Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата

Комисията за защита на потребителите ще проверява случая
Обновена: 16 яну 2013 20:33 | 16 яну 2013 20:21, Веселина Йорданова
244
Борисов бил абонат на "Булсатком", ощетен от сагата
Премиерът Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

Премиерът Бойко Борисов се оказа абонат на „Булсатком“, пострадал от спора на доставчика с bTV, който остави абонати без каналите от групата. Министър-председателят помолил Комисията за защита на потребителите да провери случая.

"Да установят защо потребителите, които сме си платили – примерно, аз вкъщи имам „Булсатком” и не получавам сега сигнал на bTV телевизиите и TV7,  други не получават, примерно, на TV+ сигнала. В тази ситуация потребителят е ощетен, затова се надявам Комисията за защита на потребителите ще намери необходимите лостове това да бъде прекратено. Едни търсят антените да си поставят, други апарати. Не мога да гледам на Слави Трифонов шоуто“, пошегува се Борисов, който даде предаването като пример, че има свобода на словото и демокрация, защото „три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента“.

Според Борисов изпълнителната власт не трябва да се ангажира пряко, но дискусията за случващото се в медиите като цяло може да стигне до парламента. "В противен случай можем с намесата си да включваме или изключваме сигнал, това е абсурдно", посочи той пред TV+ и се обяви за това да се знаят собствениците на медиите.

Борисов коментира, че също се почувствал обиден от отношението на работничката във ВМЗ, защото правителството не е спряло да работи по казуса с финансовото положение на предприятието.

И аз съм живял бедно, но не съм пращал на никого лук и хляб. Майка ми никога не е имала златни пръстени, аз също, възмути се премиерът. Той изрази съжаление, че работниците изнемогват заради „грешка, заложена преди десетилетия“. Борисов е оптимист, че след съкращения в завода, предприятието ще бъде приватизирано и пак ще заработи.

Той коментира, че на изборите българите могат да си върнат Тройната коалиция, ако не са доволни от ГЕРБ, но вече и с Меглена Кунева в нея.  Премиерът отново напомни позицията си да се гласува с  "не" на референдума, но не конкретизира дали е по-добре българите да заемат тази позиция или изобщо да не отидат до урните.

Не беше нужно да има реферундум на тази тема, която е на изпълнителната власт. Сега за пред неговите хора, за парлама, Станишев се явява активист в този референдум, коментира той.

Премиерът скромно уточни, че не може да дава оценка на президента, но Росен Плевнелиев се справял прекрасно.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само патриотизъм и родолюбие, могат да спасят България ! Никакви бкп-та и техните деривати ...
129
1
 
3
 
! Отговори
Гелето преди 11 години
Геербеераастии...
128
1
 
3
 
! Отговори
Оптимист преди 11 години
доктор борисов - три години и половина се подиграват с мен, правителството и президента. Защо ли?!?защото си беден, и работлив, и умен. Не си нахален, лъжец, и дребен мошеник. Мислиш по цяло денонощие за нацията, пенсионерите и младите майки. Готов си да жертваш света и европейския съюз за благото на Родината.П.П. Е, това мисля е достатъчно за министерско място. Бягам на кръстовището при почтенните жени, белким мине та да ме види.
127
1
 
3
 
! Отговори
BBB преди 11 години
При ГЕРБ Всички Грабежи са Законни ! До един !Ако има съмнения,Личният Гл. Прокурор на Борисов-Цажаров ,и ВСС ,ще се Погрижат ,кражбите да Станат Законни !!Това ни е "Гарантирано от ГЕРБ " !
126
1
 
3
 
! Отговори
w преди 11 години
Айде сега и дюни, които са натрупани от вятъра! Обожествени пясъци,които пречат на новобогаташите и нововластниците да *** като богове и да дишат с пълни гърди морски изпарения, след като са пропуснали да вдъхнат от божествените си аромати! Тия прости борсуци са селски тарикати, които вървят само на фона на родната простотия и никъде другаде. Навсякъде по света им се смеят и ги подиграват, защото не могат да държат вилица и лъжица, да не говорим че са напълно неграмотни!
125
1
 
5
 
! Отговори
Въпрос преди 11 години
Боко, нали беше казал, че си бил само на компири и филии с мас? Сега пък каза, че си бил само на хляб и лук. Кога точно излъга? Или и двата пъти? Абсурдно е да се повярва, че семейство на офицер от МВР и директорка на училище (и двамата видни кадри на комунистическата номенклатура), е 'маало' само филии с мас и е било много бедно. Що за *** би повярвал на това? Просто тоя т.нар. премиер е скаран с истината, ненавижда я, затова лъже постоянно.
124
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
номер 173 е много прав!
123
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BRAVO BOIKO. MACHKAI KOMUNOIDITE. NORMALNITE HORA SA ZAD TEB.
122
0
 
1
 
! Отговори
BAY PANDEL преди 11 години
До Ot Лондонn- nau4i se da piheh,tapako
121
0
 
3
 
! Отговори
излезе тайно преди 11 години
Хамстера излезе тайно на свобода!!!!!!!!!!!!!!София. Софийският градски съд е освободил тайно Антон Петров - Хамстера от следствения арест. Решението на съдия Иво Хинов е от преди десетина дни, но не е оповестено публично. Според съдията не може да се установи конкретно деяние, с което да се доказва, че Петров има участие в ръководството на престъпната група. Според обвинението Хамстера е ръководил Мистър България 2003 Мирослав Йончев и бодигарда си Александър Делииванов да пласират манекенки като *** и да делят процент от печалбата. Истината за свободата на Хамстера лъсна, след ка
120
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А плаща ли си абонамента ? Аз мисля, че не. Самия Борисов е грешка, заложена преди десетилетия.
119
1
 
8
 
! Отговори
Бръчков преди 11 години
И отново пак са виновни други ....преди десетилетия ! Да си припомним , че ВМЗ - Сопот произвеждаше и изнасяше продукция за цял свят , за оръжия говорим и други компоненти в тази сфера ! Поредно доказателство , че Борисов е най-големият резил за страната и народа , който го избра , уви ....но тази грешка е поправима !!!
118
1
 
8
 
! Отговори
Хора,бдете! преди 11 години
Силно се надявам на това недоразумение и срам за всяка уважаваща се нация да му остават 4-5 месеца на този пост,защото ако го допуснем отново да плещи простотии под път и над път и да вреди на българския интерес в полза на турци и американци,това ще ни затрие ОКОНЧАТЕЛНО.
117
1
 
11
 
! Отговори
kan4o преди 11 години
ББ пак не казва истината.ИСТИНАТА-ДЪРЖАВАТА СРЕЩУ БУЛСАТКОМ.А КОЙ Е ДЪРЖАВАТА?
116
1
 
9
 
! Отговори
krasos преди 11 години
Абе тази комисия защо не провери и магистрала Тракия в отсечката на Пазарджик, плащаме винетки и данъци за третокласна магистрала !!!
115
0
 
7
 
! Отговори
V преди 11 години
Трябва да се спре англосаксонскят културен империализъм и културното обезличаване.
114
1
 
8
 
! Отговори
V преди 11 години
Вън на англосаксонските империалисти от България , заедно със техните медии като БТВ,ТВ7 ... и западният васал и кукла на конци -Бойко Борисов !
113
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако аз бях премиер на България първата ми работа като такъв щеше да вдигна рязко и осезаемо доходите на хората. Не е невъзможно ! Останали сме 6 млн. - една шепа народ.Приказките за световна криза и тем подобни са бля-бля.У нас има пари ! Те обаче не се разпределят правилно. Вместо да се повиши жизнения стандарт на хората, парите се инвестират в средста за ТОТАЛЕН КОНТРОЛ над тях.Пари за пенсии и заплати няма, но за камери и таблети за катаджиите има. За майчински няма, а за хеликоптери има.
112
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, днес Бойко Борисов строи магистрали. За кого ги строи обаче ? Народът ни изчезва. Топи се ! Днес всяко второ дете у нас е от НЕбългарски произход. След 30-40 г. няма да има българи.Да, но инфраструктурата ОСТАВА !!! Шосетата остават, както и залите, градините, метрото ...Сещате ли се ? Той не строи за нас ! Строи за тези, които са му поръчали и ще дойдат след нас.Овладял е тотално телевзииите, които му създадоха имидж, на който и Бай Тодор може да завиди. Сутрин, обед и вечер е на екран.
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мнозина се заблуждават, че Бойко Борисов е антикомунист и че ГЕРБ е демократична партия. Нищо подобно !БКП се разцепи на две крила. Политческо крило (БСП), в което останаха сравнително умни хора и милиционерско крило (ГЕРБ), което беше подсилено с верни слуги на СБ и МВФ като Симеон Дянков и Кристалина Георгиева.Днес Станишев е председател на ПЕС, а ГЕРБ обслужват интересите на Световните господари, затривайки окончателно България.Днес БСП са по-малкото зло ! И по-демократично мислещите !!!