Мартин Димитров: ГЕРБ продават "Горубсо" на бивши от Мултигруп

Той предриче много тежки изпитания през следващата година и половина
Обновена: 24 мар 2012 15:25 | 24 мар 2012 15:25,
79
Мартин Димитров: ГЕРБ продават "Горубсо" на бивши от Мултигруп
Мартин Димитров по време на поклонението. Снимка: БТА

Лидерът на СДС Мартин Димитров обяви, че ГЕРБ искат да продадат "Горубсо"-Мадан на бивши кадри на Мултигруп, които са дали хонорара на Ахмед Доган.

"От това, че ГЕРБ продават ключово предприятие на хора, които са близки на БСП и БКП, възниква въпросът дали ГЕРБ са дясна демократична партия", заяви на пресконференция в Ловеч Димитров. Той взе участие в поклонението-шествие пред жертвите на комунизма до лагера "Слънчев бряг" край града.

Според Мартин Димитров предстоят много тежки изпитания с оглед на това, че България през следващата година и половина трябва да финансира 5,5 милиарда лева външен дълг, вътрешен дълг и бюджетен дефицит, а правителството няма план за това как ще се справи.

Резултатът ще бъде спад на кредитния рейтинг, покачване на лихвените проценти, влошаване на бизнес средата и липса на растеж, тъй като управляващите нямат ясна антикризисна стратегия.

Димитров заяви, че СДС няма да постигне добри резултати докато не спрат процесите на разделение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: Мартин ДимитровСДС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Я ми кажете умници как се намира инвеститор за 3 дни , колко законови процедури са погазени, това ли е най-правилния инвеститор по какъв критерий е избран , ние не сме държава
15
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой подари кремиковци на захариев, че не помня, майче същия, който подари нефтохима и балкан и още стотици предприятия
14
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не виждате ли пълното кадрово безсилие на ГЕРБ , слагат се министри без никакъв опит , парламентарната група им е гола вода , вие запомнихте ли за тези 3 години някой от тази парламем=нтарна група освен гротесните имена . Не виждате ли че ГЕРБ влиза от скандал в скандал и ББ все повече започав да си изпуска нервите в безсилието си , глухи ли сте слепи ли сте, знаете да плюете само , а тези хора на снимката са на поклонение на невинно избити от комунстическата проказа , къде е вашия шут на тази.
13
4
 
9
 
! Отговори
явертъ преди 12 години
само така мартине, твоите предци от сдс-то навремето спряха групировките , след като се усетиха че с помощта на държанвата властмогат даизземат функциите им.
12
10
 
12
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 12 години
Именно, с пари на Горубсо и със заплатите на миньорите са финансирани изборите на ГЕРБ и затова Трайчо Трайков и Борисов са си е траеле срещу Захариев, а пък МВР не се арестували Захариев и заради влиянието на Костов върху Борисов.
11
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 16 а бойко Борисов прилича на мутра , но на теб май-ти харесва
10
7
 
9
 
! Отговори
хуй преди 12 години
До 14Май ги ядеш доматетата с колците - да, наистина е така, а и цЕло ваше село!ГЕРБ са ДС мимикрилала, ама си *** и това не може да го разбереш!
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А бе улавници , не смятате ли че комедията в България , кято се разиграва в момента много скоро ще прерасне в таргедия , толкова ли сте прости да не ивждате това .
8
8
 
11
 
! Отговори
ново 25 преди 12 години
Ами педерастите мутро-милиционере-болшевики не подаряваха ли ?Нали абривиатурата СДС се превежда като Съюз на Държавна Сигурност?Ние пък у наше село ядем доматите с коловете и вадим картофите с тротил!
7
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Захариев беше човек на Костов и Божков от СДС, които му подариха Кремиковци и Горусбо срещу тлъсти комисионни. Божков и Захариев станаха милионери, а Костов използва парите от източването на Кремиковци и Горусбо, за да финансира СДС и ДСБ.
6
9
 
11
 
! Отговори
Spartacus преди 12 години
Костов си е креатура на БКП-БСП за пред хората - неква камуфлажна демокрация да рекламираПоследните 80 години в България демокрация не е имало !А в момента управлението се нарича комунистически капитализъм на династията на олигархията
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе на тоя що не му удвоят хапчетата
4
5
 
15
 
! Отговори
ф-1 преди 12 години
Да си мислиш,че Б.Б. е десен трябва да си или безкрайно заблуден или безкрайно ***.
3
4
 
9
 
! Отговори
Професора преди 12 години
Тези от СДС къде спаха,когато приемаха Герб в ЕНП,а на всички е ясно,че ясрото на Герб е съставено от мутри от СИК,физкултурници,партийни и комсомолски секретари.Въобще БСП,СДС,НДСВ,Герб и Кунева са представители на различни кланове от БКП,които се борят,кой да контролира контрабандата,кой да заграби еврофондовете,давземе концесията,с една дума кой да граби повече.Идат избори мислете! Като пита някой за кой,те всички са еднакви ще отговоря НФСБ9партията на Скат).Това е моето скромно мнение.
2
4
 
1
 
! Отговори
брадваро преди 12 години
ръгай, тепай, колай:))я раздуй за пчеларите и не ми пробутвай некви си "мултигруп"
1
5
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
ami mnogo qsno ot sredite na Borisov