"Атака" 2 няма да е лидерска партия, сигурна е Капка

Тя намеси Кунева в сделка за купуване на вагони убийци
Обновена: 22 мар 2012 13:05 | 22 мар 2012 13:04,
55
"Атака" 2  няма да е лидерска партия, сигурна е Капка
Капка учредява нова партия. Снимка: архив, Булфото

"Партията, която ще учредим, няма да е от лидерски тип, както беше "Атака". Това заяви пред журналисти общинският съветник от СОС Капка Сидерова, която е в инициативния комитет по създаването на новата формация в неделя 25 март.

По думите й новата патриотична партия ще има подкрепа и от част от депутатите в групата на "Атака", тъй като много от тях смятат, че националистическата партия е в застой от много време.

Сред естествените партньори на бъдещата партия Сидерова вижда всички политически формации, предлагащи конкретни действия за подобряването на състоянието на страната и излизането от кризата. По думите й ДПС не може да бъде сред евентуалните политически партньори.

Сидерова изрази съмнение във връзка с очакваното добро представяне на партията, която ще основава бившият еврокомисар Меглена Кунева.

Още по темата

Според нея "г-жа Кунева няма да мине бариерата" от четири процента. В отговор на въпрос защо смята така, Сидерова посочи, че в думите на Кунева не е чула до момента нищо конкретно, а "само общи приказки".

По-рано днес пред TV 7 Капка Сидерова атакува Кунева, като я обвини, че има роля при купуването на вагони, като тези от влака убиец София-Кардам, който се запали през 2008 г. и в пламъците загинаха девет души.

"Кой купи вагоните от пламналия влак София-Кардам? Не е ли участвала и тя в тази покупка? Не е ли взет заем от френска банка, в чиито борд на директорите сега е тя? Моята журналистическа информация е, че тя е настоявала за закупуването на тези вагони. Ако това е вярно, държа тя да отговори каква е ролята й в тази сделка", призова Сидерова.

Тя каза още, че при учредяването на партията ще се присъединят много интелигентни и доказали се хора, сред които дъщерята на Вера Кочовска - Десислава Кочовска, както и Спаска Митрова.

Първата цел на новата формация ще бъдат парламентарните избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: атакаКапка Сидерова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
22
 
! Отговори
Observer преди 12 години
М да.... Атака 2 няма да е лидерска партия а просто- СЕМЕЙНА :)))))
29
0
 
15
 
! Отговори
Ne e werno! преди 12 години
Сидерова не каза откъде се е сдобила със сензационната информация, но от решението по делото за пожара във влака София-Кардам става ясно, че изгорелият кушет вагон е бил доставен на България от ГДР през 1968 г. Припомняме, че Меглена Кунева беше избрана за еврокомисар 40 години по-късно.
28
3
 
17
 
! Отговори
do 12 преди 12 години
има много умни хора в България,но не мисля,че много от тях биха работили на пълна пара като кунева,против интересите на родината си.а и лъже прекалено много твойта кунева.нали беше уж независима,а преди няколко дена "напусна"мадридския апаш.аман от продажници и мошенници,които все ни спасяват от 22 години
27
1
 
15
 
! Отговори
отвратен преди 12 години
Волен може да е всякакъв ама подлец като Капка не е бил.Говори си за идеите на партията ти, защо лъжеш гадно за Кунева и то гнусно засягаш и смъртта на невинните хора.
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Патриотично в къф ланец се е фърлила а?Кефи ли ви атакистчета?Струва колкото годишните заплати на половината от феновете на тази болна партия.А на вас пак ще ви вдигнат тока водата парното и всичко останало но не и заплатите.А вие фърляйте лиги срещу турците и *** те са виновни разбира се.А Воленчо ще си инкасира някой и друг милион както всички партийци.И така.
25
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Волен !
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Verno e che Kuneva e mrasniza, ama Kapka oshte ne e napravila partija i veche zapochva s mrasnite hvatki !!!
23
3
 
23
 
! Отговори
на Митко майка му преди 12 години
Една *** мислила, мислила, та измислила: "Ще си направя партия и ще плюя по Кунева, щот е модерно!" Новата здравна министърка да вземе мерки и да посъберат психично-болните от улиците и телевизиите!
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да си направим партия на тези които не виждат за кого да гласуват от сегашните и ще имаме мнозинство в следващия парламент.
21
3
 
15
 
! Отговори
Щурмовак преди 12 години
"Атака вече е чиста". Няма членове, няма депутати, само гол шеф.
20
1
 
15
 
! Отговори
Цар Волен преди 12 години
Ех, Капке, Капке, нищо няма да направиш, къзъм
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Откъде се пръкнаха всичките тези безличности:Сидеров,Кунева,Капчица и да не ги изброявам че става скучно?Просто ни писна от гладни льольовци!
18
0
 
20
 
! Отговори
chochko преди 12 години
Важното е да се гепи партийното финансиране и цоцат. Имали идеали - глупости.
17
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капка- жената, която иска да е сивия кардинал в сянка! Браво на Волен , че я махна от живота си! Атака вече е мн по-чиста . Без предатели и ламтящи за власт!
16
3
 
11
 
! Отговори
Капка Трик преди 12 години
След изборите пак ще се вземем с Болен
15
0
 
12
 
! Отговори
qwerty преди 12 години
Тези ще откъснат десетина гласа от партията на Волен на следващите избори - техните собствени и на техните близки - муха-ха-ха.
14
0
 
18
 
! Отговори
БоЦ преди 12 години
10, пише се Благоевград-язък ти ако си оттам.Пък щом Димитър Стоянов с дебилното изражение и несвързано ломотене ще става лидер на партия, просто-о-о не знам какво да кажа...
13
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Важното е да каже , че има сестра.И мисля , че Кунева няма да се "хване"
12
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И тази никому неизвестна "Капчица", или известна като жената на Сидеров, я е страх от Кунева. И тя като Тиквата и тиквениците се плаши от всеки умен човек. Сега по метода "Боце и Цеце" ще плюе по всеки, та да покаже колко е кристално чиста "капчица". Тиквата пръсна всички държавни средства, за да си накупи продажни политици, некадърни журналисти и администратори и истински деградирали люде, които се радват на "великите" Му брътвежи, без да обръщат внимание на нищоправенето Му. Мислете, хора!
11
24
 
6
 
! Отговори
stefan ivanov преди 12 години
Kapka i dimitur stoqnov sa 4isti hora i 6te pobedqt