Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов

Чрез СДС ГЕРБ решавали много тежък проблем
Обновена: 22 ное 2012 14:34 | 22 ное 2012 10:31,
164
Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не бива да бъде подпомаган по какъвто и да е начин в разрешаване на ситуацията около избора на Венета Марковска за конституционен съдия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV.

Според него това ще привлече отрицателните емоции на хората върху тези, които са помогнали.

Накрая отговорни ще бъдат тези, които ще помогнат на ГЕРБ да излезе от ситуацията, заяви той.

По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз и тези атаки са свързани с това, че България се държи като страна, която не е спазила европейските принципи и норми. Според Костов това е позорна ситуация.

Още по темата
„Лошото е, че Бойко Борисов излиза от тази ситуация, като успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините”, каза той. По думите му това е опит да бъде разрешен много тежък проблем на ГЕРБ с помощта на Съюза на демократичните сили.

"Аз се надявам, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, каза Костов, като посочи, че ако това стане, скандалът би гръмнал в редиците на СДС.

Според Костов трябва да бъде отменено решението за избор на Марковска и тогава да бъде открита процедура за избор на нов конституционен съдия, защото Конституционният съд в момента е парализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
12
 
24
 
! Отговори
Седесар преди 11 години
Може ли някой да ми отговори на следните въпроси: - Кава школа е завършил Костов в СССР - Навремето случайно ли те пращат да учиш в СССР - Защо провали П.Стоянов за втория мандат като гласува за БСП - Защо разби СДС като създаде нова партия ДСБ - Защо по всички важни въпроси гласува с БСП. - Ето и отговора- защото е секретния сътрудник на БСП.
50
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Новият Бг-СЪД ,най-после ,да вкара лицето И.Костов ,....в затвора ,ИМА ЗАЩО !
49
11
 
4
 
! Отговори
ФНСД преди 11 години
До БерлинЕй от далече ИК не знам как ти изглежда, но от близо си е едно талантливо крадливо ***.
48
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСПБраво Ваньо ,браво Костов ,браво другарю ,.....ТИ си най-големия ,....САМ разтури ---СДС!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо СДС,... мрази И.Костов ...?
46
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО---48Затова ли сме на това дередже...?Защо наричат И.Й.Костов,---БАЩАТА НА КОРУПЦИЯТА ...,ОТКРАДНАЛ ОТ Бг-ХАЗНА ---,САМО 600 МЛН.$$$$$$$$$,РАЗПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ .....И Т.Н.?
45
1
 
11
 
! Отговори
гот преди 11 години
СДС такова хубаво име беше с наи големия народен митинг и с най недостоини ръководители .
44
14
 
22
 
! Отговори
демократ преди 11 години
Всеки непредубеден и обективен човек рабра,че ББ се *** и както винаги прехвърля отговорността на другите.Забелязвате ли как се държи парламентарната група на ГЕРБ?-сините да посочат и готово.Защо преди появата на Марковска ББ не каза това?Каквото и да говорят хората,Костов си остава единственият политик,който знае и може и уважава законите.Затова всеки гледа да го оплюе-защото е наясно,че той единствен може да ги обори,спазвайки всички правила на политиката.Жалко,че българите са злобари
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно и СДС ,вместо да помагат ---ДЪРЖАВНИЧЕСКИ за благото на Бг,.....ТО ТЕ ПРЕЧАТ !Щяха да СЕ ВЪРНЕМ и ние ,като електорат в ---СДС ,....нооо...?
42
4
 
4
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
барато,нещо сънуваш!!!!!!
41
16
 
25
 
! Отговори
Берлин преди 11 години
Разкарахте Костов, който беше единственият добър и кадърен премиер. После избрахте какви ли не крадливи комедианти и ревнахте, че нямате пари. *** сте и аз ви пожелавам още по-зле да живеете!
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 45ЕГАТИ ''МАРКАТА ''---СДС---2%!
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 36Колко години и трябва на СДС ,за да се отърват от ментата
38
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гербааджиите искат да използват марката "СДС" за легитимиране на мутро-комунистическо-милиционерското си минало и настояще пред Европа,Европартньорите и Америка!Не става така,другари от ГерП!
37
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пешо майната ще е най-*** парче, ако приеме. Но ще ви кажа, че ще приеме. Защото така си осигурява не лош доход без никаква работа за следващите 9 години. Получава и безброй привилегии. И не на последно място ще си пише в CV-to че е бил конституционен съдия. А всички го знаят, колко е некадърен горкия.
36
0
 
2
 
! Отговори
д. д. преди 11 години
ок., цензурирахте поста. няма проблем, не беше лицеприятен. но със моя пост или без него - така изглежда отстрани, просто няма как да бъде скрито. С извинения и поздрави до сисадмина.
35
1
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 11 години
за да можеш спокойно да доосереш всичко, нали?
34
4
 
14
 
! Отговори
маргарита пешева преди 11 години
вчера четохме за имотите на сем стоянови възможно ли е за 23 год да се сдобиеш с такавасобственост 30 дни в месеца няма да стигнат да ги управляваш възможно ли е хотелиерда се занимава с конст право без да е публикувал нещо по тематалично за мен това е недопустима кандидатура която уронва престижа на кс
33
7
 
6
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Не всички в СДС са ***. Има една шайка, начело с п.тката кабанещоси - тоя *** вън! Крайно време е по-раничко синята общност да се спасява от ***. Но пък браво на депутатите на СДС!
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Решавали голям проблем "......ами нали трябва да се решават ----ПРОБЛЕМИТЕ в Бг ,др. Костов ...?