Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов

Чрез СДС ГЕРБ решавали много тежък проблем
Обновена: 22 ное 2012 14:34 | 22 ное 2012 10:31,
164
Петър Стоянов да не се хваща на капана на ГЕРБ, зове Костов
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ не бива да бъде подпомаган по какъвто и да е начин в разрешаване на ситуацията около избора на Венета Марковска за конституционен съдия, заяви лидерът на ДСБ Иван Костов пред bTV.

Според него това ще привлече отрицателните емоции на хората върху тези, които са помогнали.

Накрая отговорни ще бъдат тези, които ще помогнат на ГЕРБ да излезе от ситуацията, заяви той.

По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз и тези атаки са свързани с това, че България се държи като страна, която не е спазила европейските принципи и норми. Според Костов това е позорна ситуация.

Още по темата
„Лошото е, че Бойко Борисов излиза от тази ситуация, като успя да прехвърли цялата негативна енергия на обществото в двора на сините”, каза той. По думите му това е опит да бъде разрешен много тежък проблем на ГЕРБ с помощта на Съюза на демократичните сили.

"Аз се надявам, че Петър Стоянов няма да се хване в този капан, каза Костов, като посочи, че ако това стане, скандалът би гръмнал в редиците на СДС.

Според Костов трябва да бъде отменено решението за избор на Марковска и тогава да бъде открита процедура за избор на нов конституционен съдия, защото Конституционният съд в момента е парализиран.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
1
 
3
 
! Отговори
никола преди 11 години
До чичо от село,ами защо досега не ги вкара в затвора ами след изборите,чичо,чичо слабо ти е мебелиран горния етаж, но не го знаеш и това те прави ВСЕЗНАЙКО ПРИ ТОВА ДОСТА ПОСРЕДСТВЕН.
70
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Костов отново се опитва да запази добрия тон.Прекалено благородно се изказва за Петър Стоянов.Ще се хване в капана черен Петърчо,защото е подъл плъх.Да прави каквото ще.
69
8
 
3
 
! Отговори
СГС преди 11 години
СДС,БСП,ГЕРБ..Абсолютна заблуда е да вярвате в тези партии.Те са едно цяло,никога няма да се оправи БГ докато не се свали тази ***
68
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова много сте клакьорите на ГЕРБ ! ! !
67
12
 
25
 
! Отговори
политолог преди 11 години
Костов зове П.Стоянов- Не се хващай на капана на ГЕРБ, хвани се на моя капан. Нали помниш как те прекарах за втория мандат за президент, като гласувах за БСП.
66
11
 
10
 
! Отговори
ФЕН преди 11 години
КАКВО ПАК БЕ ИВАНЕ , КАКВО ЛОШО ТИ КАЗА БОРИСОВ ЧЕ ПАК НЕ СИ ДОВОЛЕН , ПРОСТО ПРОБЛЕМА ВИ ВЪВ СДС ЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НЯКОЙ ДЕТО ДА НЕ Е ОПЕТНЕН ..ЧЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ДА ГО НОМЕНИРАТЕ......ПРОСТО НЯМАТЕ ТАКЪВ ЧОВЕК
65
2
 
15
 
! Отговори
СГС преди 11 години
Има нещо гнило в този саит..Защо триете коментари в които няма обида???ТОВА СИ ЧИСТ КОМУНИЗЪМ ДРАГИ МИ ДРУГАРИ! И защо си мислите че хората не знаят какви ги вършите,а.Всички сте платени писачи на КОМУНИЗМА
64
11
 
19
 
! Отговори
hagen преди 11 години
По думите на Костов управляващите са създали крайно неприятната ситуация, в която да бъдат атакувани от Европейския съюз .....Костов да се благодари че когато раздаваще предприятия на червените за скромните компенсаторки още не бяхме в Европейския съюз.Иначе тогава щеше да види кон боб яде ли.
63
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** или , е е най-успешният премиер на страната...
62
16
 
15
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Щом Костофф е...против каквото и да е,значи то е добре за България.Та и за кандидатурата на екс президента Стоянов.Естественно,че ще...стане конституционен съдия,естественно че него ще изберат и за председател.Какво...иска Ваньо,все той да...дърпа конците;да ама...не,още няколко месеца си в парламента и си в...забвение,защото отдавна това...заслужаваш,със зулумите които сътвори на гърба на народа,през този...криминален преход.
61
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За сефте ще го направя, и скоро се надявам да не ми си налага да пиша коментар... Събрали сте се тука интернет терористи, които освен да плюете друго не умеете.... Половината тук викате долу царя,другата половина долу Бойко, а дефакто 90% са гласували за тях... Народът е едно голямо стадо, което за съжаление разбира, че го еб*т, чак когато стигне до сливиците (с извинение за острия език)!!! Какво очаквахте като гласувахте за пожарникар да стане премиер?!?
60
21
 
14
 
! Отговори
Пенис Друсос преди 11 години
Прегърбения индийски биволар с *** джуки се сети най-накрая как тъпия Бойко, с тъпите си служби и тъпите съветници, го изклати. Ами не се оплаквай бе, мънгоч, щото ако се оплакваш как глупавите, които ти искрено презираш, те клатят, ти какъв си тогава? Ногу умен, а? И не се плюнчи толкова, нямаш съюзници, нямаш влияние, нямаш нищо освен собствената си арогантност, нямаш и електорат! Много си плитък, дълбочината ти е не повече от 1, 8% гласоподаватели, а догодина по това време ще гледаш парламента отвън!
59
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките тия са за затвора-всички тия индивиди които след Бай Тошо започнаха да грабят и съсипват България и до днес са във властта -народе събуди се-само Волен Сидеров е нашето спасение за да тикне в панделата вските тия и да заживеем един по добър живот
58
23
 
18
 
! Отговори
ЧИЧО ОТ СЕЛО преди 11 години
след изборите бате БОЙКО трябва да вкара в затвора тези престъпници И.КОСТОВ,ДОГАН,СТАНИШЕВ воглаве с крадеца от МАДРИД.
57
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пък аз помня1 чии министър беше Костов в началото на демокрацията, кога отиде в СДС и какво беше отговорил на предложението да стане техен дупетат!Както и за кръга млади икономисти от 1989-та
56
14
 
11
 
! Отговори
аватар преди 11 години
Този мошеник трябваше до сега вече да гние в ЗАТВОРА,но гарван на гарван око не вади !!Осъзнай се НАРОДЕ !!!
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стоянов е член на европейския изпълнителен клон на Трилатералната комисия (тристранна е, защото има представители от САЩ, Европа и Япония). Тази комисия работи в тясно сътрудничество с клуба "Билдерберг" и има пагубно влияние върху самостоятелното развитие на много държави по света. Стреми се към световното управление чрез въдворяване на технократи, юристи, представители на банковия и бизнес елит в управлението на държавите.Заради връзките си с основаната от Дейвид Рокфелер Трилатерална комисия П. Стоянов, М. Кунева и Цв. Бориславова не бива да бъдат допускани до отговорни постове в България! Няма никакво значение, в коя партия членуват и кой ги предлага.
54
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Седесар-Костов е завършил милиционерската школа в Симеоново.-Неслучайно е бил съдружник с Пашата и Маджо.-По най-важните въпроси(казуса Марковска) гласува заедно с БСП.-Секретен сътрудник е на БСП(клон Гоце-Боце)-За останалите неща-в грамите на Биволъ.БГДруги въпроси имаш ли?
53
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И все пак Костов доста умело е разчел действията по прехвърлянето на проблема от ГЕРБ в СДС :) Малцина успяха да видят това! Сега всички говорят само за скандала в СДС.
52
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е ТЕ ТОА Е ПО ТАРИКАТИН И ОТ ТИКВАТА. НАПРАИ СИ МИЛИОНЕТЕ И СЕГЕ ВИ ГЛЕДА СЕИРО. ГЛЕДА ВИ КАК ГЛАДУВАТЕ И МИЗЕРУВАТЕ И СИ ТРАЙКА. КАРАВИ ДА СКАЧАТЕ КАТО ПЪДПЪДЪЦИ ПРЕДИ 15 ГОДИНИ ДОКАТО ЗЕМА КОКАЛО И ПОСЛЕ ВИ ГО ТУРИ ЧЕТВЪРТИТ С КОТЕШКА ГЛАВА И ЛЕВА РЕЗБА. ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ТАРИКАТИН НА ЦЕЛИО БАЛКАНСКИ ПОЛУОСТРОВ ДРУГАРИ. ТАКЪВ АКО СЕ РОДИ НЕМА ДА СЕ УЧУВА ДРУГАРИ. ТАРИКАТИН НАД ТАРИКАТЕТЕ. УНИЩОЖИ ВИ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА И ПАК СИЕ НА ТОПЛО У ПАРЛАМАТА. А ВИЕ ДУАЙТЕ ТАРАТОРА ДА СЕ НЕ ИЗГОРИТЕ.