Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той
Обновена: 6 юни 2012 15:14 | 6 юни 2012 12:26,
118
Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца
Снимка: Reuters

Заловените 1200 контрабандни агнета от Румъния, които са били предназначени за износ в Турция, ще бъдат дарени на старчески домове у нас.

"В цветущо здраве са си агънцата", обяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на МС, след като за пореден път предпочете да говори само пред операторите по време на протоколните снимки, но не и пред ресорните журналисти.

Още по темата
Той уточни, че дарението става доста след Великден, но въпреки това агънцата ще помогнат за изхранването на живеещите в старческите домове.

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той министрите си и присъстващите в залата представители на домовете, които ще получат дарението.

Бойко Борисов обяви още, че Министерският съвет ще предложи на президента да награди посмъртно с Орден за храброст Първа степен Пламен Петков, който загина, докато спасяваше 5-годишно дете от удавяне във Великобритания.

"Вечна му памет на това момче", изрази съчувствието си към близките му премиерът.

По думите на Борисов след филма "Мисия Лондон" и всичко лошо, което са чули за страната ни, постъпката на Петков показала пред света едно друго лице на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
7
 
! Отговори
Татяна Дончева преди 11 години
Мили ми другари вие не може да прежалите едни агнета, че не можахте да ги откраднете. Какво ще правим догодина като загубим 6-ти поред избори. Трябва да закриваме холдинга. И знаете ли как разбрах-чувате ли да се обажда най-големия крадец от нашите Р. Овчаров. Изигра театрото на разплакан и замина за Виена при дъщеря си, която е студентка със собствен апартамент за 200 000 евро. А ние балъците пишем глупости по форумите.
44
3
 
9
 
! Отговори
*ЕРОИНА преди 11 години
ДА НЕ СА АГЪНЦА-МУЛЕНЦА НА КОКА?ЦЕЦКО, ПРОВЕРИХА ЛИ ГИ?????
43
9
 
7
 
! Отговори
по- обективан преди 11 години
Каквото и да каже Премиера все ще сте недоволни !!!Страхави си е Голем.......хората още по- твърдо ще му повярват!
42
4
 
13
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
Да ти кажа, Боко зорлем направи всички комунисти. А Цвъки с неговите мисловни напъни-убедени комунисти!
41
3
 
8
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Е той разбира от амфетамини,контрабанда,картофи и овце.Откъде на къде ще коментира ядрена енергетика или други непонятни за него теми.А да забравих чул е нещо(не не съм се объркал написах чул,а не чел умишлено) и за Винету.
40
4
 
8
 
! Отговори
обективен преди 11 години
Борисов прекалява с ПР упражненията. Цял ден вчера ми се лигавят неговите мекерета на темата правим АЕЦ Белене, не правим АЕЦ Козлодуй, а за него се оказва единствено достойно да коментира агнета. Разбирам, че е това му е най-много на сърце, но нека малко по-отговорно!
39
4
 
12
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Плащат ли ти от Герб да пишеш глупости или си обсебен от вожда ти психопат,който не е ясно дали и 1 книга е прочел в живота си.Толкова са ви плоски манипулациите,че и дете не им се хваща.Който не е от Герб е комунист.Това кой мислител го роди?Цецка,Фидосова,Бойко или Цветанов,защото това е "елита" на партия Герб.Все си мислех,че след цар и комунисти по-трагично управление не е възможно...но за мой ужас се оказа възможно.Герб бие всички по кражби,корупция,некадърност и родоотстъпничество.
38
4
 
16
 
! Отговори
ангел ХРАНИТЕЛ преди 11 години
Е, след калинкиния резил, требе да се позамие имиджа! ;)Борисов храни! .... Борисов ЩЕ храни тогава, когато си бръкне в собственото портмоне, н`ъл тъй!
37
2
 
9
 
! Отговори
КО*АИНА преди 11 години
ТОЛКОВА МНОГО КОКА ЗАЛОВИХА ПО МИТНИЦИТЕ.КРАЛЕТЕ НЯМА ЛИ МАЛКО ДА ДАРЯТ??????
36
4
 
10
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
Алоооо герберите събудете се! ГЕРБ краде в пъти повече - вземете си махнете антенктите от приемниците и започнете да мислите и да се интересувате какво ства в тая скапана държава. Защото след още няколко години гербаджийско управление ще се чудим какво да ядем! Няма по некъдърно и крадливо правителство, освен на костов.
35
6
 
7
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Другари забравихте ли, че освен Б.Борисов и Цветанов е виновен. Той, защо не задели някое агънце за нашите хора от Позитано 20 . Все пак той е наш любимец. Ние него го почнахме първи, не че има файда ама то какво ни остана друго освен да пишем глупости по форумите.Иначе май сме станали за смях и на старците след тия агнета....
34
1
 
6
 
! Отговори
REDvayler преди 11 години
Ти представяш ли си, ако го попитат нещо неправилно, как си свива веждите? Защо да им го причинява на ефирните репортерки? Ами ако има някой репортер? Сакън!!! Да седи, да се пъче, ние си го знаем що за стока е!
33
4
 
16
 
! Отговори
Професора преди 11 години
Този мафиот какво пак си вдига рейтинга.Истинската загриженост за народа се вижда-няма лекарства за онкоболни,спря да се говори и по въпроса,че плащаме най-скъпите лекарства в целия регион,че плащаме най-скъпия газ в цяла Европа,че цената на тока се вдига с 10% благодарение на възлюбената му Цветелина Бориславова,която ще натрупа нови милиони от зелена енергия на гърба на българския данъкоплатец.Психопата Бойко Борисов има само един полезен ход,с който ще зарадва народа-да си подаде оставката!
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ох, благодаря ти вожде Винету!
31
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕЙ НЕ СПИРА ТОЯ *** С ГЛУПОСТИТЕ СИ!ИНАЧЕ НИ НАТОВАРИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА МУ ПЛАЩАМЕ КИСЕЛИТЕ ЯБЪЛКИ ЗА 5 000 000 000 ЕВРО.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЯБЪЛКАРЯ С КИСЕЛИТЕ ЯБЪЛКИ.
30
3
 
10
 
! Отговори
Храни куче да те лае преди 11 години
Борисов, Бащице, до кога ще ни храниш и поиш, нас раята българска !?!?
29
3
 
11
 
! Отговори
fermer преди 11 години
колегата с агнетата изгоря, за да си правят ПР, но има време и всичко се връща-ние не сме като руснаците да ни разтакават и един ден да правим АЕЦ Белене, а на другия ден 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй-да видим по изборите как ще дойдеш и как ще те изпратим
28
2
 
5
 
! Отговори
Вуте преди 11 години
Е па он е ручал ручал агнешко па не могъл повече.*** агнешкото не е за дръти ора оти ке се на*ензат :)
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам усешането, че живея в СССР по времето на култа към личността или в КНДР в епохата на Кимовците. Абе даже и в КНР не е имало таково близане по времето на Мао дзедун, както сега в България по времето на хунтата. Бактън бре !
26
1
 
6
 
! Отговори
Oleee преди 11 години
ББ защо не кажеш нещо и с какво ги лекувате например? Ваксина против коремен тиф в БГ няма от 50г. най-малкото, но МЗ им праща да се ваксинират! Що за идоти сте ?