Сидеров определи като "нещастен опит за дубликат" ДимКа-та

Структурите му били верни и нямали да се подлъжат по "нероден Петко"
Обновена: 22 мар 2012 11:25 | 22 мар 2012 11:25,
27
Сидеров определи като "нещастен опит за дубликат" ДимКа-та
Волен е много недоволен от бъдещата националистическа формация. Снимка: БТА

Волен Сидеров определи като "нещастен опит за дубликат" учредяването на партия от евродепутата Димитър Стоянов и от петима независими депутати, били в неговата формация.

"Нито една общинска структура до момента не е заявила никакво желание да се отделя от "Атака" и да отива към някаква друга партия. Общински структури на "Атака" да се оттеглят – такова нещо няма. Това са абсолютни лъжи", категоричен бе лидерът на националистите.

Още по темата

По рано днес Димитър Стоянов обяви пред bTV, че 20 общински структури на "Атака" се цепят от Сидеров и отиват в тяхната формация, която ще бъде учредена в неделя.

Пред журналисти в парламента Сидеров изрази увереност, че нито членовете на партията му, нито симпатизантите й ще се "подлъжат по нещо, което е всъщност нищо".

Той определи начинанието на Стоянов и доскорошната му спътница Капка Сидерова като "нероден Петко". По думите му предатели и ренегати не могат да създадат нищо ново.

"Атака" си е "Атака" и никой не може нито да я заличи, нито да я дублира, заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров беше много гневен.но така е на нас не ни издържат нервите пред компа а той да се бори срещу тези индивиди не е лесно=ВОЛЕН най смелия политик борещ се срещу монопола-човека който ни отваря очите а ние избрахме герб ние не знаем какво искаме-Волен ПРЕМИЕР,давай Сидеров ние сме с теб спаси ни държавата и родината
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимна преди 12 години
Как може доскоро били семейство, сега с такава злоба и ненавист да се изказват един срещу друг по медиите? Никой не е застрахован от разпад в семейството, но това как ще продължиш след това зависи от интелигентността ти...която и при тримцата явно липса, най-вече при Димитърчо. При него простащината, съчетана с младежки ентусиазъм граничи с лудост, но той едва ли ще го проумее някога
21
0
 
3
 
! Отговори
valenty преди 12 години
Да му писне на човек от партии. Кой ще гласува за тях? Една да е оправила нещата, докато е била на власт? Седнете си на задниците и работете нещо , стига сте ни доили с разни субсидии и т.н.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене, продължавай в същия дух! Митко не е алтернатива!
19
2
 
10
 
! Отговори
Няма националисти преди 12 години
И двете оганизации АТАКА се ръководят от търгаши. Онуй паленце - Миткото да каже какво стана с майчините му фирми на Сейшелските острови. В България, националисти няма. Всуе са търгаши и измамници. Затова управлявашите си вършат, каквото поискат.
18
6
 
4
 
! Отговори
синонимен преди 12 години
също така знам и че тука пишещите анонимни смешници са на заплата към Болен и ако не пишат няма да получат заплата срам и позор сте за предците си а се пишете националисти но служите на шарлатанина Болен Милионеров както го наричат в парламента
17
6
 
6
 
! Отговори
синонимен преди 12 години
17 000 цирки му излизат на волен на месец щот деница не се подмива по 3-4 седмици но какво да се оправи човека обича силни миризми а тя определено може да му ги предложи все пок и не само това че не се къпе но и тя разполага с 41 номер супер смърдящи крака знам това защото я познавам
16
5
 
8
 
! Отговори
До Анонимните преди 12 години
Анонимните кои националисти са с Атака тези които си копуват апартаменти за по 600 000 лв. ли тва ли са ви националистите срам и позор за болен и неговото крадливо племе деница чухолов тъпчилечков и др....
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички националисти в България категорично подкрепят Волен Сидеров и АТАКА.Смърт за предалите АТАКА за 17000лв. на месец.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нали Каракачанов излезе агент, как тогава нещата във ВМРО да стават? Званието "агент" не е добра препоръка.
13
1
 
8
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Моят въпрос е, като има толкова много националисти в България, които Атака успя да спечели, какво прави ВМРО толкова време ? Как може една партия още със създаването си да влезев парламента при положение, че има националистическа (ако щете патриотична) организация със същите цели при това с вековна история. Определено във ВМРО нещата не са наред и трябва да си преструктурират управлението.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сидеров проби с националната идея и с всички сили се старае да я защитава а сега разни позьори и копирачикоито му завиждат се опитват да го заместят ,но нямат шанс.....Веднъж предател цял живот предател са казали хората....
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не разбирам много от полтика, но съм изненадан: защо тия двамата(майка и син) ще правят партия, ще се организират и т.н и т.н., а не вземат да си се върнат към старите трудови ангажименти!? Да са отново нормални хора, да ходят на работа, да се грижат за дом, семейство, внуци и т.н.....Да боледуват, като всеки нормален човек и се лекуват в кварталното ДКЦ, да си купуват лекарства...За к'во им е тая политика????
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Поредния нещастен опит на продажници които са ненаситни и неблагодарни!!!
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хм, интереса към Веско-потното е по-голям, отколкото към Сидеров. Даже към Кардашиян е по-голям интереса. Идеята "Атака" бе изчерпена. Сидеров може да се преквалифицира в домоуправител :)
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този сериал не свърши ли бре?
7
7
 
8
 
! Отговори
optimist преди 12 години
Липсата на коментари по темата показва какъв е интереса и доверието към АТАКА.
6
10
 
12
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 12 години
Атака, Атака на България Бардака.Волен Сидеров - на Ахмед Доган лакея
5
6
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Дреме ми на Сайдера......
4
13
 
20
 
! Отговори
долу ДПС преди 12 години
АТАКА ПОБЕДА!!!