КСНС ще обсъжда покушението срещу Доган

Нападението влиза като извънредна точка на заседанието на 5 февруари
Обновена: 19 яну 2013 18:07 | 19 яну 2013 18:04,
32
КСНС ще обсъжда покушението срещу Доган
Росен Плевнелиев Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев включва като извънредна точка в дневния ред на предстоящото на 5 февруари заседание на Консултативния съвет за национална сигурност опита за посегателство срещу лидера на ДПС Ахмед Доган.

Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Още по темата
Президентът очаква да бъдат обсъдени възможните политически и обществени последици от този акт, както и ролята на институциите за недопускане на подобни посегателства в бъдеще, се посочва в съобщението. 

Припомняме, че по-рано днес мъж насочи пистолет срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, докато Сокола изнасяше доклада си пред Осмата конференция на ДПС. Нападателят е 25-годишният Октай Енимехмедов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
dan преди 11 години
"Покушение срещу Доган","Забогатяваме рекордно", "Най-добрата фискална политика", "Доближаваме се до Германия","Доходите растат главоломно" и т.н и т.н. Все заглавия от пресата. Случайно да ви прави нещо впечатление? Манипулации и само манипулации! Надявам се,че много малко са хората,които им вярват. Иначе сме загубени!
25
0
 
2
 
! Отговори
Кой преди 11 години
Кой беше този с жълтеникаво палто ,дето налиташе толкова да рита в главата поваления ?.Преставете си какво са правили с Левски и как са го измъчвали в Търново ?- остана ли са приспособлениятя за инквизиция ? А .за разкървавената му глава при обесването му ,са измислили ,че Левски си се е биел сам ?
24
0
 
2
 
! Отговори
Долу етническаПартия преди 11 години
България е суверенна дътжава , не е Турска провинция .Не желаем Турски Президент в България !Обърнете внимание да речта на Лютви Местан , ще бие Камбаната да го чуят в ЕС и Световните политически лидери , че искат повече Политически права ???И повече ерническо релогиозни права ??Какво искат всъщност ? Противоконститационно е етническа партия във всички държави !
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еййййййййй, това дойде като бонус за КСНС- и без това нямаха какво да обсъждат...
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До едиствената истина: Не е лошо да го срещнеш този "пасивния" боксьор нейде по улиците на Бургас и да си е помислил, че го гледаш накриво! Тогава ще изпиташ пасивите. И което е по- лошо- той никога не е сам и никога не рита някой, който още е прав! Най- му е сладко да рита паднали хора, ако въобще успее да си провре крака измежду тези на "храбрите" си приятели. Та, по принцип точно това си заслужава и трябва да почерпи колегите от НСО, че колкото и да не направиха нищо, си го поопазиха!
21
0
 
2
 
! Отговори
Като обсъждате преди 11 години
Направете си извод за речта на Лютви Мехмедов ,ЗАЩО ще БИЕ КАМБАНАТА , да го чуе ЕС и Световните политически лидери , за политическа и за етническо религиозни свободи !Защо не се качи на едно минаре и да си приказва?Защо иска да прехвърли инцидента от етническата им неконституционна партия в Български и Международен въпрос ??
20
0
 
2
 
! Отговори
Президенте преди 11 години
Пропускаш да посочиш , че насочилият неработещ мини пистолет е ТУРЧИН.Направете анализ на доклада на Дога , който е за радикализма в България , в нарушение на Българската държавна сигурност !ДПС са терористи !
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В ДОКЛАДА ДОГАН ДЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВА ПЪЛНАТА СИ ПОДКРЕПА НА ИМАМИТЕ, СЪДЕНИ В ПАЗАРДЖИК. ОПРИЛИЧАВА ГИ НА ГЕРОИ И МЪЧЕНИЦИ КАТО НЕГО. ДЕМЕК, ПОДКРЕПЯ РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ.ПРОКУРАТУРАТА И УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ И НА ДРУГИ ПАСАЖИ ОТ ТОЗИ ДОКЛАД, КЪДЕТО ДОГАН ПОДСТРЕКАВА КЪМ ВРАЖДЕБНОСТ И ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА.ПОКРАЙ ТАЗИ ПОСТАНОВКА МНОГО ХОРА НЕ ОБЪРНАХА ВНИМАНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА ТОЗИ ДОКЛАД, А ТЕ СА ДОСТА ТРЕВОЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Турска сапунка.И на децата им е ясно,че изобщо не става въпрос за покушение.
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ako byaha zaplashili boyko taka na pretkonferensiya ot bulgari postaveni lisya ot drugi partiyi kakto az se simnyavam viye kakvo bihte napravili
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
нямат си друга работа в КСНС разбрахте ли това им е важното - пфу
15
0
 
2
 
! Отговори
Хаха ха преди 11 години
Аз предлахгам и БСФС да се събере и обсъди покушението и да даде директива към бг футболисите да се поучат малко и проявят театрално майсторство на бг терените. иИбез това футбол не ногат да игратя наиситински на ужким да се постараят.
14
0
 
2
 
! Отговори
OO преди 11 години
TIKVUN4O I NIE 6TE SE SABAREM DA OBSAJDAME KVO VIE OBSAJDATE . VNIMAVAITE KVO OBSAJDATE DA NE VA OBSTRELVAME . OT DOSEGA6NIAT VI OPIT S OBSAJDANIATA VSE OSIRANE GO DOKARVATE
13
0
 
2
 
! Отговори
и какво точно преди 11 години
ще обсъжда КСНС,играта на артистите или неуспешния сценарий .
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne ste interesni,po interesno shte e ako nikoi vi izprazni po edin palnitel v kratynite i vi zrivi .
11
0
 
3
 
! Отговори
недоволен преди 11 години
истинско шоу пролича си замисления сценарий много артистично!!!!!!!!
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От турските сериали си личи, че турците са много слаби актьори. Та и на този театър същата боза.
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бати цирка... Не знам кой е ПР-а на това театрално представление, но е много слаб...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Попитали радио Ереван , защо управлението в Турция и България е толкова различно. Радиото отговорило: Защото в Турция има 5% грамотни и те управляват !!! А в България има 5% разбойници и точно те управляват!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хич не ми пука за игричките ви. Вече не са интересни.