник! А матриало *** гледа с увиснало чене и бърка в изпразненият ди от гербавите крадци джоб
17
2
 
14
 
! Отговори
ми не преди 12 години
Трайчо си отива, щото имаме 0 икономика
16
6
 
3
 
! Отговори
смешко преди 12 години
Айде,Мартинчо министър прецедател!Хихихи...!!