Мартин Димитров: ГЕРБ продават "Горубсо" на бивши от Мултигруп

Той предриче много тежки изпитания през следващата година и половина
Обновена: 24 мар 2012 15:25 | 24 мар 2012 15:25,
79
Мартин Димитров: ГЕРБ продават "Горубсо" на бивши от Мултигруп
Мартин Димитров по време на поклонението. Снимка: БТА

Лидерът на СДС Мартин Димитров обяви, че ГЕРБ искат да продадат "Горубсо"-Мадан на бивши кадри на Мултигруп, които са дали хонорара на Ахмед Доган.

"От това, че ГЕРБ продават ключово предприятие на хора, които са близки на БСП и БКП, възниква въпросът дали ГЕРБ са дясна демократична партия", заяви на пресконференция в Ловеч Димитров. Той взе участие в поклонението-шествие пред жертвите на комунизма до лагера "Слънчев бряг" край града.

Според Мартин Димитров предстоят много тежки изпитания с оглед на това, че България през следващата година и половина трябва да финансира 5,5 милиарда лева външен дълг, вътрешен дълг и бюджетен дефицит, а правителството няма план за това как ще се справи.

Резултатът ще бъде спад на кредитния рейтинг, покачване на лихвените проценти, влошаване на бизнес средата и липса на растеж, тъй като управляващите нямат ясна антикризисна стратегия.

Димитров заяви, че СДС няма да постигне добри резултати докато не спрат процесите на разделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Мартин ДимитровСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
57 преди 12 години
В България ще има СДС но без този адвинтист Мартин Димитров и без Костовци. Надеждите всичките *** около тях.
55
0
 
2
 
! Отговори
ганчо преди 12 години
когато започнат да работят без пари в парламента чак тогава ще се оправи България. сега им широко около врата взимат по една шапка пари и боли за тоя беден народ.
54
0
 
4
 
! Отговори
НФСБ преди 12 години
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? 1.ГЕНОЦИД - За 20 години от 9 млн. България остана 7 млн. души. 2.УВЕЛИЧАВА СЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ- благодарение на хора като Милен Велчев и безчинствата на престъпните политици. 3.БЕЗНАКАЗАНОСТ- няма нито един осъден министър или политик. 4.ХИЩНА ПРИВАТИЗАЦИЯ-продадени бяха ключови държавни предприятия... 5.КОНЦЕСИИ-ограбва се безмилостно българското природно богатство от чужденци. 6.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ И ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ-бастисва се уникална природа. 8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. 9.СУВЕРЕНИТЕТ- губим национална идентичност и ставаме европейски роби. 10.ЕКСПЛОАТИРАТ НИ КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ- предимно на политиците. 11.ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ- През 90-те години гражданите бяха ограбени от банките. 13.МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ- Люлин,София-Кардам,Бяла,Охрид,Лим,Индиго,Бисер... 14.ОТКАЗ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ-политиците не се интересуват от гласа на народа. ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ БЪЛГАРИТЕ? Назряло ли е времето да отворим очите си и да разберем тъжната истина - истината за наложените ни хиени: Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и прочие ... и за НАШЕТО БЪДЕЩЕ!
53
2
 
1
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Явно ляво и дясно в България не отговяря на общоприетите представи.Просто се делят на групички по интереси,а не на политически възгледи.В случая змениха"бизнесмен"от кръга"Костов"с такъв от отбор"БСП".Да не говорим,че БСП водиха по-дясна политика при тяхното управление спрямо ултралявата при управлениетио на специалиста по политикономия на социализма Костов.А искрения плач на ик.съветник/миналото тъмно син/ на бишия президент,иначе плачеше,че само"чуждите"престъпници се преследват от властта.
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жертвите на комунизма- 90% *** и апаши.
51
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А пък СДС "разпродаде" България на своите мошеници , от които сега народа реве.
50
3
 
5
 
! Отговори
селянин с трактор преди 12 години
Аз и около 50 мои съратници на полето ще гласуваме за новата партия НФСБ!
49
2
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 12 години
Към онеправданите българи: Да запокитим всички стари и крадливи политици! България над всичко! Време е за равносметка и съзидание! В Парламента - 80 читави левенти, милеещи за Родината! Крадльовците и случайниците - на бунището на историята! Подкрепи НФСБ!
48
2
 
7
 
! Отговори
Любо преди 12 години
Не ви разбирам критиките Какво значение има кой ще вземе Горубсо Не е ли по важно да се работи, развива и хората да им се дава това за което им е обещано най малкото редовно получаване на заплащането Това е като Правителството не разбрахте ли гледайте екипа не лицето Избрахте лице без екип сега само мрънкате ГЕРБ не си намериха експерти и кадърни кадри това им е и проблема Другите имат кадри, но са специализирани към фалит а не към просперитет АКО НЕ СЕ ОПРАВИТЕ САМИ И ГОСПОД Е БЕЗСИЛЕН
47
2
 
6
 
! Отговори
ганчо преди 12 години
АБЕ ЗАЩО НЕ ЖИВЕШ БЕЗ ПАРИ .ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ГО КУПУВА .КАК НЕ ТЕ СРАМ
46
4
 
10
 
! Отговори
Smurf преди 12 години
Николай Вълканов е втория човек в Мултигруп по времето на Илия Павлов, след като го гръмнаха естествено стана първи и собственик на Минстрой холдинг, която фирма държи и резиденцията в Бистрица, където доста хора дадоха фира, а и още нещо Минстрой е платил хонорара на Ахмед Доган от 1 милион. Така че всичко си идва на местото сега вече държи и Бойко Борисов за топките. Та така Бойко и Доган на хранилка при Минстрой а иначе борбата с мутрите на прехода върви с пълна сила
45
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мартинчо.Твоята фабрика за Кафе след Божурище посока Калотина.Да не би,Бойко да я направи бе Фъфлю
44
4
 
9
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
Борисов: Трябва да се потърси отговорност от Костов...
43
10
 
4
 
! Отговори
миньор с кирка преди 12 години
малтинчо,на герб им трябват пари продават го горубсото,дреме им кво ще е после
42
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горубсо го "лапна" Доган чрез слугинчето, което му брои 1.5 милиона за Цанков камък...
41
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли кой да му каже на този Мартин Димитров,че неговата партийка е отдавна политически труп!!!! А трупове все още не могат да бъдат съживявани! Така че да не се напъва толкова,няма да влезе в следващия парламент!
40
4
 
5
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Не е ли ясно вече, че Гоце, Румен Петков, К. Добрев и Л. Корнезов играят в тандем с Б.Б. срещу Станишев ?Т. Дончева беше казала, че кръгът ' Монтерей ' И СЕГА СА ВЪВ ВЛАСТТА , КАТО ИМАЛИ ВЛИЯНИЕ И СРЕД НЯКОИ ОТ БСП ...
39
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да отиде Мартин в Мадан да ги говори такива. Е*ати страхливеца. То е лесно от Ловеч.
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малтинчо никой не го бръсне за слива ама той все се бута между шамарите!!!
37
5
 
14
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 12 години
ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ, НО МОЯТА ПРОГНОЗА, Е ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОСРЕЩНЕ 2013 ГОД. С 10 МИЛИАРДА ЛЕВА БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ.