Ако Цветанов и Борисов са педерасти, да си признаят, зове Сидеров

ГЕРБ облагодетелствали свои хора с изкупуването на зелената енергия
2 юли 2012 20:30,
478
Ако Цветанов и Борисов са педерасти, да си признаят, зове Сидеров
Сидеров иска оставки и признания. Снимка: архив Булфото

Гей парадът, който се проведе в събота в София, е педерастка, антиморална и антирелигиозна агресия, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"За пръв път при управлението на ГЕРБ имаме такова развихряне на педерастка показност в София", каза националистът. По думите му и преди е имало опити за такава сексуална деформация на улицата, но при премиерa Бойко Борисов и кмета на столицата Йорданка Фандъкoва такива прояви са достигнали своя апогей.

Сидеров определи като "неприемлива" полицейската охрана, която е пазела участниците в гей парада. Разлютен, лидерът на "Атака" попита премиера "защо е превърнал родината му в педерастка държава".

Той не пропусна да нападне и вицепремиера и вътрешен министър Цветан Цветанов и обясни, че ако той и Борисов принадлежат към “"педерастката общност", трябва да си кажат.

Националистите се възмутиха и от увеличението на цената на тока, което стана факт от 1 юли и отново настояха за оставката на шефа на ДКЕВР Ангел Семерджиев.

От "Атака" настояват Бойко Борисов да дойде в парламента и да обясни пред народните представители какво налага това увеличение.

Сидеров определи като “изключително несъстоятелен аргумент“ оправдаването на поскъпването на електроенергията със зелената енергия.

Истинската причина за увеличението не е цената на зелената електроенергия, заяви лидерът на националистите. Той обясни, че причината е комплексна и много по-дълбока, защото най-голям бум на строеж на фотоволтаици има през 2009 - 2010г.

Според Сидеров ГЕРБ дава възможност на свои приближени като Цветелина Бориславова, Стефан Софиянски и бившия депутат от “Атака“ Камен Петков, които се занимават със зелена енергия, да станат милиардери.

Народните представители от “Атака“ предлагат редица промени в Закона за електроенергията – премахване на преференциалната цена за изкупуване от зелени източници, тоест да не се изкупува всичко произведено, а само това, което е необходимо.

Националистите предлагат и цената да не бъде в пъти по-висока и държавата да бъде задължена да я изкупува цялата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


478
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
360
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
GeiNeral Borisov ne e pederast ami e GeiNarast
359
4
 
2
 
! Отговори
MANAF преди 11 години
A ,i o6te ne6to.... i obi4a da vika ,,Hail ***,, kogato go 4ukat otzad
358
6
 
2
 
! Отговори
MANAF преди 11 години
Siderov ima gladko i nejno dupe, oh oh oh
357
5
 
8
 
! Отговори
! преди 11 години
На този болестта му прогресира като доближат изборите- не ме интересуват Борисов и Цветанов дали са ***- тях и без това цял един народ ги "обича" отпред и отзад; хората в България гладуват- обърнете им внимание, господа "народни" избраници! Наядохме се на шоута, разкрития, обещания и скандали, искаме работа, пари и спокойствие, пак вие се "уважавайте" където си искате- в свободно от работа време!
356
13
 
26
 
! Отговори
Мангала преди 11 години
Седеров ти сега ли разбра че са ***
355
23
 
30
 
! Отговори
алек преди 11 години
долу вонящата *** герб
354
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров , препоръчвам ти още от сега да се запишеш в бюрото по труда ! Задават се тежки и гладни години !Ние свикнахме,ама ти ?!
353
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сидеров съвсем е изтрещял от горещината!
352
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
444,вие нали имате Кауфланд-защо се притеснявате-там има нарязан хляб по 0.65лв,а понякога вечер след 20 часа го пускат и по 0.45 лв.Само от промоциите можете да пестите доста.Иначе във Варна от години има места където продават хляб и на 1 лв.и на 2 лева,зависи от възможностите на хората.
351
3
 
12
 
! Отговори
Честито преди 11 години
За един хляб хасковлии вече дават по 90 ст. Увеличение на белия хляб има при почти всички производители в региона, обясниха от местната федерация на хлебопроизводителите и сладкарите. Според тях основнатапричина за новите цени на хляба е увеличената цена на тока с повече от предварително обявеното.Освен електроенергията върху сумата за насъщния, са повлияли още и увеличението с 5 на сто на природния газ, както и по-скъпото брашно.
350
19
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Защо г-н Сидеров се интересува? Да не се чувства самотен в леглото?
349
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката Сидера явно е видял нещо бая голямо, та така е зинал като клен!
348
3
 
21
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...ГЕРБ СЕ ВЕСЕЛИ НА ГРОБА НА БУЛГАРИЯ...ТЪЖНО...У ДАЛЕЧИНАТА СЕ ЧУВА ПОТНИЯ ВЕСО ДА СИ ПЕЕ САМ...БАЦКО БИЕ ШАМПАНЦИ У СТЕНАТА...ШО СИ ЗА ГУБИЛ НОЖИЦАТА...МИН ДЯН СТАЛ ИОГА И НА ХАЛИТЕ СЕДИ НА АСФАЛТА У ДЕЛИРИУМ ТРЕМЕНСА... ЛЕДИ ФАНДУЧКА ВЕЧЕ Е БАЛЕРИНА У БАЛШОИ ТЕАТР...ЦАЧКА СЕ ВЪРНА ПРИ СТРУГА РАБОТИ У ЦЕХ ЗА КИТАИЦИ...ФИДОСКЯ *** МУХИ НА ОРЛОФ МОСЪ...!
347
0
 
12
 
! Отговори
Radiacionen tip преди 11 години
Абе, какво се потите в тая жега, работата е ясна: пендернастията е повсеместна- гори гората- ще има писти; асфалтират, после- преасфалтират; натискат за ВИЕ, за да няма АЕЦ... Само и само да придобият синдрома на пеликана!
346
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха, ха, ха, бай Сидеров май се опитва да защити себе си и приятеля си по съдба Сатанаишев, като обвинява истински мъже като Борисов и Цветанов в несъществуваща лява ориентация, това показва само едно: че аргументите на комунистите са само и единствено лъжи и клевети.
345
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДА СЕ ПУБЛИКУВА СПИСЪК С ИМЕНАТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ!
344
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДКЕВР има най-малко вина в случая, въпреки че Борисов ще си измие ръцете с него. Отговорно е на правителството и най вече Борисов, че прокарва абсолютно лобистки увеличения в интерес на свои лични материални интереси и на свои приближени. На всички са известни апетитите на жена му Цветелинка в инвестиции в "зелено". Назначи вчерашния студент по "нищология" Добрев за министър на икономиката, разносвача на детски храни Николов шеф на АЕЦ Козлодуй - все хора които нищо не разбират, но са послушни. Смешно е да се оправдава със закон, приет преди 5 години, последните 3 е Борисов на власт, а нищо не става без негово одобрение. Ако е искал закона да го промени 100 пъти. Но не му изнася. Почти всички волтачни централи са построени през 2012, като за последно се сключват договори за цена 500 лв/МВч за 15 години напред. Догодина определено няма да е на власт и самия той го осъзнава - и така си гарантира поне сигурен доход 20 години занапред. Това веюе не се търпи!
343
2
 
4
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...."Вземи си се прибибирай "....ХИХИ ЕЗИК МОИ ВРАГ МОИ...!
342
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДКВЕР е създаден да даде видима по-благовидна юридическа форма на мръсните договорки на енергийните лобита, едрите собственици и посланниците на чужди държави с правителството
341
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Опитаха със шистовия газ. Не се получи, защото хората скочиха, опитаха с горите Мико ЦЕНОВ /***/, Цветелина Бориславова собственичка на инфраструктурата - ПАМПОРОВО.АД и др Мноого близки приятели. Сега ни пробутват в отпускарския сезон инвестициите на Бориславова/Борисов/ във фотоволтаци - гарантирано изкупуване на 10-пъти по скъпа тарифа за 20 години напред. И разбира се редица стратегически инвеститори от САЩ. Дето за 20 години не са дали нищо на България, а даже смучат кръвта на българите, да гинат за тях в незнайни полета в Афганистан. Разбира се за сметка на 100 млн лева от бюджета на МО. Армията, която съкращаваме за да има пари за контингента зад граница и тези "стратегически инвеститори".