Нинова иска компенсации за тока, Борисов ги търси от БСП

Премиерът подкани да теглим кредити за енергийна ефективност
20 юли 2012 15:53,
179
Нинова иска компенсации за тока, Борисов ги търси от БСП
Корнелия Нинова. Снимка: БТА

Още от първия ден на това правителство вдигнахме пенсиите, отговори премиерът Бойко Борисов на въпрос на лявото острие Корнелия Нинова за това какви компенсации се предвиждат за населението и бизнеса заради увеличените цени на тока, природния газ и петрола.

Още по темата

"Вие трябва да отговорите защо, след като 2020 г. зелените енергии трябва да станат 16% от енергията, която се произвежда тогава, вие с технически грешки в парламента сте приели закон и с пет години сте увеличи срока. Когато има закон, те сами се канят инвеститорите. Законът, който сте приели, ги кани", отвърна й министър-председателят.

Нинова обаче остана недоволна и продължи да настоява от парламентарната трибуна: "Това увеличение на цените на електроенергията води до фалит на много малки и средни предприятия, води до увеличение на цените, което ще намали покупателната способност. Това води до още по-голямо обедняване. Хората очакват от вас увеличение на доходите".

Борисов на свой ред й отвърна, че кампанията за предстоящия отоплителен сезон започва от 1 юли и гарантира стопроцентова компенсация на увеличението на цената на електроенергията.

Според него с отпуснатите по Оперативна програма "Регионално развитие" кредити за енергийна ефективност за саниране ще се даде възможност за понижаване на разходите на домакинствата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
4
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
А КОМУНОИДНАТА *** - плюе наред - долу ГЕРБ, долу ГЕРБ, като в транс... Докъде ще ги доведе това изтрещяване, ще видим догодина на изборите... А Цветанов няма да води предизборния щаб, тогава кой ще е виновен за фиаското? А иначе, шизофренната им същност е във вихъра си, някакво параноично състояние ги е обхванало! Полудявате ли вече, КОМУНОИДИ? Да не е от глад? Путев и контрабандиста Добрев плащат ли още?:о)))
128
1
 
8
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Премиерът е символ на неграмотност,простащина и безочие. Не го ли разбрахте ?До сега не го чух да казва нещо смислено ,освен да се оправдава с тези, онези , с "ланския сняг"
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
W E L I K O T OMODERNO LQVO PE6TERNOKOMUNISTI4ESKO KREMALSKO LICEMERIE !...KREMAL LAJE,4E 6TE NAMALI S 11,1 CENATA NA GAZTA I PO KOMUNISTI4ESKI QUVELI4AVA S 5,8.MAKSIM GORKI,BE6E KAZAL ZA IDOLA NA NA6ITE KOMUNISTI SIFI LENIN,4E E NAI--WELIKIQ L I C E M E R, NO KREMALSKITE PODLOGI W BALGARIQ WSEGO OPROVERGAVAT.TE DALE4 NADMINAHA PO LICEMERIE SVOQ WOJD I U4ITEL.TAKA SA SVIKNALI--PRADNAT LI W KREMAL--W BALGARIQ SE OSIRAT DO U6ITE...PRESTAPNIKCONEVCI,PRESTAPNIKCONEVCI,LICEMERNA GNUS
126
3
 
5
 
! Отговори
bg преди 11 години
BEDNA MI BEDNA NINOVA I TI NA KOI GROB PLA4E6666666666
125
15
 
8
 
! Отговори
BulgariaForward преди 11 години
Бре, бре, бандитите от БСП много са се загрижили за народа - чак да ти се доплаче ...А платените им драскачи, пишат та ли пишат - но май само те саме си се четат
124
13
 
6
 
! Отговори
BulgariaForward преди 11 години
Бре, бре, бандитите от БСП много са се загрижили за народа - чак да ти се доплаче ...А платените им драскачи, пишат та ли пишат - но май само те сами си се четат ...
123
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бре, бре, баднитите от БСП много са се замислили за народа - чак да ти се приплаче ...И платените им драскачи, пишат та ли пишат - но май само те сами си се четат ...
122
4
 
12
 
! Отговори
ДА ПЛАЩАТ Б.Б. И ЦВ. преди 11 години
НА 15 ЮНИ 2012 Г. В."СВОБОДЕН НАРОД" НА ЧЕЛНАТА СИ СТРАНИЦА ПУБЛИКУВА ЛИЧНОТО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ НА ШЕФА НА ЦРУ ДЕЙВИД ПЕТЕРС, КОЙТО БЕШЕ НА ТАЙНО ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ,ЧЕ АЛ КАЙДА ГОТВИ УДАР НА БАЛКАНИТЕ И ПОСОЧВА НАЙ-ВЕРОЯТНО В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ГЪРЦИЯ.ЗНАЧИ БОКО И ЦЕЦО МУ СА БИЛИ ПРЕДУПРЕДЕНИ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО,СЪЩО КАКТО ПРЕЗ ЗИМАТА ОТ МОСАД.СЕГА ВСИЧКИ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ЩЕ ПЛАТИМ БОКОВАТА ТЪПОТИЯ,ЗАЩОТО ИЗРАЕЛ ЩЕ НИ ОСЪДИ ЗА ТИЯ 7 ЖЕРТВИ И ОЩЕ КАК,ЗА МНОГО МИЛИОНИ.ЕВРЕИТЕ ЗНАЯТ КАК.
121
7
 
5
 
! Отговори
razumen преди 11 години
Абсолютно правилно за Северна Корея - бях там, преди години, видях с очите си какво е върл комунизъм ! А тук също знаем какво беше- не можехме да си мислим нито за Сърбия, нито за Гърция, нито за другаде без благословията на някой *** Комунист , ама от Високите етажи...Партиец ! Тези сега са най-големите Капиталисти , взеха , окрадаха , и пак Крадат !!! Големите демократи ! Долни *** !
120
0
 
4
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До "ИСТИНАТА": Това " ХЕДИН ПО ЕДИН" ли ще ни се случва или групово?! И това, че " СЕ ЗАКЛЕ4ВАМ В МАЙКА СИ И БАЩА СИ" дали е сигурно?! Пази Боже България от такива неграмотници!
119
2
 
5
 
! Отговори
Костов преди 11 години
До gomor: Ако влезеш в сайта на МРРБ можеш да прочетеш подробно за този вид заеми.Това го пиша съвсем сериозно и в програмата има голям смисъл.Но само ако някой наистина се интересува, защото повечето българи сме свикнали единствено да хулим и критикуваме.Сигурен съм, че от 100 коментатори едва ли 10 са запознати с програмата за енергийна ефективност.За жалост.
118
5
 
14
 
! Отговори
ууу преди 11 години
ГЛАСУВАИТЕ ЗА ГЕРБ - НЕДОУЧИЛИ МУТРИ ФИЗКУЛТУРНИЦИ ГЕННИ МУТАНТИ/СПРАВКА ФИДОСОВА/ ***- СПРАВКА ДЯНКОВ РОСКО И Т.Н......
117
6
 
18
 
! Отговори
АЙДЕ,МАНИ СЕ БОКО преди 11 години
ЛЪЖЕЦЪТ БОРИСОВ ТАЗИ НЕГРАМОТНА,ПРОСТА,ЛЪЖЛИВА И АЛЧНА МУТРА НЕЩО СЪВСЕМ Е ОТКАЧИЛ.НАЛИ ТОЙ БЕШЕ ТОЯ ПРОСТЬО,КОЙТО СЕ ОПЛАКВАШЕ,ЧЕ СТАНИШЕВ ВДИГНАЛ ПЕНСИИТЕ, А ТОЙ ВИДИТЕ ЛИ ТРЯБВА ДА ГИ ПЛАЩА.ТОЯ СБЪРКАН ЧОВЕК,ЩО НЕ СИ ХОДИ В ЛУДНИЦАТА И ДА СИ СЛОЖИ ЕДНА ШАПКА НАПОЛЕОНКА ИЛИ СЪС ВЪНЧЕТА И ДА СИ ГИ МЕНКА.ГАТ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ВЕЛИЛИЧЕСТВО-НАПОЛЕОНКАТА,ГАТ РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НА ШУТ,КАКТО ДНЕС В ПАРЛАМЕНТА-СЪС ЗВЪНЧЕТАТА.И ДА ХОДИ ВЪОБЩЕ НА МАЙНАТА СИ ТОЯ НЕНОРМАЛНИК.
116
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи, който не е социално слаб веднъж ще плаща тока по новата цена и втори път ще плаща и за социално слабите.
115
7
 
13
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Останаха ли хора да вярват още на този *** ?
114
15
 
10
 
! Отговори
До 152 преди 11 години
Аз го харесвам и ще гласувам за ГЕРБ! Всички останали са ДОКАЗАНИ ***!
113
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя обожествилият се Бог от с. Банкя, Софийско, да си каже по кое време си натрупа двата милиарда? А при БСП трупаше милиони, пазеше другарите си от БКП и разтриваше ушите на Тодор Живков. Банкялийски хамелеон.
112
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако съм на Боко веднага ще си подам оставката ! Почти 80% от населението да те мрази и ненавижда , това не е лесно !
111
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Могат да ми топлоизолират м.дете ! И двете .........
110
0
 
8
 
! Отговори
abv преди 11 години
Ами, вземайте калашниците и тръгвайте, кво чакате ? Да слезнат партизаните ли, ами колкото и да чакате няма да дойдат?