Надежда Нейнски ще участва на избори в листи на единна десница

Въпросът за лидерството в нея обаче можел да „взриви всичко“
Обновена: 3 дек 2012 14:40 | 3 дек 2012 11:20, Веселина Йорданова
108
Надежда Нейнски ще участва на избори в листи на единна десница
Евродепутатът Надежда Нейнски. Снимка: www.neynsky.eu

Евродепутатът Надежда Нейнски ще участва на следващите парламентарни избори в листи на единна десница.

„Няма да участвам в листи на отделни партии“, заяви тя пред Нова телевизия.

Нейнски, която напусна СДС след решението на Националния съвет да изключи от партията трима свои депутати, посочи, че за нея е по-важно идеята за единна десница да се реализира, отколкото кой ще й бъде председател. По думите й  въпросът за лидерството, изведен напред,  може да „взриви всичко“.

Евродепутатът смята, че наред с голямата надежда и очакване, Синята коалиция е показала трудното функциониране на коалиции в българския политически живот. Според нея  хората очакват единна десница, която може да бъде изградена въз основа на Синята коалиция.

Още по темата

Нейнски подчерта, че решението й да напусне СДС не е спонтанно.

„СДС не е просто партия, а идея. Не съм си тръгнала от идеята“, каза евродепутатът. Надежда
Нейнски заяви, че нейното отношение към „гастрола“ в различни партии се знае, и затова никой не й отправя такова „неприлично предложение“.

„СДС не беше създаден, за да обслужва конюнктурни идеи“, подчерта тя. Нейнски посочи, че настоящото ръководство е избрало да бъде зависимо от независими депутати, бивши от партия „Атака“, които са пряко обвързани с ГЕРБ, и заяви, че " това е не цирк, а направо фарс".

„Ако ГЕРБ беше толкова почтен в своите намерения към традицонната десница и към сините, защо не подкрепи кандидатурата още при първото гласуване на Екатерина Михайлова, която е достоен кандидат за Конституционния съд, а трябваше да подкрепят доста спорната кандидатура на Венета Марковска, която впоследствие се оказа и скандална“, попита тя.

Нейнски заяви, че битката срещу Синята коалиция е започнала още на президентските избори, когато ръководството на СДС избра да издигне кандидатура извън Синята коалиция и да потърси друг формат.

Според нея гражданите, които преди 21 години излязоха на площадите, днес са объркани и разочаровани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
2
 
6
 
! Отговори
Демократ преди 11 години
Еееехх! А беше Хубавото Наде...
71
4
 
10
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До 61. Скапан блюдолизец! Ако Наддежда искаше сега да е по-близо до държавната софра трябваше да пристане на Б.Борисов. А тя остава вярна на Синьята коалиция,на която социолози, платени нещастници като теб предричат,че няма да влезе в парламента.Една нормална логическа връзка не можете да направите,за да защитите мръснните си провокативни писания.Жалки негодяи!
70
4
 
7
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 11 години
Надке-е-е ще те поканя в мойта пенсионерска партия дя ми бъдеш деловодителка.. Вече времето е наше.. Тъка направихте,че само пенсионери останахме в тази хубава страна..
69
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
78 Пешо Пешо *** си като тракторист
68
8
 
9
 
! Отговори
герберист преди 11 години
Тази жена има толкова достойство в малкия си пръст, каквото няма нито един политик в България.Беше Председател на СДС. Нито един път не съм чел ,скед свалянето й да е оплюля някой от СДС.Сравнете я с Борисов и П.Стоянов.
67
6
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тази жена няма ли най-после да се хване да работи нещо. Докога ще я издържаме! Сигурно смята, че сме страшно ***, за стои в политиката до пенсия!
66
5
 
10
 
! Отговори
седесар преди 11 години
Извинявам се за грубия език, но тази ще го *** без преглъщане! Такива като нея съсипаха СДС.
65
2
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Ami nali SDS e sazdaden ot chengetata i tova se potvardi po kasno practicheski !A tapoto NADE kak li se namarda barbar s Pesho kato Evrodeputat ....?
64
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен ами едно от нещата е, че паднаха визите по нейно време! А не бяхме в ЕС! Сега като сме в ЕС защо не ни пускат в Шенген, а?
63
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
72 не лъжи червен *** ти никога не си гласувал за сините.
62
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
70 и малко ли е направила бе *** .
61
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Машинописката се напъва за последно. Направо ме е срам от такива хора като нея и Костов и ме е яд на мен и още много излъгани хора, как наивно им дадохме властта, която те оползотвориха само за себе си.
60
6
 
14
 
! Отговори
12 преди 11 години
много хора тръгнаха с тази идея но еденици се облажиха от нея - пример МихайловаНенскиКакво направи за БГ тук и в Брюксел?????????????????????????????????????????освен че повиши жизнения си стандарт ???????????????????????????
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
68 спрямо какво и спрямо кого , спрямо онзи ли дето още не можеме да му зпомниме името след 6 месеца управление на СДС ли или спрямо партенката която подхвърли банскотовеличие на СДС
58
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
66 забравяш последните 16 години май , колкото и да мъцкаш си на светлинни години от това което тя е направила в своята кариера.
57
5
 
8
 
! Отговори
ДО 43 преди 11 години
КАТО ГЛЕДАМ ВСИЧКИТЕ ТИТЛИ СА ПОЧЕТНИ НЕ ПРЕДПОЛАГАТ ЗНАНИЯ ИЛИ УМЕНИЯ ИЛИ ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ИЗИСКВАТ ДА СЕ ВЪРШИ НЯКАКВА РАБОТА.РАЗДАВАТ ГИ КАКТО БИВШИЯ НИ ПРЕЗИДЕНТ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПОГРОЗНЯЛОТО НАДЕ ЦЕЛИЯ МУ ТРУДОВ СТАЖ Е 2 3 ГОДИНИ ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА И МАШИНОПИСКА В КОРИДОРА НА СДС
56
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой си , еврейка или не , но ти отвори границите да можеш да ходиш да си пиеш кафето в Солун и по важното детето ти без усложнения по най-леката процедура да може да следва в световните университети , гламавлякко.
55
7
 
10
 
! Отговори
някой преди 11 години
Еврейката тотално се е разкапала. Вижте повяхналата й физиономия. Какви избори ще прави, каква политика? Направо да минава в пенсия!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Продължавате с помията си ,а сега на Нова година централна новина ще бъде задрустването на Промахон , скапаняци.
53
0
 
1
 
! Отговори
българия преди 11 години
хубава но само толкова.