Неуспелият Шарков: Зависими хора в СДС разбиха десницата!

Депутатът обвини свои съпартийци в обслужване на чужди интереси
16 юли 2012 16:30, Красимир Ангелов
145
Неуспелият Шарков: Зависими хора в СДС разбиха десницата!
Ваньо Шарков обвини свои съпартийци в обслужването на чужди интереси. Снимка: Булфото

Зависими хора в СДС са умело използвани за целенасоченото разбиване на традиционната десница в България, се посочва в писмо на кандидата за лидер на СДС Ваньо Шарков до медиите.

"Синият" депутат загуби битката за лидерското място в партията срещу кмета на Карлово Емил Кабаиванов.

"Силно притеснен съм от процесите, на които станах свидетел в СДС през последните месеци. Да се подарява лидерството на партията срещу явното обслужване на чужди политически и икономически интереси.

Да се оказва натиск върху областни и общински структури на СДС да променят вота си. Да не се допускат застъпници до изборните секции на единия кандидат, а да се прехвърлят застъпници на другия", пише Шарков в писмото си.

По думите му разделението в СДС е ценностно.

Още по темата

"С ясния си глас в моя подкрепа вие отказахте да бъдете част от лъжите, манипулациите, натиска и снишаването пред силните на деня", продължава още неуспелият кандидат лидер.

Според Шарков на новият лидер на партията Емил Кабаиванов предстои трудната задача "да докаже правотата на тезата, че сам СДС е по-силен от обединението на десницата".

"Аз не вярвам в това и никога не съм вярвал", допълва в заключение Ваньо Шарков.

Dnes.bg припомня, че кметът на Карлово Емил Кабаиванов бе избран за нов лидер на СДС.

За Кабаиванов са гласували 3941 души, а за Шарков - 3652. В балотажа са участвали 85% от членовете на партията.

Кандидатурата на Кабаиванов беше подкрепена от онези в СДС, които са срещу продължаването на съюза с Иван Костов. Зад кандидатурата на депутата Ваньо Шарков пък стоеше досегашният партиен лидер Мартин Димитров и тя беше предпочитана от привържениците на Синята коалиция.

До извънредния син вот се стигна, след като председателят на партията Мартин Димитров подаде оставката в средата на месец май заради отказа на висшия партиен орган за продължаване на Синята коалиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
0
 
2
 
! Отговори
Въртинков преди 11 години
Емилия Ценова в Монтана разби СДС да знаете!!!
128
0
 
1
 
! Отговори
Az преди 11 години
И ДА ПАДНЕМ И ДА БИЕМ ПАК ЩЕ СЕ НАПИЕМ! това е мотото на фашагите ... "частни монополи" абсолютно точно!Възниква въпроса - какво и как да се направи по въпроса. То и "кога" също е въпрос, но няма кой да отговори... може би Емил Коджа-какъв беше. Абе нейсе. Гадничко е да все да падаш, но пък алкохола за сега е евтин!
127
0
 
0
 
! Отговори
новинар преди 11 години
part 2в България.Особено след като Констутитуционият съд отхвърли възможността да се кандидатира за Прездент, Неприети бивши Царе от Балканските страниРумъния- цар Карол :Връща го обратно в самолета с който е кацналГърция-Крал КонстантинСррбия-Александър IIЧерна гора-Никола ЧерногорскиАлбания- крал Лека.ККостов го приема и губиВържи попа да ти е мирно селото.И други забележки , но преди това на работа.
126
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов изпъди от редиците на СДС репресираните
125
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов погреба синята идея в името на личните си амбиции. КГБ
124
2
 
0
 
! Отговори
новинар преди 11 години
в общи линии за Лъжите на Костов има много истини, но в някои, не съвсем.Отваеянето на досиетата няма никакъв смисъл , без приет Закон за лустрация, предложен многократно от г-жа А.Мозер.Опитите да приватизира Балкан:Доста криминално решение на Агенцията по приватизацит -ръководена тогава от З.Желязков,Решението е взето без необходимото мнозинство и странното взимане на една от гласувалие ЗА и любовница на Захариев , като юрдически съветник на Зееви,З Симен. А бсолютен и *** ход на Ив,Костов
123
5
 
5
 
! Отговори
Костов...иди си преди 11 години
Костов *** си....Този рефрен в БГ политиката е нужен за СДС.СДС има шанс единствено без Костов най-големия агент на КГБ , ЗДС и БСП, благодарение на действията си е такъв.Той отвръти от СДС милионите му привърженици.нар. костовисти- нека да напишат защо само за 4г. при Костов привържениците ни намалява с милион.Сега при тъпака ББ няма такова нещо...т.е. дори и ББ е по-добър политик от Костов.
122
1
 
4
 
! Отговори
Седесарчик преди 11 години
Шарков ДС ТЕ ПРЕЕБА И РАДУЛОВ ОТ ДС
121
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
tozi sARKOV stese da pravi koalicia s MILICIONERITE koito BOKLUKA kOSTOV podkrepi i koito blagodarenie na nego i na PUDELA (volen) napraviha MILICIONERSKIA kABINET DA se nadjvame ce tozi njama da lapa i da blize MILICIONERSKI organi a ste napravi nesto po smisleno ,ako li ne njama vlizane v parlamentaaaaa !
120
4
 
2
 
! Отговори
ТОВА Е ИСТИНАТА: преди 11 години
КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ---НЕИЗБЕЖНО СТАВА СЛУГА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, НЕЙНИТЕ МОНОПОЛНИ СТРУКТУРИ И АБСДОЛЮТНО ПОДВЛАСТЕН НА ПАРИТЕ Й...!ПОЛЗВАНЕТО И РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА Е ----ОСНОВЕН ЗАКОН ЗА МАФИОТСКИТЕ СТРУКТУРИ И ...."ОВЛАСТЕНИТЕ" , СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ГО ПРАВЯТ....ИНАЧЕ --ПАДАТ ОТ ВЛАСТ!!
119
2
 
3
 
! Отговори
ЗА 130... преди 11 години
ПРИ НОВИТЕ "ЧАСТНИ МОНОПОЛИ" , ПОЛИТИЧЕСКАТА ПРЪЧКА Е ЗАМЕНЕНА С ИКОНОМИЧЕСКА.ВЛАСТТА Е "МОРКОВА" ЗА ПАРТИИТЕ...И ТЕ КЪМ ТОВА СЕ СТРЕМЯТ!КОЙТО ПОЛУЧАВА ВЛАСТТА ..Е ДЛЪЖЕН ДА СЛУЖИ НА "ЧАСТНИТЕ МОНОПОЛИ" НА ПАРТИЯТА/МАФИЯТА/!ВЛЕЗЕШ ЛИ ВЪВ ВЛАСТТА --СТАВАШ ЗАВИСИМ!НЯМА .."ЛЕВИ ИЛИ ДЕСНИ.".!!!!ИМА... "ЗАВИСИМИ И НЕЗАВИСИМИ"... ОТ ПАРИТЕ НА МАФИЯТА!СПОРА ЗА КОСТОВ Е СМЕШЕН И ИЗЛИШЕН!!!
118
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов е друга вселена, несъпоставима със сегашните мафиоти.
117
0
 
9
 
! Отговори
ЗА 130.... преди 11 години
ИСТИНАТА Е ПО-ПРОСТА И ОТ БОБ---ПО ВРЕМЕТО НО Т.ЖИВКОВ , КРАЖБИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА , БЯХА ПРАВИЛО И НАЦИОНАЛЕН СПОРТ!КРАДЕШЕ СЕ СПОРЕД РАНГА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ В СИСТЕМАТА!ВСИЧКО БЕШЕ ДЪРЖАВНО /НАРОДНО/...И ТОВА ПРАВЕШЕ КРАЖБАТА "ЗАКОННА".. ДОКАТО ДЪРЖАВАТА НАКРАЯ НЕ ФАЛИРА ПРИ КОМУНИСТА ЛУКАНОВ!СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА -НЯМА ВЕЧЕ ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ /МАСОВО/...И ТУК Е ПРОБЛЕМА ЗА ЕДИН НАРОД--СВИКНАЛ НА МЪРЗЕЛ ,КРАЖБИ, ПИЯНСТВО И ЛЕСЕН ЖИВОТ!НОВИТЕ ЧАСТНИ "МОНОПОЛИ", ПАК СА ВИД КОМУНИЗЪМ.
116
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов погреба десницата и получи за награда лично благоденствие за себе си и за семейството си. Това е то КГБ
115
2
 
18
 
! Отговори
КНК до след 119 преди 11 години
Юнаци,на надница ли сте,луди ли сте,*** ли сте???Човека ви написал една към едно истината за положението в държавата и "врътките" на комунистите,а вие безмозъчно и без мисъл скачате срещу него.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!!Цели 12 години минаха от управлението на Костов,колкото и злини да е направил,ЗАЩО НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДИН,ПОНЕ ЕДИН,добър и знаещ и можещ премиер и партия да поправят "злото" ??? ЗАЩО СЛЕД НЕГО ВЪРВИМ ВСЕ НАДОЛУ И НАДОЛУ ??? ЗНАЧИ ТЕЗИ СЛЕД НЕГО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ,КАКВОТО И ДА ГОВОРЯТ ЗА КОСТОВ.
114
1
 
8
 
! Отговори
до 119 преди 11 години
Евала. Добре познаваш историята от близкото минало и не си с промит мозък от ченгеларската медийна кампания
113
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов няма вина за Балкан и няма да се пърже и стига с тоя Балкан. Комунистите цяла държава фалираха и не го повтаряте. Доведоха много предприятия до фалит. Резултата с Балкан е дело не на едно правителство. Приватизацията на едно фалирало предприятие е последен напън да се спаси. Другият вариант е ликвидация. И какво сега нали си имаме България ейр. Балкан да не е цялата държава. Аман вече от промити мозъци
112
2
 
8
 
! Отговори
жоро преди 11 години
,,Зависими хора в СДС са умело използвани за целенасоченото разбиване на традиционната десница" - и ти г-н Шарков се бориш да им станеш ръководител?
111
11
 
5
 
! Отговори
do 119 преди 11 години
активите на Балкан са били на стойност няколко десетки пъти повече пари от задълженията към "кредитори".костоф е най големия ликвидатор на българската икономика и заради това си предателство спрямо нацията ще се пържи в пъкъла,освен ако не се обърне палачинката и някой не започне да търси сметка на тези продажници,които съсипаха хубавата ни родина и раздаде ПРАВОСЪДИЕ,нещо което съдиите в българия не познават или имат "причини" да отбягват.
110
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Първия ми изпит в университета беше "Научен комунизъм". За съжаление на WHITE TRASH-a...