Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден

В България под влиянието на управляващите русофобията се засилвала
7 окт 2012 17:26, Елка Василева
774
Волен Сидеров на крака при Путин за рождения му ден
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Волен Сидеров отиде на крака при руския президент Владимир Путин на днешния му 60-годишен юбилей. Това става дни след като лидерът на „Атака” поиска обяснение от вътрешния министър Цветан Цветанов защо е ходил на посещение в Турция и е разговарял с премиера Реджеп Ердоган.

Сидеров подари на Путин плакет на Народно събрание, значка на „Атака” и книгата си "Основи на българизма", съобщи bTV. Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно.

Още по темата

Сидеров допълнил, че отношенията между България и Русия трябва да се развиват въпреки силния геополитически натиск. „По-добре Европейският съюз да преговаря за членство с Русия, отколкото с Турция”, не пропуснал да отбележи националистът.

Лидерът на „Атака” и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски, за да вземат участие в организираните от Думата интерпарламентарни игри.

В събота Волен Сидеров се срещна с председателя на Руската Дума Сергей Наришкин и го информира, че председателят на НС Цецка Цачева е забранила командироването на „Атака”. Въпреки това националистите са отпътували на собствени разноски, за да „демонстрират своето отношение”.

Сидеров и Наришкин са обсъдили състоянието на общите енергийни проекти между България и Русия. Лидерът на националистите заяви пред председателя на Руската Дума, че в България под въздействието на управляващите русофобията се засилва. Той го е уверил, че „Атака” е единствената партия, която се бори за укрепване на българо-руските отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


774
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
296
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ТРАКИЕЦАбе Тракиец, ти наясно ли си какво животно си?
295
3
 
3
 
! Отговори
до 497 преди 11 години
та колко велики сили е имало през 1422ра?впрочем помисли си малко за поляци, литовци, унгарци и австрийци, може би си чувал нещо за Владислав Ягело например, съвсем случайно наречен "Варненчик"колкото до руснаците, през 1878 не са помоагали на нас, а на себе си, след като преди това са се провалили в презкавказката си кампания
294
1
 
5
 
! Отговори
до 490 преди 11 години
значи маркс, енгелс и ленин вече не са светата троица на каманизама? ами то от идиотологията им е останало само опиума на народите и чистата аванта.... мноо са се разюздили червените ***, трябва им нов г-н сталин да им разчисти предателите на идиотологията им....
293
3
 
4
 
! Отговори
до 497 преди 11 години
а ти кажи коя велика сила ни е помогнала през 1024 на трети януари в два часа през ноща ...ставаш яко смешен.
292
3
 
6
 
! Отговори
до тракиец преди 11 години
крайно време е и шиптърските вресльовци да лягат да спят
291
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нищо брилянтно, просто нашия помчо лае по алфа-жерава, който е високо в небето и не го чува...., те *** така си лаят и си въобразяват....
290
0
 
2
 
! Отговори
до 491 преди 11 години
то почти няма руски политически деец, кйото да е етнически руснак.това не е никакво оправдание, то и такова животно като етнически американец няма
289
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"най-после Русия има управлението"Господин Сидеров, от колко години Владимир Путин управлява Русия?
288
0
 
5
 
! Отговори
до 483 преди 11 години
не е ново животно, от няколко години "червените" лидери на България по "червениет" митинги поздравяват с "Бог да пази България", ходят на църква и т.н.
287
7
 
6
 
! Отговори
В.Семионов преди 11 години
Болен пак ме изпревари и целува нозете на Господаря Путин.
286
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо се заблуждавате, че Сидеров питае някакви чувства към Русия. Тоя фалирал политик вече се хваща и за сламка, за да не потъне - сега си мисли да се подпре на руския гръб.Само че на руснаците им дреме за него - те си имат у нас кой да им върши работата.
285
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
яяяя набожна червена ***, ново животно се пръкна.... значи дървен е прав за видовете....
284
2
 
5
 
! Отговори
Насрани Гербери ОХ преди 11 години
"Повече от 150 възмутени граждани са се събрали пред 16-та избирателна секция в Хърлец 07 октомври 2012 | 22:49 | Агенция "Фокус"Начало / ПартииХърлец. Повече от 150 граждани на Хърлец са се събрали пред 16-та избирателна секция в селото, крайно възмутени от абсурда, който се разиграва пред очите им. Това заяви областният председател на МО в БСП-Враца Ивайло Лилов, който е в Хърлец, съобщиха за Агенция "Фокус" от пресцентъра на БСП. Лилов обясни, че във всички избирателни секции е обявен края
283
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
много интересно, някои като пишат с главни букви, си мислят че повече хора ще ги чуят ...
282
3
 
4
 
! Отговори
до 474 преди 11 години
с това изкривено съзнание много ясно, че няма да видиш.Русофоб и турчин не е едно и също, ама как да го вденеш.Както и това, че някой може да е против руснаците И американците едновременно.
281
1
 
4
 
! Отговори
до 470 преди 11 години
Тито на никой не се слагаше, но и не се мразеше нито с Изтока, нито със Запада. Когато ние бяхме заградени с телени мрежи и бодлива тел и не можехме да мръднем навън, титовите югославяни шетаха из цяла Европа и Америка по гурбет, така както ние сега вече ходим. Имаха и западни стоки и руска техника. Тито си беше въртипотурко, но за времето си беше успешен политик.
280
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Лидерът на Атака и цялата парламентарна група са в Москва на собствени разноски" - да бяха взели и един файтон за партията му, а можеше и да останат на партийна работа там, тя Русия е голяма страна...., ооо, забравиха да кажат взел ли е и надуваемите кукли, щото капка я няма....
279
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Той навести рожденика в Москва и подчерта, че най-после Русия има управлението, което й е нужно."Сидеров май не е забелязъл от колко години Путин управлява Русия...Визитата му ще има същата съдба, като книгата му, дето я е подарил - служебна усмивка докато я приемат, и после в архивите без никой да я погледне повече.
278
2
 
3
 
! Отговори
до 463 преди 11 години
Тито не ходеше да се слага на руснаците... а резултатът от успешната му политика все още си личи в Сърбия.
277
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Съкрушителна победа за кандидата , подкрепен от БСП в Калофер, ГЕРБ трети"Най-накрая нещата си отиват по местата.СМЪРТ на ГРОБ!