Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той
Обновена: 6 юни 2012 15:14 | 6 юни 2012 12:26,
118
Борисов храни старческите домове с контрабандните агънца
Снимка: Reuters

Заловените 1200 контрабандни агнета от Румъния, които са били предназначени за износ в Турция, ще бъдат дарени на старчески домове у нас.

"В цветущо здраве са си агънцата", обяви премиерът Бойко Борисов на заседанието на МС, след като за пореден път предпочете да говори само пред операторите по време на протоколните снимки, но не и пред ресорните журналисти.

Още по темата
Той уточни, че дарението става доста след Великден, но въпреки това агънцата ще помогнат за изхранването на живеещите в старческите домове.

"Гледайте да не изчезнат накъде по пътя", предупреди той министрите си и присъстващите в залата представители на домовете, които ще получат дарението.

Бойко Борисов обяви още, че Министерският съвет ще предложи на президента да награди посмъртно с Орден за храброст Първа степен Пламен Петков, който загина, докато спасяваше 5-годишно дете от удавяне във Великобритания.

"Вечна му памет на това момче", изрази съчувствието си към близките му премиерът.

По думите на Борисов след филма "Мисия Лондон" и всичко лошо, което са чули за страната ни, постъпката на Петков показала пред света едно друго лице на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
минувач преди 11 години
Заблеяло ми аганце, за зелена тревица. Пак добре, че ги дават на възрастните за храна, а не на младите библеотекари, за да стават чобани, щом не могат да си намерят работа по специалността
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо " смелият " Борисов се крие от репортерите , да не би да се плаши от въпросите им ?
23
1
 
8
 
! Отговори
assyta преди 11 години
Пак комунисти им се привиждат на платените драскачи! Ама Бойко си е най-големият комунист, бре, деца! Марш да си четете лекциите, че в УНСС само с пари не дават изпити-трябва и акъл!
22
3
 
14
 
! Отговори
assyta преди 11 години
Черен е, защото при него е само аз, аз, аз ..., а сметката плащаме ние, ние, ние-вдяваш ли?
21
2
 
16
 
! Отговори
кобзон преди 11 години
ама така, да ги цока сладко-сладко:)
20
3
 
10
 
! Отговори
ау преди 11 години
браво на другаря БОРИСОВ! сега ако даде и някой лев от Цветелинкината банка дето крадоха доста парички няма да е лошо....предполагам агнетата не са за екарисажа :)))) първо да каже какво стана с МОНОПОЛА при лекарствата и защо ЧЕНИТЕ НЕ ИМ ПАДАТ??????
19
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво.
18
21
 
12
 
! Отговори
lemmy преди 11 години
Комунистическите драскачи се *** направо от яд ББ и по един милион евро да даде на всеки жител на България пак ще е черен. Що не пишат весниците кво са направили за народа Станишев, Гоце, Царчето, Командира, Доган нали те са супер само ББ не стана. СМЕШНИ СТЕ Другари
17
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Борисов храни ....."!!?? Нищо не храни Бойко!!!! Дори и собствените си кучета!! Ние храним Бойко и всички Бойковци край него!!!Той се държи с народа си/поданиците си/ като *** барон с гетото си!!!!
16
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ей ***-веднага в леглото-марш!
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другото лице е на момчето - герой , а не на България , олицетворена от Борисов . Цинизъм е , да се възползваш от трагедията на хората !
14
5
 
32
 
! Отговори
кобзон преди 11 години
А премиерът може да се нахрани с мъдите ми:)
13
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
мисия лондон е точно описание на българските политици.боко да не си позволява да петни името на българите които са достойни хора но цял живот тъпкани от такива като него и тато.
12
3
 
12
 
! Отговори
assyta преди 11 години
ТОЙ дарява, а като се разбере, че това е далавера, в която не е участвало лице с инициали М.Н., който съ въобразява, че е министър, всички ние ще плащаме. Същата история е и с Белене: той се отказва, но сметката е за нас!
11
2
 
17
 
! Отговори
. преди 11 години
А пък като свършат контрабандните агънца , пак глад , ама нищо нали ще дават Боко къв е добряга по телевизията и крепостните селяни ще се радват на щедростта на своя господар :)
10
2
 
20
 
! Отговори
tra la la преди 11 години
А супер, появи се ББ. Денят ми вече е осмислен.
9
1
 
11
 
! Отговори
глас от народа преди 11 години
щото и ние можем да стачкуваме
8
12
 
9
 
! Отговори
социалист преди 11 години
Тоя Б.Борисов вече го прекали. Може ли такова дебелоочие да даде агнетата на старчески домове. Трябваше първо да даде на Позитано 20 , защото нашите гласоподаватели и те са старци. Сега какво стана, за нас пак един гол х... Стига с този PR на наш отруден социалистически гръб.
7
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как може журналистическите *** да пишат такива елементарни неща за нашия бог Тиквун?!За сега пропускат да пишат само,какво му е разписанието да тоалетната!Хей ***,голям пропуск правите!
6
5
 
13
 
! Отговори
$ преди 11 години
След герб, ще има много филми от рода на "Мисия Лондон". Вероятно някой ще спечели и "Оскар" за оригинален сценарий.