Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

Комисията за защита на потребителите ще проверява случая
Обновена: 16 яну 2013 20:33 | 16 яну 2013 20:21, Веселина Йорданова
244
Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Премиерът Бойко Борисов се оказа абонат на „Булсатком“, пострадал от спора на доставчика с bTV, който остави абонати без каналите от групата. Министър-председателят помолил Комисията за защита на потребителите да провери случая.

"Да установят защо потребителите, които сме си платили – примерно, аз вкъщи имам „Булсатком” и не получавам сега сигнал на bTV телевизиите и TV7,  други не получават, примерно, на TV+ сигнала. В тази ситуация потребителят е ощетен, затова се надявам Комисията за защита на потребителите ще намери необходимите лостове това да бъде прекратено. Едни търсят антените да си поставят, други апарати. Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто“, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото „три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента“.

Според Борисов изпълнителната власт не трябва да се ангажира пряко, но дискусията за случващото се в медиите като цяло може да стигне до парламента. "В противен случай можем с намесата си да включваме или изключваме сигнал, това е абсурдно", посочи той пред TV+ и се обяви за това да се знаят собствениците на медиите.

Борисов коментира, че също се почувствал обиден от отношението на работничката във ВМЗ, защото правителството не е спряло да работи по казуса с финансовото положение на предприятието.

И аз съм живял бедно, но не съм пращал на никого лук и хляб. Майка ми никога не е имала златни пръстени, аз също, възмути се премиерът. Той изрази съжаление, че работниците изнемогват заради „грешка, заложена преди десетилетия“. Борисов е оптимист, че след съкращения в завода, предприятието ще бъде приватизирано и пак ще заработи.

Той коментира, че на изборите българите могат да си върнат Тройната коалиция, ако не са доволни от ГЕРБ, но вече и с Меглена Кунева в нея.  Премиерът отново напомни позицията си да се гласува с  "не" на референдума, но не конкретизира дали е по-добре българите да заемат тази позиция или изобщо да не отидат до урните.

Не беше нужно да има реферундум на тази тема, която е на изпълнителната власт. Сега за пред неговите хора, за парлама, Станишев се явява активист в този референдум, коментира той.

Премиерът скромно уточни, че не може да дава оценка на президента, но Росен Плевнелиев се справял прекрасно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
0
 
! Отговори
457 преди 11 години
При баща пожарникар и майка учителка с къща на село тогава се живееше прекрасно.Между другото нали той беше казал,че е ял по 10 яйца на ден?Тогава народа започна да се замогва и се купуваха много златни бижута-беше модерно пък и бяха много евтини особено ако се купеха от Русия -там златото беше почти без пари.Така че айде стига простотии,просто не отиват да се говорят от министър председзател.Ако живееше сто години напред да,но хората помнят,а той не се чува какво говори.
149
1
 
0
 
! Отговори
457 преди 11 години
тоя да престане да ръси глупости по телевизиите,да слезе от бронираните си автомобили и хеликоптери и да тръгне да види как живее обикновения човек в България - не неговите ортаци мутри.И да не ми разправя глупости че стоял беден и гладен - набор съм му.Да не ми говори какво е било през 20 -години в България а да ми говори какво е било през 70-те години.Майка ми баща ми бяха обикновени работници,от най нискоквалифираните,граждани и единия и другия без село -и никога не сме гладували,
148
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЛИ МЕ ФАРА ТОЯ МУЛТАК КАКВО ХАРЕСВА И КАКВО -НЕ. АЗ НЕ МОГА ДА ГО ТЪРПЯ, НО ТОЙ СЕ ПОЯВЯВА СУТРИН, ОБЕД И ВЕЧЕР ДА НИ ДАВА АКЪЛ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ. ТОДОР ЖИВКОВ ПОНЕ РЯДКО СЕ ПОЯВЯВАШЕ, ДА НЕ ДРАЗНИ ХОРАТА, ТОЯ ПЛОНДЕР НЯМА МИРА.
147
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 11 години
Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента.Колкото и да не харесвам боко - прав е за това. И нали уж БТВ беше придворна телевизия, пък палячото слави се гъбарка с властта. А булсата като враг на власта взима всякакви лицензи
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н премиера за пореден път доказва,че ни смята за плиткоумни.Бил ощетен - айде бе.Вчера - пръстени нямал.Ний не схващаме,че просото си защитава БТВ.
145
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да припомня ли че по времето на Тодор Живков Банкя се водеше курорт и само най-големите имаха имоти там! Простосмъртни не можеха да се сдобият с имот в Банкя. Да не говори Борисов колко бил беден, че се дразня максимално!
144
1
 
2
 
! Отговори
www преди 11 години
Андреев, моля се никога повече комунистите, във всичките и разновидности да не се докопат до властта. Но Борисов започва да преяжда с власт и дори не се усеща. Държавата се меси в търговски спор между две частни фирми, собственици на футболен отбор го питат дали може да си продадат отбора, позволи на Цветан Василев да яхне целия бизнес в БГ.... и още куп такива неща. Изборът тази година ще е много труден. Жалко но Борисов сам си го прави!
143
1
 
1
 
! Отговори
Shopov преди 11 години
Много точно се изрази "Andreev" ти си овца от стадото и такава ще си останеш ! Най вероятно някой герберче ти пуска по някоя троха и ти си верен докато не те преметне, когато свършат парите ! И сега е много сигурно така ли (няма кражби насилие и най вече корупция ! е да не съм съгласен с теб и това е защото не съм заспал и да гледам БТВ и Бойко звездата ) ? Ти си овца прав си и то точно от онези, които накрая се оплакват и все някой друг им е виновен, да де ти си ГЕРБаджия забравих извинявай
142
1
 
0
 
! Отговори
Хаха! преди 11 години
Хааа, на Борисов не му харесва пропагандната машина на ГЕРБ да не се излъчва по Булсатком и веднага влезе в спора със скрито загатване на коя страна е!
141
1
 
2
 
! Отговори
Andreev преди 11 години
Kak ne vi omrazna da pluete Borisov....?Iskate da se varnat starite vremena na beznakazanost i kragba-tovali iskate?Nqma da stane...S tozi premier trqbva da se gordeete,goveda takiva...I za6to si kriete imenata...?Prosi4ko e-strah vi trese...Vie ste mar6ata ot stadoto,zatova s takova nastarvenie kvi4ite...Vzemete se v race i v stroini redici,zaedno sas Stani6ko se naso4ete kam Dunav...Tam,ako iskate si stroite Belene...
140
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, ЩОМ МУТРА Е ПРЕМИЕР !
139
3
 
4
 
! Отговори
МОЖЕ преди 11 години
БОЧКО *** МОЖЕ И ДА НЕ Е ИМАЛА ПРЪСТЕНИ, НО Я ТИ ПРЕБРОИ КОЛКО МИЛИОНЧЕТА ИМА ЦВЕТЕЛИНКА И КАК ТИ Я ТЯ ГИ ОТКРАДНАХТЕ ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ. Я ПРЕБРОЙ АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВРЪЦКО. АМИ КУМЕЦО НА ЦЕЦО КОЛКО ДЕКАРА ИМА НА МОРЕТО. АМИ АНДРЕЙЧО ИМОТНИЯ КОЛКО ИМОТА ЗАГРАБИ. ЗА ВСИЧКО ТОВА ТИ СИ МЪЛЧИШ И СИ ТРАЕШ , А НА ОНАЯ ЖЕНИЦА ВИДЯ ПРЪСТЕНИТЕ. Г-Н ПРЕМИЕР ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ И ВИЖ ИСТИНАТА РЕАЛНО, НЕ СЕ ПРАВИ НА УДАРЕН С МОКЪР ***, ЗНАМ ТИ ПРОИЗХОДА-МИЛИЦИОНЕРСКО ПОТЕКЛО, МУТРИНСКА ДЕЙНОСТ И НАГЛОСТ
138
1
 
0
 
! Отговори
мими преди 11 години
бб поздравявам те с песента - Аз съм шест в изпълнение на 100 кила
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нашият премиер може да бъде много полезен за земеделието, генетиката и търговията с плодове и зеленчуци. Може да даде генетичен материал за правоъгълни тикви (вж. снимката) без семки. Така продукцията по-лесно ще се нарежда в кутии и палети, ще се транспортира по-лесно и на консуматора няма да се налага да чисти семките, защото тиквите ще бъдат кухи, точно като първоизточника им.
136
1
 
2
 
! Отговори
Чудя се! преди 11 години
ЧУДЯ СЕ министъра на икономиката каква икономика ръководи! Струва ми се, че по скоро е един ням наблюдател - ръководещ разграбването на последните останали читави предприятия в България. А Бойко да не се прави на толкова много страдал, когато е бил подрастващ. Да не се хвали колко е бил "репресиран" дядо му, защото в МВР знаят каква е истината, и тя не е никак лицеприятна, ако излезе на яве.
135
1
 
0
 
! Отговори
Mунчо преди 11 години
Че ти гледаш ли телевизия и кога докато спиш ли.Забраняваи Булсатком и готово.
134
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само Скрита Сила Мъдрево
133
0
 
0
 
! Отговори
ми преди 11 години
Използвам случая и аз да се оплача от цената за СЪЩЕСТВУВАНЕ в България.Обаче има ли кой да ме чуе-няма!
132
1
 
0
 
! Отговори
морски преди 11 години
Квадратен ***.
131
0
 
1
 
! Отговори
Nina преди 11 години
Така е,Василев...ББ научи хората,че докато той не се намеси,институциите не функционират!!!