Борисов стартирал операция „Заглуши опозицията“

Враг е всеки, който постава неудобни въпроси, скочи Станишев
5 окт 2012 21:58,
483
Борисов стартирал операция „Заглуши опозицията“
Станишев отново скочи на Борисов. Снимка: Impact Press Group

Правителството на Бойко Борисов планира специализирана операция за заглушаване на опозицията, заявиха от БСП.

„Има сериозен, вече системен проблем, с българската демокрация. В съзнанието им водещо е запазването на властта, цензурата и как истината да не излезе наяве”, възнегодува Сергей Станишев. 

По-рано днес стана ясно, че премиерът разпорежда на министрите си „в момента, в който се изкажат по някоя тема на министерствата – веднага след тях свиквате пресконференция и обяснявате, веднага!"

Станишев подчерта, че изявлението на Борисов е скандал за всяка демократична страна.

Още по темата
„Не знам дали може да си представите в някоя европейска страна министър-председател публично да заповяда на министрите да организират акция за заглушаване на опозицията”, възмути се Станишев.

Според него изказването на Борисов напомня за времето от преди 1989 г.

„Сега за вражески глас се възприема всеки, който критикува и поставя неудобни въпроси. Няма защо да се чудим, че всеки човек, който изразява различно мнение, потенциално е клиент на прокуратурата и следствието”, заяви Станишев.

Той изтъкна, че скандалът с песента на Мишо Шамара се дава от BBC като много негативен пример.

„Няма защо да се учудваме, че България е на последните места в класациите в ЕС за свобода на словото и на медиите”, коментира лидерът на БСП.

Станишев напомни и за скандала тази сутрин в парламента и за възражения на депутатите от левицата към Цецка Цачева, която тенденциозно слага чадър над Бойко Борисов и министрите. „Нищо не може да се попита в тази държава”, отсече той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
0
 
! Отговори
мир преди 11 години
От сега ви моля не оставяите този *** Борисов ЖИВ моля ви ! А Зостарях иначе съм му понеже е много голям тарикат
296
0
 
0
 
! Отговори
унуфри преди 11 години
бих си написал името но борисов е голяна *** и праща гавази да убиват но него ше го колят с бръснач хаир да не видиш!!!!!!!!!!!!!!!!!1 борисов и ***
295
1
 
17
 
! Отговори
DDD 67 преди 11 години
Аман от ГЕРБ-ерастки продажници и популисти! Ще го казвам отново и отново, докато тъпанарите от ГЕРБ не си отидат! Това е моята версия на абревиатурата на мутренската им партия:Г като ***,Е като Егоисти,Р като Рапони,Б като ***!Как е бялото, зеленото и червеното, *** от ГЕРБ? И вашето време ще дойде!
294
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе *** всички вдигнахме раце от тебе....
293
1
 
13
 
! Отговори
Предложение преди 11 години
Предлагам: Да залеем Премиера с неудобни въпроси.
292
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишев не ти ли омръзна да повтаряш едни и същи глупости.С това си поведение хората отбягват да разговарят с БСП представители.
291
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте писали такива работи! Гледайте - човеко е вдигнал ръце от вас! (вж. снимката)
290
5
 
3
 
! Отговори
кико преди 11 години
ер *** нещастен корумпиран кукла на конци
289
5
 
1
 
! Отговори
га преди 11 години
Има съществена разлика м/у "заглушаване" и отговор.
288
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, Станишев,Ми твоите дружки какво правеха бре? Те убиваха, ако си изкажеш мнението! Белене беше пълно!Може ли да си такъв наглец?! Ако ББ натика всички партийни крадци по затворите - само за него ще гласувам!
287
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
само на мене ли ми се вижда нагло именно тоя да напомня, какво е било преди 1989та?
286
44
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Борисов е най-добрия премиер на България и ГЕРБ пак ще спечелят изборите. плюйте си тука колкото искате
285
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това, че един процент от населението влиза по всички сайтове и плюе ГЕРБ, не значи, че изразява мнението на останалите 99%.ако ще и с главни букви да е ...
284
26
 
8
 
! Отговори
БАЙ КОЛЮ преди 11 години
АЛООО СЕРЖ,ЗА ВСИЧКИ ДОРИ И ЗА ТЕБЕ Е ЯСНО ЧЕ НА ИЗБОРИТЕ ЕДВА ЩЕ ИМАШ ДЕСЕТИНА ПРОЦЕНТА.ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОЙКО Е СИГУРЕН-НЯМА СЪМНЕНИЕ В ТОВА.ТАКА ЧЕ---ЧЕСТИТО.АМА ТИ СЕ ПАЗИ ОТ ГОЦЕ ТРИПЕРОНИ ЧЕ САМО ТЕ ГЛЕДА,СМЕЕ ТИ СЕ И ГО ТОЧИ ПРЕЗ ДЖОБА.А ЗДРАВО ТИ ГО Е НАТОКЪЛ---КАТО ТИ ГО НАПЕРЕ И ТЕ НЯМА.ТРАБВА ДА ХВАЩАШ БАЛКАНА...В НЕЛЕГАЛНОСТ..МИТКО ПАЛАУЗОВ....И В ЗЕМЛЯНКАТА.НЯМА ПЕС НЯМА МЕС.ЩЕ ВИДИШ КАКВО ЩЕ СТАНЕ КАТО СЕ СМЕСЯТ ТВОЯТ СПИН И ГОЦЕВИЯ ТРИПЕР.ДА ЖИВЕЕ БОЙКО-НОВИЯ ЛЕВСКИ НА БЪЛГАРИЯ
283
5
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
БОРИСОВ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА АВТОМОБИЛ
282
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
??????
281
7
 
4
 
! Отговори
kuk преди 11 години
Имам еедеедин въпрос на който няма да отговарям ще оставя всеки от вас да се потруди дано му просветне.Ако този на снимката разполагаше с компромати за ББ и неговото управление нямаше ли да ги хвърли в лицето му?Имайки впредвид с какъв потенциал от агенти,съдии и протежета разполага тоя паяк. Благодаря за вниманието.
280
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. БКП и ДС репресират под различна форма над 300 000 българи, елита на народа. В тази цифра влизат убитите без съд и присъда след 9 септември 1944 г., осъдените и разстреляните от ,,Народния съд от декември 1944 г. до април 1945 г., избитите по най-зверски начин в затворите и лагерите, разстреляните при опит да избягат през границата на страната, изселените и малтретираните. Цифрите изумяват с мащабите си за малка България. БКП успява да унищожи и смаже повече хора, отколкото загиналите в Българската армия по време на Първата световна война от 1915 г. до 1918 г., и повече хора, отколкото турският аскер и башибузуците избиват при потушаването на Априлското въстание през 1876 г.- 30 000 души.Червеният терор лишава за десетилетия напред България от интелекта й. Това е интелектуален геноцид над българския народ, извършен от български комунисти, послушни съветски наместници, които се разпореждат със съдбата на страната от 1944 до 1990 г.В резултат - нова интелектуална мощ в лицето на Сергей, Пьрванов, Пирински .Затова сега има серсеми които да списват , какьв прекрасен строй е бил соца .
279
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЯ САЙТ Е КОМУНИСТИЧЕСКО-МАФИОТСКА КЛОАКА..СЪЗДАДЕН САМО ЗА ЕДИН МАФИОТСКИ ДРАСКАЧ-МАНИПУЛАТОР ДЕТО ПИШЕ ПОД 100 РАЗЛИЧНИ НИКА И СЕ КАРА САМ СЪС СЕБЕ СИ ЗАБЛУЖДАВАЙКИ МАЛОБРОЙНИТЕ ПОСЕТИТЕЛИ ЧЕ САЙТА Е ПОСЕЩАЕМ....ТИПИЧНО КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ В СТАЛИНИСТКИ СТИЛ .АМА ВЕЧЕ МНОГО ОСТАРЯЛ СТИЛ И ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ ОТ ВРЕМЕТО НА КОМУНИЗМА.И НЕ ИМ ВЪРШИ РАБОТА КАКТО СЕ ВИЖДА.НИКОЙ НЕ СЕ ВРЪЗВА НА БОЛШЕВИШКИТЕ ИМ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ.ДА ЖИВЕЕ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ--УБИЙЦИТЕ НА БСП-МАФИЯТА
278
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПАМЕТНИК ЗАСЛУЖАВА БОРИСОВ...ДО НЕБЕТО...И ЩЕ ГО ИМА ---НЯМА СЪМНЕНИЕ.А НА ПЛАТЕНИТЕ ПОЗИТАНСКИ ДРАСКАЧИ ТУКА И ИЗ ДРУГИТЕ САЙТОВЕ ПРОСТО ДА НЕ ИМ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ---НЯМАТ СТОЙНОСТ...ИЗКУСТВЕННА ПЛАТЕНА ПРОПАГАНДА--СТАРА КОМУНИСТИЧЕСКА ТРАДИЦИЯ.АМА МАЛКО ИМ ОСТАНА-СЛЕД ВТОРИЯ МАНДАТ НА БОЙКО ЩЕ СА В ДЕСЕТА ГЛУХА.