Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов

Премиерът не иска да го питат по въпроса дотогава
Обновена: 30 сеп 2012 18:07 | 30 сеп 2012 15:15,
352
Кой депутат, кой министър – решавам през май, отсече Борисов
Борисов в село Анево. Снимка: БТА

„Кои ще бъдат водачите на листи от ГЕРБ за парламентарните избори, кои ще бъдат министри и заместник-министри и кои кметове ще стават депутати, ще реша през май месец догодина”. Така премиерът Бойко Борисов коментира предизборната си стратегия за предстоящия парламентарен вот през лятото на 2013 година.

Той помоли журналистите да не го питат на тази тема дотогава, защото всичко друго казано ще бъде интерпретация.

Борисов заяви, че няма информация за американския инвеститор, проявил интерес да строи АЕЦ „Белене”. Според него те той първо трябва да заяви официално интерес и внесе банкова гаранция, за да започват разговорите се него.

Още по темата

„Когато сложат гаранция от 200 милиона евро, тогава ще разговаряме с тях”, посочи министър-председателят.

Тази теза премиерът лансира още в четвъртък, когато каза, че “Белене“ все още е един гьол и единственото, което имаме е един гьол и едни намерения.

Тогава той постави няколко условия на американския инвеститор, който има интерес към изграждането на втората атомна централа като частен проект. Борисов уточни, че чак след като тези изисквания бъдат изпълнени, той ще разговаря с инвеститорите.

В Сопот премиерът присъства на отбелязването на 100 години от Балканската война, след което отиде в село Анево, където има изградена канализация за 2 милиона и половина лева, а кметът на населеното място е от БСП.

„Виждате, че който кандидатства, печели проекти, а в Севлиево се оплакват, че нямат вода, защото са спали 30 години, не може да ми мине яда от вчера заради тях”, посочи Борисов.

По-късно премиерът разгледа новопостроената църква в село Анево, която е изградена с пари от дарения.

Вчера премиерът беше на посещение в района на Севлиево, където има проблем с водоснабдяването. Премиерът обясни, че правителството прави всичко възможно, за да бъде решен проблемът.

Той изтъкна, че до това положение се е стигнало, след като повече от 20 години водопреносната система не е била модернизирана и е имало огромни пропуски в управлението на града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Щом вече започнаха и да съдят тези които не искат герб... Борисов завърши цикъла! Вече няма мърдане. Или в Белене и Скравена! Как пък нещо хубаво не научи от бай Тошо!!!
157
20
 
2
 
! Отговори
ViC преди 11 години
Toй е лидер на партията си и естествено, че той решава.А народът пак ще потвърди червената и крадлива триглава *** да бъде извън властта, въпреки квиченето на платените революционери и демагози. Този човек свърши много повече за тази държава и то по време на най-тежката криза, отколкото вашите ***, които само им дай чужди пари да харчат и да крадат. Факт са добрите оценки от ЕС и рейтинговите аганции, завършените проекти и инвестиции в пъти повече от станишко.
156
3
 
16
 
! Отговори
до Мира преди 11 години
Какви коалиции те гонят,ГЕРБ в момента имат 11%(реален процент)
155
1
 
10
 
! Отговори
чисто и просто преди 11 години
Тиква
154
1
 
12
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
ГЕРБ са най-просташката част от бкп-бспЕдно са!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
153
5
 
4
 
! Отговори
BOSS преди 11 години
Плюете Борисов,Станишев,Сидеров,Догански,Царя,Първанов,тогава след 10 месеца трябва да гласувате за Свети Петър.
152
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До глутница другари и спин рапари спете да пишете против ГЕРБ теса по добри от БСП Ваш другар Кутев
151
1
 
9
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
Какво казва днес Дянков?ще пляскаме ли руснаците?С дупе по оная работа може да ги плеснем нали?
150
1
 
6
 
! Отговори
Разкаял се преди 11 години
Svilen75, ами ти ми взе думите от устата.На изборите всичко ще се разбере.Пилците се броят през юли.Такива селски номера - едно си говорим , друго правим вече няма да минат.
149
3
 
6
 
! Отговори
Мира преди 11 години
За депутатите ще решава сам,но за министрите няма да може,защото ще трябва да се прави коалиция.
148
2
 
14
 
! Отговори
dan преди 11 години
Нещо не си разбрал,г-н Борисов!!! Решава народа!!!
147
3
 
22
 
! Отговори
wolfgang преди 11 години
На всеки нормален и здравомислещ човек вече му се повръща от мутрата-рекетьор борисов !! Тази карикатура на Живков се опитва да му бъде лика прилика в всичките си действия. Голямата разлика обаче Е, че Живков имаше виждане върху цялата държава, докато това жалко подобие борисов вижда единствено асфалт. Още по жалкото е обаче, че даже и тройната коалиция. която далече не парадираше с строежа на магистрали, има два пъти повече построени, отколкото при този ... ощеянски селянин борисов, свикнал да яде филии с мас и да сади картофи!!
146
2
 
22
 
! Отговори
до 179 преди 11 години
А колко избягахме в чужбина и не се водим безработни? Това правителтсво досъсипа България!
145
3
 
19
 
! Отговори
Идиот преди 11 години
Не не не мога да повярвам, че с гласа си го направих тоя *** премиер на България!!! Не си взех поука с еуфорията покрай царя. Наистина съм ***, но поне не съм единствения - не че ме успокоява това де. Чудя се кой ще е следващия Месия, който ще ни лъже с хубави приказки и ще ни доведе и по-надолу? Досега все си мислех, че по-зле няма как да стане, докато не се появи следващия кабинет.
144
3
 
26
 
! Отговори
СИМО преди 11 години
Боко е нагъл ***.
143
2
 
7
 
! Отговори
до Люси преди 11 години
Ами какво да казва Луи XIV бе Люси?Франция по негово време е била най-велика."Кралят слънце".А сегашният какво го сравняваме с него.Какво общо има пост-комунистическа "демократияна" България с онази Франция?
142
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Партията си е негова и естествено, че той ще решава ако беше моя и аз щях да решавам еднолично
141
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тъпан бие ***.
140
2
 
20
 
! Отговори
Svilen75 преди 11 години
Май някой трябва да припомни на ***, че кой ще е депутат, кой ще е министър и най-вече - кой ще е министър-председател казва НАРОДА. И този някой, който ще му го каже това е самия народ, т.е. ВСИЧКИ НИЕ. Хич не му се чуват на Боко такива неща, но ще ги усети на следващите избори!!!
139
2
 
26
 
! Отговори
Простотия преди 11 години
Като му видя наглата мутра и ми се повръща...като му чуя гласа надменен и назидателен пак ми се повръща...и май целия Български народ е с постооянно гадене от присъствието му и дебелашките и просташки приказки на един наистина много *** човек....