Борисов призна: "Тигрите" летели с правителствения самолет за контрола

С какво те са по-различни от Левски и ЦСКА, чуди се премиерът
Обновена: 15 авг 2012 18:00 | 15 авг 2012 18:00,
448
Борисов призна: "Тигрите" летели с правителствения самолет за контрола
Борисов посети новостроящия се храм "Свети Прокопий Варненски". Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов призна, че отборът на "Витоша" (Бистрица) е летял заедно с отбора на "Чавдар"  (Етрополе) с правителствения самолет за приятелска среща, като етрополският тим е платил полета.

"Да, пътували са. С писмо от футболния съюз сме си платили, както всички футболни клубове плащат, когато пътуват с него. Не виждам нищо лошо“, заяви Борисов и допълни:

"Аз съм го давал поне 20 пъти да пътуват други отбори и не знам кое е тенденциозното в това. По фактура отборът на "Етрополе" е платил около 20 хил. лв. За "Левски" защо не питате? За ЦСКА защо не питате? Какъв по-различен отбор са "Бистрица"? Те не са ли момчета, какви са?“, запита министър-председателят, който играе в отбора на Витоша.

Случаят се разчу тази сутрин след публикация в пресата, а информацията бе потвърдена и от транспортния министър Ивайло Московски.

Още по темата

"Правителственият самолет многократно е бил използван за хуманитарни нужди и за превоз на най-различни футболни и спортни отбори“, посочи Московски пред TV7 и заяви, че сметката е платена, като не са похарчени държавни пари.

При посещението си във Варна Бойко Борисов посети новостроящия се храм "Свети Прокопий Варненски" и отбеляза, че правителството дава 45 млн. лева за строеж и реконструкция на храмове и манастири в цялата страна.

"ГЕРБ вместо да прави плакати, дава пари за църкви“, отбеляза премиерът.

Той припомни, че преди време неговата партия е отделила 100 000 лева за изграждането на църквата "Свети Прокопий Варненски", а в момента същите пари са отпуснати за довършване на катедралния храм в Ловеч.

След инспекцията в храма Борисов, придружаван от министрите на регионалното развитие Лиляна Павлова и на транспорта Ивайло Московски, официално откриха и реконструирания булевард "Генерал Колев" във Варна.

В отговор на въпрос Лиляна Павлова коментира, че вече има резултат от проверката за постройката на плаж "Кабакум", която назначи в събота, когато направи изненадваща обиколка на плажове по северното Черноморие.

"Оказа се, че частният фитнес клуб има разрешение от Община Варна и отговаря на изискванията за преместваем обект. Вместо 56 квадрата обаче той е с площ от 112“, обясни министър Павлова.

И допълни, че вече е разпоредила от строителния контрол да изпратят сигнал до кмета Кирил Йорданов, който трябва да издаде заповед за събаряне на втория етаж на сградата.

"Нищо, което е на плажа, който е изключителна държавна собственост, не може да бъде частно. Там може да има само обекти за обществено ползване“, обясни още тя.

Въпросната постройка, собственост на аптекарския бос Веселин Марешки и разположена на плаж Кабакум-Север, беше набелязана за проверка от Лиляна Павлова още в събота.

Днес тя възложи на варненския кмет лично да следи кога незаконният й втори етаж ще бъде премахнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


448
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
3
 
31
 
! Отговори
ГЕРБ=КАТАСТРОФА преди 11 години
Не съм комунист, кутевец, станишевец или прочее недоразумения, но от ГЕРБ по-лошо няма !КОРУПЦИЯ, ЛОБИЗЪМ,АВТОРИТАРИЗЪМ, ***,"КАЛИНКИ", НЕКАДЪРНОСТ, ЛИПСА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОТКАЗ ОТ ЗАЩИТА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ, ПОПУЛИЗЪМ, ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ, БЕЗРАБОТИЦА, ИКОНОМИЧЕСКА СЪСИПИЯ, БЕДНОСТ...На мен ми идва в повече...
216
3
 
17
 
! Отговори
Deko преди 11 години
До Светла Петрова/ Нещо си се пообъркала за червените ***. Червените са при гербавите Ви, тия дето са възпявали комунизма-идиотизма и са се кланяли на Тато. За твое сведение дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е ФАКТ, поради което *** от герб доста злобеят.
215
1
 
22
 
! Отговори
Българин преди 11 години
"ГЕРБ вместо да прави плакати, дава пари за църквиОсвен глупости и простотии друго не си спомням да са направили управляващите от ГЕРБ. Що се отнася до Борисов ,той е шампион по простотия и невежество.
214
2
 
4
 
! Отговори
до 248 преди 11 години
ви червенички ти се привиждат.депутат танчев син на най-червената от костенец с фирми с ананиева.цвъки син на шофьор от цк на бкп.отврата цачева член на бкп.лъчо *** и онзи крадец от етрополе.......и накрая боко не пожелал да си хвърли партийния билет на бкп лична охрана на тошо преди89 и след това.всичките от най-гадното котило на бкп дишали прахта на интелигенция цял живот завиждали за възможности и сега ни го връщат.
213
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев и Доган насила ги качили в самолета. Гледай ги тия маскари как искат да очернят ГЕРБ.
212
1
 
11
 
! Отговори
до БИВШ ОТ ДНЕС.БГ преди 11 години
Е аз не работя там, а и като не ти харесва сайта, какво правиш тук, че и пишеш. Колкото и да не ти звучи правдоподобно при *** да има някаква демокрация, като не ти харесва се махай :)))))
211
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Смешно и жално е, как гербавите се определят като десни и демократи. Тия дето са се кланяли на Тато по пътя му към идиотския комунизъм и отричали загниващия капитализъм, днес станали десни. Смешковци. Бивш комунист и бивш *** просто няма другари ***.
210
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
аз съм го давал това казва мутрагена.този ни смята за негова собственост и че всичко е негово.докога ще ги търпиме.
209
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До КОНСТАТАЦИЯГрешиш ! *** не е от Банкя. Той е от с. Хераково, община Божурище.
208
1
 
11
 
! Отговори
Irk преди 11 години
До 245/ Уточни кого визираш за червен. Че то иначе при гербавите освен комунисти други не зная да има.
207
2
 
17
 
! Отговори
Еййй тиквоч преди 11 години
Я по-хубаво кажи ЗАЩО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ГЕРБ ИСКАТ ДА ПРЕМАХНАТ Ботев от учебниците.Това кажи кратуно долна!
206
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко...любов към теб е нямало никога и няма да има...хората видяха в теб надежда за това и гласуваха за теб а ти се подигра с целия български народ,в края на мандата ти ще си платиш за всичко и точно народа ще ти иска сметка !
205
2
 
4
 
! Отговори
До пост № 258 преди 11 години
Не приятелю, член съм на младежката организация на ДСБ.
204
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП
203
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Драги ми Red Alert,Виждаш, не си за този форум. Изнемогваш..."Ееее ... що не оставиш човека да си заработва честно като Цецова ***? Инак, глад го чака.
202
3
 
6
 
! Отговори
до 248 преди 11 години
Тъй де, сам си. То е ясно, друг такъв *** няма - ти и Тиквата Борисов. Толкова ще сте и на площада, ще видиш, кой ще му поиска оставката.
201
2
 
9
 
! Отговори
До 241 преди 11 години
Драги ми Red Alert,Виждаш, не си за този форум. Изнемогваш. Този който ти защитаваш е вече пътник. Ако не вярваш питай Бареков. Това което се случи през 2009 г. няма да се повтори. *** си, кротко.
200
1
 
6
 
! Отговори
До Админа преди 11 години
... явно всичко може да се наеме, щом триете коментар по същността на публикацията ви - какво казала министър Лиляна за Кабакум, в присъствието на кмета, който за първи път в живота си видял сътвореното под "Писател"... Колкото до Чукурово - пак питайте г-жа министъра - тате й пуцал ли е от вишката там... И кой започна да строи параклис и защо точно пред чифлика... Колкото до чартъра-самата идея, че струва 20 бона е потресно смешна...
199
2
 
22
 
! Отговори
любимец 13 преди 11 години
"Любимеца на народа" до скоро ни заплашваше, че, ако сме недоволни ще си подаде оставката. Подай я Тикво, подай я доброволно, че не ти остана време, ще ти я поискаме.
198
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ