Закопчаният ГЕРБер гушнал общо 100 бона

Част от парите са намерени в дома му
Обновена: 18 юли 2012 14:59 | 18 юли 2012 11:10,
430
Закопчаният ГЕРБер гушнал общо 100 бона
Депутатът Димитър Аврамов Снимка: ГЕРБ

Общо 100 хиляди лева е получил задържаният депутат от ГЕРБ Димитър Аврамов, за да упражни влияние върху длъжностни лица от държавната администрация в Монтана при решаване на спор за земеделска земя. Това е установило разследването, съобщиха от МВР.

Част от парите са открити в дома му. Аврамов беше задържан вчера при акция на ГДБОП и ДАНС в момента на взимане на 50 хиляди лева.

Заедно с него за 24 часа са задържани и 34-годишните К.Г. и Б.Б. Срещу народния представител от управляващите беше повдигнато обвинение за търговия с влияние.

Работата по случая продължава с извършване на процесуално-следствени действия под ръководството на Софийска градска прокуратура, уточниха от полицията.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че ГЕРБ очаква задържаният техен колега Димитър Аврамов сам да поиска сваляне на депутатския си имунитет.

Ако това не стане, ПГ на управляващата партия ще предложи това, обяви пред журналисти в парламента Румен Иванов, член на Изпълнителната комисия /ИК/ на ГЕРБ.

"Нормално е да сме изненадани, МВР не може предварително да обявява по какво и по кого работи, действията на Аврамов са абсолютно неприемливи", коментира Иванов.

Той уточни, че тъй като колегата им е задържан снощи в поделение на МВР, е нямало начин да бъде изслушан от ИК, но фактът на задържането е достатъчен  да потвърди аморалните, по думите му, действия на депутата. 

Решението на ИК за освобождаването на Димитър Аврамов от всички заемани в партията постове е взето късно снощи чрез конферентна връзка, обясни още Румен Иванов.

"Ние настояваме и за оставката му като депутат", отбеляза той. Според Иванов няма връзка между ареста на депутата от ГЕРБ и доклада на Европейската комисия, който ще бъде официално оповестен по-късно днес. Този случай няма как да влезе в него, смята Румен Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


430
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
319
0
 
1
 
! Отговори
Наш Човек преди 11 години
Ми той за това човека е влязъл в парламента. И що му развалят кефа на човека ? Ми нали парламента е за това ! И Бойко докато го изберем говореше че ще намали цените на тока, горивата, парното, ама ги увеличи. Така е в България, първо говорят че господ е техен човек пък после крадат като за световно. Я вижте Фидотова, краде жената, че чак и се лепи, и контрабандата и върви, ама дава на който трябва и е на си е още в парламента. Така че давайте другари милиционери крадете и да сте на 1 място.
318
0
 
1
 
! Отговори
Ив преди 11 години
кой политик в България не краде има ли такъв
317
1
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Съселът е по-убав, на тоя му давам 5 години само за физиономия!
316
2
 
2
 
! Отговори
ъъъъъъъ преди 11 години
същите дето вкарахте тикви и физкултурници
315
2
 
3
 
! Отговори
ДЯДО ГРОЗ преди 11 години
АКТУАЛЕН ТЕКСТ ЗА НОВИЯ "ХИМН"ДА БЪДЕШ ГЕРБЕР НИКАК НЕ Е ЛЕСНОСЛЕД КАТО СИ СВИКНАЛ ДА КРАДЕШ НЕЧЕСТНОПОНИКВАШ И ОТНОВО РАЗЦЪФТЯВАШОТ МУТРА ДО МИНИСТЪР СЕ ВЖИВЯВАШНЕ ИСКАМ СУХИ ВЕЙКИ ГОЛИ КЛОНИВ ПАРИ ДА ГАЗЯ ЧАК ДО КОЛЕНЕТЕИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ МИЛИОНИАЗ ЩЕ КРАДА,А ВИЕ ДОЛУ - ***!ДА БЪДЕШ ГЕРБЕР НИКАК НЕ Е ЛЕСНОДА ТЪРСИШ НАЧИН КАК ДА ЗАБОГАТЯВАШО КАК Е ГОТ И КОЛКО Е ЧУДЕСНОКОГАТО СЪС НАРОДА СЕ ***
314
0
 
8
 
! Отговори
alienum преди 11 години
Ужас! Кой ги вкарва такива шимпанзета в парламента? Той и за селски пъдар не става. Защо се чудим, че държавицата ни е на този хал?
313
0
 
10
 
! Отговори
БОЗО преди 11 години
ЩОМ ТАЗИ МИШКА Е ГУШНАЛА 100 БОНА, КОЛКО ЛИ СА ГУШНАЛИ ОСТАНАЛИТЕ ПЛЪХОВЕ ОТ ГЕРБ?
312
2
 
7
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Този е чист ***! А при тях корупцията е закон:))Факт е, че единствената партия от 89-а насам, арестуваща свои членове за корупция е ГЕРБ, колкото и да не ги харесвам и аз и много други хора!
311
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На паркинга на летище Бургас избухна в 17,30 часа бял автобус, пълен с пътници, съобщиха очевидци. Пламъците са огромни, в момента три пожарни гасят. Линейки изнасят телата на обгорени хора. Паниката е повсеместна, тъй като паркивгът е пълен с леки автомобили, таксита и летовници. Със сигурност има жертви, някои от ранените са транспортирани с частни коли към близките болници. Патрулки хвърчат към летището. Линейки от всички здравни звена в Бургас също са на път към мястото на трагедията. Ако не ви се налага да пътувате в посока Слънчев бряг или обратно, не потегляйте, пътят ще бъде отцепен. Очаквайте подробности, наш екип вече е на летище Бургас
310
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя не е сам. Да се покаже цялата престъпна група. Защо Европа си мълчи. По-удобно е
309
4
 
12
 
! Отговори
БЕБО преди 11 години
И ГЕРБ СЕ БИЕ В ГЪРДИТЕ, ЧЕ Е МОРАЛНА И ОТГОВОРНА ПАРТИЯ? ГЕРБ = ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ
308
1
 
10
 
! Отговори
Всички преди 11 години
Всички крадливи ГЕРБАВИ ГЕПАЗЖИИ В ПАНДЕЛАТА!!!! Там ви е мястото крадлива ТИКВЕНА ПАСМИНА
307
1
 
8
 
! Отговори
ТОТО преди 11 години
ВИЖТЕ БОДРА, КРАДЛИВА ГЕРБЕРСКА ФИЗИОНОМИЯ. ГЕРБЕРИТЕ СА БЕЗГРЪБНАЧНИ ПОСЛУШНИЦИ И АЛЧНИ КРАДЦИ. ББ ДА СИ ПРИБИРА *** И ДА ИЗЧЕЗВА ОТ ХОРИЗОНТА
306
0
 
8
 
! Отговори
люх преди 11 години
Само му виж кратуната и ти става ясно всичко,за което се бори...истински борец и боец....
305
1
 
6
 
! Отговори
симеонова преди 11 години
та те край него какви да са?нали трябва да се равняват по старшия си!!!
304
0
 
5
 
! Отговори
симеонова преди 11 години
жалко е ,че се лъжем с партии-всички гледат само как да оберат каквото е останало докато им трае мандата ,а ние ръкопляскаме-все излъгани!!!
303
1
 
6
 
! Отговори
до Бойко преди 11 години
Бойко, поне снимката на депутата си не си ли виждал? От километър се вижда, че е мутра.'Ох, защо го питам? Гарван гарвану око вади ли.
302
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гушнал е ПОНЕ 100 бона и това е само един от стотината депутати, членове на комисии. Аз залагам на условна присъда и 5 бона глоба
301
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как БСП саботира правителството на Жан? Жан искаше да прави социална политика(каквато БСП твърдят че винаги са правили), а това беше донякъде против интересите на партията. И партията наказа Жан - дойде зърнената криза. Тогава, в дома на много хора, близки на БСП звънна телефона и глас им каза: "Изкупувайте зърно, резервът е празен и скоро държавата ще ви го изкупи на десетократна и стократна цена"(лично познавам такива хора). И така, зимата беше страшна, народът беше гладен, а "нашите" хора ставаха все по-богати и по-дебели. Родиха се още няколко десетки червени милионери, верни на партията до гроб, а народът намрази Жан завинаги. Така партията си отмъсти на Жан, защото постави хората преди партията.Не вярвате? Това няма значение. Защото това е истината. Една малка част от нея. Има още много неща за разказване за ДС, проклятието на България, ДС, което трови душите на хората, превръща ги в предатели, подлеци, врагове, доноснициИма още много, но не е тук мястото.
300
0
 
6
 
! Отговори
Не учуден преди 11 години
Чакам всеки момент и Симо рома, който носи Борисов на капака на автомобила си да бъде назначен за зам. министър.