Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден

В България под влиянието на управляващите русофобията се засилвала
7 окт 2012 17:26, Елка Василева
774
Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров отиде на крака при руския президент Владимир Путин на днешния му 60-годишен юбилей. Това става дни след като лидерът на „Атака” поиска обяснение от вътрешния министър Цветан Цветанов защо е ходил на посещение в Турция и е разговарял с премиера Реджеп Ердоган.

Сидеров подари на Путин плакет на Народно събрание, значка на „Атака” и книгата си "Основи на българизма", съобщи bTV. Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.

Още по темата

Сидеров допълнил, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват въпреки силния геополитически натиск. „По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция”, не пропуснал да отбележи националистът.

Лидерът на „Атака” и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин и го информира, че председателят на НС Цецка Цачева е забранила командироването на „Атака”. Въпреки това националистите са отпътували на собствени разноски, за да „демонстрират своето отношение”.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България под въздействието на управляващите русофобията се засилва. Той го е уверил, че „Атака” е единствената партия, която се бори за укрепване на българо-руските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


774
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
8
 
6
 
! Отговори
до 15 преди 11 години
и какво точно позитивно видя от това с джамията,само да те светна,че в Балканските и Първата световна война са загинали не малко българи мюсюлмани,на места има и техни паметници,където са изписани имената им.
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Посещение на своя сметка с държавната субсидия отпусната на партия Атака.
14
2
 
12
 
! Отговори
до 10 преди 11 години
Никой не те спира да си ходиш в Анадола- там всички са "нормални" и няма болни. Всеки път когато стане дума за национални интереси, достойнство, уважение към голям партньор, а не надупване на Турция и ЕС, една клика платени драскачи повчат с редовните "болен, хапове" и др. В Анадола не ги знаете тези неща и затова са ви чужди, нали?
13
7
 
10
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
"трябва да гледаме към Русия" ... за да не се изненадваме, когато ни го поставят."тия лицемерни караконджоли и змии от западна европа и сащ дето само ни сму4ат кръвта"Не се притеснявай, руските държавни монополи и покровителстваните от тях олигарси, няма да само да ти смучат кръвта ... кокалче няма да остане неоглозгано.впрочем, като истински българин, пишеш 4 вместо Ч ... съвсем по американски
12
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И аз искам да пътувам до Москва с народни пари.Искам да поздравя Достоевски за добрите романи, които е писал.
11
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре се позоционира Болен - в компанята на БСП и ДПС,където отдавна подозирахме, 4е е ... другаря Болен.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Политиката на дълбоко навеждане пред всяка велика сила продължава от нашите политици.Дали се навеждаме пред хамериканците или пред рашъните няма никакво значение,навеждането си е навеждане.Ех да беше Стамболов жив да ви види,колко сте жалки.
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами всичкият партиен национализъм е малко измислен.Много им пука за българите и България.Дискредитират нацията само и националната идея.Човек като ги види и си вика "национализъм? не!".А то Волен какъв националист е?Само за това пред джамията дето направи - Браво!
8
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре се позоционира Болен - в компанята на БСП и ДПС, където отдавна подозирахме, 4е е ... другаря Болен.
7
11
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
нищо подобно..браво на Сидеров..чест е да стиснеш ръката на един истински родолюбец и вожд като Путин..а не като нашите предатели *** Маринкини депутатите ни дупедавци
6
10
 
28
 
! Отговори
Сидеров премиер! преди 11 години
Това е.
5
37
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отдавна подозирах, 4е Болен не е наред с главата, но ... това бе6е последния гвоздей ... БОЛЕНЕ БОЛЕНЕ ... ти си знае6 ...
4
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Едва ли Сидеров е чак такъв русофил или по точно казано Путинофил.
3
8
 
24
 
! Отговори
пич преди 11 години
Янето близа *** в Америка,Цецо пъпеша се наведе за сапунчето при комшийте,а сега Воленчо се кланя на Големия брат.Как ша я караме....
2
25
 
63
 
! Отговори
САМО ВОЛЕН преди 11 години
Ще ни избави от 4умата която е яхнала държавата и я дои и мори в момента! Трябва да гледаме към Русия....стига с тия лицемерни караконджоли и змии от западна европа и сащ дето само ни сму4ат кръвта! Нищо добро не сме видели от тоя ЕС - само беди и беднотия!
1
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинска новина щеше да е, ако беше отишъл на ръце ...