Лидерите на ЕНП убедени, че българите пак ще подкрепят ГЕРБ

Вилфрид Мартенс и Жозеф Дол заявиха подкрепа за Борисов и правителството
19 окт 2012 15:32, Елка Василева
77
Лидерите на ЕНП убедени, че българите пак ще подкрепят ГЕРБ
Вилфрид Мартенс. Снимка: БТА

Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс и председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Жозеф Дол изразиха единната си твърда подкрепа за българския премиер Бойко Борисов, неговото правителство, както и за политическа партия ГЕРБ, която е член на политическото семейство на ЕНП, съобщи пресцентърът на ПП ГЕРБ.

Още по темата

"Аз съм възхитен от стабилното и далновидно правителство, което има България и което е способно да взема правилните решения в трудната ситуация на икономическа и финансова криза. През последните три години, откакто e на власт правителството на Бойко Борисов, България се върна на заслуженото си място в европейското семейство и се доказа като надежден партньор", заяви Вилфрид Мартенс.

"Българското правителство показа силна политическа воля и успешно провежда впечатляващи реформи, като същевременно спазва стриктно правилата за финансова дисциплина и задържа ниски нива на дълг. Очаквам скоро да се срещна с премиера Борисов в София и да го поздравя от името на ЕНП за отличната работа", добави
Мартенс.

"Правителството на ГЕРБ не се поддаде на популистките призиви на социалистите, които дърпат България назад. Всъщност правителството превърна България в пример за справяне с икономическата криза. Цялото политическо семейство на ЕНП категорично подкрепя смелите и успешни реформи на премиера Борисов. Убедени сме, че българите отново ще дадат подкрепата си за ГЕРБ на предстоящите избори", подчерта Жозеф Дол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
5
 
! Отговори
a преди 11 години
ДА, ама НЕ !
68
2
 
6
 
! Отговори
аз.. преди 11 години
До IQ146--ти нещо си се объркал ,колега--никой досега не е съсипвал БЪЛГАРИТЕ така,както тия(б.б.)-само костов навремето;добре 4е бързо загуби властта,!а тия са още по-зле дори..!!
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
към 71:Хапчетата господине!Редовно хапчетата!Какво разбираш ти от инфраструктура,икономика и политика!Болен мозък,ПЪЛНО ЗОМБИ!!!
66
7
 
3
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Да напомня на КРАДЦИТЕ, на тази ДОЛНА, КОМУНОИДНА ***, че C парите на данъкоплатците ЗА ПЪРВИ ПЪТ НЕ СЕ СПЕКУЛИРА, УПРАВЛЯВАТ СЕ ПРОЗРАЧНО И ЛОГИЧНО, НЕ СЕ КУПУВАТ МЕРЦЕДЕСИ И БМВ-та, а Бойко Борисов смогва да СТРОИ И ПУСКА МАГИСТРАЛИ, изгражда и възстановява инфраструктурата на България; Бойко Борисов е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР, който уволни Министър само за съмнение за злоупотреби; Бойко Борисов е популист, но и милее за хората; При Бойко Борисов няма 6, няма 5, няма ваши, наши, хванат ли те в крачка, няма прошка!; Бойко Борисов е убиец на маргинали-когато хората ги сравнят с Бойко Борисов, разбират, че са маргинали; Бойко Борисов ПРЕВЪРНА ДОГАН В МАРГИНАЛ! При Бойко Борисов най-сетне доказаните престъпници получават ефективни присъди; Бойко Борисов спря Бургас-Александруполис-убиецът на туризма и Южното ни Черноморие; Бойко Борисов спря БелеНЕ-НАЙ-КРАДЛИВИЯ проект в историята на България; Бойко Борисов глобява калпави строители; Бойко Борисов арестува контрабандисти; Бойко Борисов и Плевнелиев се борят да измъкнат България от газовата монополна хватка, приложена ни от К.О.М.У.Н.О.И.Д.И.Т.Е, довела ни, заради техните комисионни, до най-високите цени в цяла Европа... Бойко Борисов, така, както го разбира и колкото може, РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИЯ! За разлика от ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ УПРАВЛЯВАЛИ К.Р.А.Д.Ц.И! Затова Бойко Борисов ПЕЧЕЛИ избори! Бойко Борисов НЕ Е ГУБИЛ ИЗБОРИ! И ако кара така, НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ЗАГУБИ КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ!
65
0
 
6
 
! Отговори
хохо преди 11 години
Може ида са прави,след като изтърпяха за калпавия матриал,за пържолата на кучето,което да се държи на верижка,за АЕЦ и АЯЦ,за данъка върху лихвите и ред други оригинални умотворения на управляващите,българите, с до сегашното си поведение потвърждават думите на Славейков.
64
0
 
6
 
! Отговори
Стига бе.... преди 11 години
Лидерите....абе Вие като сте сигурни що не подкрепихте Румито Желевчето....а......щото и то просто и тъпо , като шефа си нали....по прости хора никога не са управлявали даже някакви племена в онова време ...когато Бойко щеше да се казва примерно ....големия *** бизон.........
63
1
 
9
 
! Отговори
X-RAY преди 11 години
Може ли (умен) пожарникар да управлява държава не то се вижда! Абе тикво да си виждал некои от Галевите?
62
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕНП в стремежа си да имат един или двама евродепутати повече са готови да позволят ГЕРБ да развихри политическия си бандитизъм и страната да бъде подложена на терористичните им методи. Този евроцинизъм ме отвращава. И това дава отговор на въпроса, че вдсъщност ние сме в Евросъюза, само за да добавим малката разлика в броя на депутатите между ЕНП срещу ПЕС.
61
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
дайте видео,да го чуем с ушите си тоя Мартен,аз си мисля че тва сами са си го написали малоумния ГЕРБ,,,ами да ако а толкова готини ГРАБ,що не зеха кобилата за заместни,,,тия серсеми сами си се хвалят,дайте видео-как тоя чиляк от ЕНП-го казва,аз не вярвам,хем са за пример и номер1,хем не искаме никой от тях в управата на партията,логика-тц,та има ли видео....
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Европейските Нагли *** - ЕНП, са кръвопийци, всички които са в Европата са Евреи, много ясно че ще го подкрепи!
59
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами като не се вижда по-добра алтернатива.На БСП им ядохме попарата вече колко пъти. Далавери и корупция.ДПС - далавер партия.Атака - крайно шовинисти,Кунева - нищо новоСините - изпята песен
58
1
 
4
 
! Отговори
До IQ-то преди 11 години
Ей, *** , нали ти казах да си изключиш компа! Защо позволяват в психиатриите интернет,така се извращават повече пациентите.Но за теб е насрочен час за лоботомия другата седмица, споко.
57
3
 
12
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 11 години
Предвид това, че народът ни обича да бъде мачкан, не би било изненада ако се намерят будали, дето изгарят от желание още 4 години ГЕРБ да им го слага, както си поискат :)
56
2
 
11
 
! Отговори
Ляхма преди 11 години
Тоя що не вземе да поживее малко в БГ па после да говори
55
9
 
2
 
! Отговори
Камен преди 11 години
Като чета коментарите виждам, че сме станали като *** - само чакаме някой нещо да ни даде... никаква самоинициатива, никаква финансова култура - нищо! Съгласяваме се да ни осигуряват на по-малко, а после ББ ни е виновен, че нямаме пенсии. Приемаме работата като бреме и несправедливост, гледаме да не си даваме зор, а искаме големи заплати. Вместо да заделим 20 лева всеки месец за да си осигурим независимост след време - гледаме да си направим гот на душата с още 3 ракии... лош матриал сме
54
2
 
6
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Да ще има няколко българи които ще ги подкрепят :)
53
2
 
10
 
! Отговори
Бай Хуй преди 11 години
ТЕЗИ МУ ГО ПОДКРЕПЯТ НА БОРИСОВ, ЗАЩОТО НАИСТИНА ИМА НУЖДА ОТ ПОДКРЕПА, ЦВЕТЕЛИНА ПЪРВА РАЗБРА ТОВА. Всъщност началото на края на ГРОБ започна с изпъждането на бившата външна министерка на ГРОБ Румяна Желева от Европа, катастрофата на транспортния министър, а сега премиера му го подкрепят.
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От брюкселски педофили акъл нещем.
51
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лидерите на ЕНП убедени, че българите пак ще подкрепят ГЕРБГ- н Мартенс поне 90 % от българите НЕ СМЕ МАЗОХИСТИ икамикадзета ,че пак да гласуваме за ГЕРБ.Всъщност заповядайте да вегетирате с пенсия от 150 лв. вТиквостан за няколко месеца и после ако все още сте жив,пак направете изказване за кого аджеба да гласуваме ние - лошия мат"рял.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Предлагам на тия "европейци", които хвалят Великата Мутра да дойдат тук и да поживеят няколко месеца с моята заплата, семейство и разходи, пък аз да отида при техните! Ха на бас, че ще са мъртви още на втория месец - от работа, глад и психологически тормоз от страна на Тиквата - облъчвани всеки ден, по всички медии, с всичката си простотия!