"ДимКа" на Димитър Стоянов и Капка Сидеров цепи "Атака"

Майка и син още мислят име на партията, която ще се роди в неделя
Обновена: 22 мар 2012 09:53 | 22 мар 2012 09:52,
42
"ДимКа" на Димитър Стоянов и Капка Сидеров цепи "Атака"
Майка и син още мислят име на новата си партия. Снимка: Булфото

20 общински структури на "Атака" се цепят от Волен Сидеров и отиват в новата партия на доведения му син Димитър Стоянов и доскорошната му спътница в живота Капка Сидерова.

"Десетки други симпатизанти на националистите също се канят да станат последователи на новото движение. Причината – хората били разочаровани от "Атака", обяви Стоянов пред bTV.

Още по темата
"Амбициите на всички нас е да не се зачеркват усилията, положени досега", коментира той и обясни, че разцеплението в "Атака" е било в резултат на лошия за партията изход от последните избори, а личните драми в семейството на Сидеров са били една малка част от проблема.

"Проблемът ескалира, когато се видя, че "Атака" не може да вземе 4% от гласовете - т.е. ако не се промени нещо, няма да влезе в следващия парламент", поясни евродепутатът.

Димитър Стоянов не беше категоричен в отговора си на въпроса дали той ще оглави новата политическа формация.

"Очаквам да ме изберат за председател, но това още не е решено. Засега ще бъде направена първа стъпка към учредяването на партията и ще се съобщи нейното име", каза Стоянов, отхвърляйки появилите се в медиите имена като Съюз на свободата или Национален патриотичен съюз.

"Името е избрано така, че да показва идеите на партията. Няма да е близко по звучене до "Атака", увери той.

Димитър Стоянов поясни, че новата партия няма да е на всяка цена срещу правителството. Дори напротив – ще се стреми да го подкрепя, доколкото политическите възгледи на двете страни го позволяват.

"Прагматичният подход в момента е да има стабилни правителства, да не се предизвикват излишни сътресения – затова бихме подкрепили управляващите", завърши евродепутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
5
 
! Отговори
РОЗ преди 12 години
ДИМИТРЕ, Я СИ НАЛЯГАИ ПАРЦАЛИТЕ И СИ ГЛЕИ ДЕТЕТО И БУЛКАТА 4Е ЗА НИКЬДЕ НЕ СИ КАТО ТЕ ГЛЕДАМЕ 4Е СИ ПО *** И ОТ НАШИТЕ ДЕЦА А НИЕ ИМАМЕ ДЕЦА КОИТО ЩЕ ТЕ ТУРЯТ В МАЛКИЯ СИ ДЖОБ ПО ЗНАНИЯ И ИНТЕЛЕКТ ТИ СИ ЕДИН НАМАЗАН ПЕХЛИВАНИН , НЯМАШ НИКАКЬВ ОПИТ НИТО ПРОФЕСИОНАЛЕН НИТО ЖИТЕИСКИ А И НЕ ТЕ РАЗБИРАМЕ КАКВО ГОВОРИШ ЗА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ СЕ ИСКА ЗНАНИЯ ,ХАРИЗМА, ИНТЕЛЕКТ А ТИ ГИ НЯМАШ
37
0
 
5
 
! Отговори
ПЕНКА преди 12 години
АЗ НЕ ЗНАМ КАКВА Е ТАЯ АЛ4НОСТ ТОВА 4УДО, ТА СИ СМЕНЯТ ФИЗИОНОМИИТЕ КАТА ДЕН САМО И САМО ДА СА В ПАРЛАМЕНТА И ДА ЦОЦАТ ПАРИ ОТ И БЕЗ ТОВА МАЛОКРЬВНИЯ БЬЛГАРСКИ НАРОД,ЩО ЗА *** СА ТА ДА СЕ ПРОДАВАТ НА ВСЯКА ПАРТИЯ ,ДА СЕ СЛАГАТ НА ВСЕКИ НЕЗАВИСИМО ОТ ЦВЕТА И ИДЕИТЕ ПРЕСТЬПЛЕНИЕ Е ТОВА ДА ЗНАЕТЕ НЕ ЩЕ ВИ ПОВЯРВА ВЕ4Е НИКОИ БЬЛГАРИНА ПОУМНЯ ГОСПОДА ....МАЛ ШАНС,,,ВИЕ СТЕ ЗА СЬЖАЛЕНИЕ НЕ ЗА УВАЖЕНИЕ;
36
0
 
10
 
! Отговори
странник преди 12 години
Димитре,и като те изберет за председател какво ще стане?Ще ръководиш майка си и Кин Стоянов??И ще вземеш за мото на поредната партийка части от стихотворението на дядо ти за възхвала на др.Сталин?И даваш ли си сметка,че сам по себе си си никой в България и е много вероятно да си останеш никой??Момче,подобни изпълнение като твоето има в историята и винаги са завършвали катастофално за мераклията!!!Но ти можи пък да си изключение и като ти свърши заплатката от 18000 евро що ще чиниш??Ех,алчнико!!
35
0
 
13
 
! Отговори
Още идеи преди 12 години
Димитър СтояНОВ и Капка СидеРОВа - сдружение "НОВ РОВ" ми стои най-добре или ДимиТЪР и КапКА - "ТЪРКА" новия облик на политиците :)
34
1
 
9
 
! Отговори
До предложение преди 12 години
Прав си, то и без това катъра е плод от любовта на кон и магаре. В случая това са ГЕРБ и Атака и ето получил се е "КАТЪР".
33
0
 
8
 
! Отговори
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa преди 12 години
абсолютна *** ! д.с. си прави клонинги .
32
1
 
26
 
! Отговори
предложение преди 12 години
Предлагаме КА /пка/ /дими/ТЪР = КАТЪР
31
0
 
23
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
До 29. Какъв мъж е този нехранимайко. На лицето му е изписано- *** и ХРАНТУТНИК. Ама на кого да се метне тя и майка му е същата. Какво падение на тази държава само за 22 години и народа пощуря съвсем...
30
1
 
15
 
! Отговори
tankist преди 12 години
да им предложа две имена- Коалиция за Успешно Развитие и Алианс за Национално Управленско Съгласие. Смятам ,ч е абревиатурите им подхождат на политиците в БГ не само на тия ами и на всички останали. За феновете после незнам да се кръщават как щат.
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако е мъж, Димитърчо, да напусне европарламента. Аз гласувах за Волен и Атака, не за Димитър Стоянов!
28
1
 
24
 
! Отговори
Нос Традамус преди 12 години
Бас хващам, че тия ще източат колкото пари могат от субсидии към партията и след изборите ще изчезнат "яко дим"!
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Капчо.
26
0
 
4
 
! Отговори
Иван Иванов преди 12 години
До Schweizer. Ей, ейййййй другар я по-добре спри да пишеш. Националист кой пък на теб ти каза, че е нещо лошо ? То бива, бива да си *** ама твойта простотия вече може да се сравнява само с тези двамата на сномката.
25
0
 
27
 
! Отговори
! преди 12 години
Ако и тези си намерят *** да гласуват за тях, си хвърлям БГ паспорта ! Отказвам да повярвам, че българите сме толкова нисши същества.
24
3
 
20
 
! Отговори
Гочоулу преди 12 години
Тези двамата от къде изпълзяха бре?! То бива да не можеш да си направиш самооценка, ама тези двамата самовлюбени ***, щяха да гледат политиката от телевизора, ако не беше лудото Ленче - Волен! Огледалце, огледалцееее ....! *** народ, прости политици!
23
13
 
8
 
! Отговори
Schweizer преди 12 години
Научно доказан факт е че националистите са кръстоска между ниско-интелигентен ***(с човешки вид) и ***. Явни доказателства за това колкото щеш - *** са, комплексирани са, мразят всичко прогресивно, мозъците им(или по-точно това което при тях може да се приеме за мозък) могат много лесно да бъдат промити, обичат да са овце от националистическо стадо и т.н.Ако нямаше национализъм, комунизъм и религиозен фанатизъм, светът щеше да бъде поне с 500 години напред.
22
1
 
21
 
! Отговори
Гражданини преди 12 години
Капка Сидерова ще си сменя името на Папка Сидерова!
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТЕЗИ ДВАМАТА МАЙКА И СИН ДА ВЗЕМАТ ДА СПЪТ С ТЕХНИТЕ ПРОСТОТИЙ , А ТОЗИ МЛАДОК СЕ ЧУДИ КАДЕ ДАСИ ИЗБИЕ КОМПЛЕКСИТЕ , АКО НЕ БЕШЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ ,ЩЕШЕ ДАВИДИ ЕДИН ЕВРО ПАРЛАМЕНТ , НЕБЛАГОДАРНИК , И ПОТЧЕРТАВАМ НЕСЪМ ФЕН НА АТАКА , НО ОТ МОРАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА ТАКА ГО ВИЖДАМ ,
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кръстете я ,,П^така,,най-ще и отива.
19
5
 
24
 
! Отговори
Българан преди 12 години
Явно ГЕРБ имат пари да правят и други сателитни партии!