Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той
Обновена: 6 юни 2012 15:14 | 6 юни 2012 12:26,
118
Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца
Снимка: Reuters

Заловените 1200 контрабандни агнета от Румъния, които са били предназначени за износ в Турция, ще бъдат дарени на старчески домове у нас.

"В цветущо здраве са си агънцата", обяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на МС, след като за пореден път предпочете да говори само пред операторите по време на протоколните снимки, но не и пред ресорните журналисти.

Още по темата
Той уточни, че дарението става доста след Великден, но въпреки това агънцата ще помогнат за изхранването на живеещите в старческите домове.

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той министрите си и присъстващите в залата представители на домовете, които ще получат дарението.

Бойко Борисов обяви още, че Министерският съвет ще предложи на президента да награди посмъртно с Орден за храброст Първа степен Пламен Петков, който загина, докато спасяваше 5-годишно дете от удавяне във Великобритания.

"Вечна му памет на това момче", изрази съчувствието си към близките му премиерът.

По думите на Борисов след филма "Мисия Лондон" и всичко лошо, което са чули за страната ни, постъпката на Петков показала пред света едно друго лице на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO BATE BOIKO , A TEZI PROTIV SA NENORMALNIZI ,,TO I ZATOVA SME NA TOIA RED,,
64
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам новинарски сайт само за Бойко Борисов ! Писна ми да чета новинарските сайтове в които той присъства на 90% от новините ! Искам сайт в който всяка новина е за него !!!!!!!
63
18
 
14
 
! Отговори
БСП-социолог преди 11 години
Другари усещам как на следващите избори ще се хванем за палците. Б.Борисов си върши работата и все повече се вижда какво е направил. А ние какво ще кажем на избирателите, като наш Станишко и Доганчо за две пари работа не са свършили. Е за тях да. Доган взе като хидроинженер 1 500 000 лв. , а Станишев даде на Хохегер 1 500 000 евро, който пък ги върна на жена му.
62
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ, ВИЖТЕ САМО КОЛКО ЗЛОБАРИ ИМА ТУК, ЗЛОБАРИ КОИТО СЕ ДРАЗНЯТ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-НАКРАЯ НЯКОЙ Е РЕШИЛ ДА ПРАВИ НЕЩО, ЗЛОБАРИ КОИТО ОЧЕВИДНО ЖЕЛАЯТ ЗЛОТО НА БЪЛГАРИЯ, ЗЛОБАРИ КОИТО НИ ДЪРПАТ НАДОЛУ, ЗЛОБАРИ СЪС ПРОВАЛЕНИ МЕЧТИ ЗА ЧЕРВЕНА ПОЛИТКАРИЕРКА, ЗЛОБАРИ КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ПРОГРЕСИРАТ
61
1
 
5
 
! Отговори
jani преди 11 години
е как да не намирисва,някой не е платил рекета за хазната
60
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на Борисов! Злобарите могат да си плюят, гласът ми отива за него :)
59
6
 
13
 
! Отговори
Г. Първанов преди 11 години
Другари дойдохте ли на моя, че за всичко са виновни Б.Борисов и Цветанов. Но не се притеснявайте ние с др.Пръмова- Кунева идваме, за да ви помогнем в плюенето. Все пак аз бях майстор в тази дисциплина. Егати и държавата щом и аз и бях президент.
58
6
 
15
 
! Отговори
Професора преди 11 години
На номер 80 няма да си правя труда да отговарям,защото ми е под достойнството,но искам да се обърна към редакторите.Защо всеки път,когато в някоя тема народа започне да споделя любовта си към диктатора мафиот Бойко,вие сваляте новината от челната страница и я пращате в 3-та глуха?
57
3
 
7
 
! Отговори
fermer преди 11 години
И кой казва, че са контрабанда, моля ви се-човек с прякор мършата. Нещо ми понамирисва тази работа, ама много ми намирисва!
56
10
 
15
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Така като чета *** коментари на обсебените от диктаторския режим на Герб стигам до извода,че са на много ниско интелектуално ниво.Бедна лексика,плитки разсъждения и обвинения в комунизъм на всеки който има мозък и изказва мнение против психоБойко.Абе платени жалки гербаджии не сте ли запознати с факта,че вашият вожд Бойко е бил член на БКП и е напуснал пожарната,защото е трябвало да се деполитизира,като по този начин не е върнал партийната си книжка.
55
10
 
28
 
! Отговори
И С Т И Н А Т А : преди 11 години
С ей такива "новини" вече 3 години ви промиват мозъците !Бойко Борисов дал това. Бойко Борисов построил онова ... Бойко Борисов помогнал на еди кой си отбор...Глупости на търкалета ! С чужда пита помен прави Боко ! И докато Боко "дава"... народа обедня двойно в сравнение с управлението на уж лошата Тройна коалиция.Безработицата е незапомнена. Цените на всичко растат. Репресиите напомнят мрачните тоталитарни времена, а перспектива не се вижда никаква.Радвайте му се на Вожда ! Халал да ви е !
54
2
 
23
 
! Отговори
Killuminati преди 11 години
Не мисля че е работа на един премиер-министър да се занимава с някакви агънца и тем подобни; определено има много по-важни неща за решаване в държавата. Иначе за момчето се жертва за друг човешки живот наистина вечна му памет и царство му небесно
53
1
 
9
 
! Отговори
duhku4e преди 11 години
Внимавайте да не избягат някъде по пътя тези агънца....като гледам в какви решетки са ги сложили ще кажеш,че някакви зверове са затворили!!!!
52
1
 
6
 
! Отговори
Екоравновесец преди 11 години
А с тия агънца ние щяхме да дадем на милите кученца по улиците един добър банкет
51
3
 
11
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
Като те гледам какви ги пишеш, поне първите две цифри са ти излишни, поне! И да, Той е първият български премиер, който е посменат от SIMO-разбирай CIA, превеждам ти ЦРУ, който е споменат в бизнес, който убива деца!
50
5
 
4
 
! Отговори
Лелче преди 11 години
Ей, това мисия лондон верно е баси загубения филм!
49
4
 
6
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Обектовно погледнато, *** е опита на баща ти да се сдобие с мъжка рожба. Това, че никой не ме е питал до сега, не означава, че не трябва да бъда питан, нали така? И не ме търси там, където ме няма.
48
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евала Бащице жив да си!
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На времето, когато задължително уечехме"научен"комунизъм, преподавателят - в отклонение от лекцията ни разказа отрицателен пример. В приют за безпризорни деца в СССР (дали не беше Макаренко?) направили следното: Понеже децата се молели на Бог, възпитателите ги накарали да мусе молят за хляб. Били главички в земята дечицата, но нищо! Тогава ги накарали да се молят на "татко" Сталин. Щом започнала "молитвата"- пазачът започнал да търкаля хлябове по покрива на дома и той падал при децата..
46
4
 
8
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Ще повярвам, че някой мисли за благото ми, когато ме попита за нещо! Поводи бол. Дали за АЕЦ "Белене", дали да мажем дружно филии с мас и ритаме топка, докато излезем от кризата, но да ме пита!