БСП: Калинкообразни скакалци управляват ядрената ни енергетика

Изпълнителната власт натиска съдебната за атаката над Доган, смята Първанов
Обновена: 25 яну 2013 14:59 | 25 яну 2013 13:32,
147
БСП: Калинкообразни скакалци управляват ядрената ни енергетика
Георги Първанов и Емилия Масларова Снимка: Impact Press Group

Ядрената енергетика в страната ни в момента се управлява от "калинкообразни скакалци". Това заяви днес в Хасково депутатът от "Коалиция за България" Емилия Масларова, визирайки най-вече ръководство на АЕЦ Козлодуй.

Заедно с президента  (2002-2012 г.) Георги Първанов те окачествиха въпроса на референдума в неделя като достатъчно общ, за да може всеки българин да отговори дали иска да се развива ядрената енергетика в страната.

Кампанията за референдума беше много полезна въпреки цялата агресия, която се изля в последните месеци, каза Георги Първанов.

Според него за това време е отговорено на всички важни въпроси. Поне четири важни документа показвали, че цената на бъдеща ядрена централа в Белене е между 4 и 6 млрд. евро. Важни били договорите с руската страна, а не предположенията.

Още по темата
Според Първанов имало данни, че изграждането на VII блок в АЕЦ "Козлодуй" с един реактор ще струва много повече от двата реактора в "Белене".

По думите му било много по-важно политиците да се срещат с хората, както правели от БСП, а не да размахват материали от телевизионния екран, както правел премиерът Бойко Борисов.

Има натиск на изпълнителната над съдебната власт по случая с покушението над Ахмед Доган, каза още Първанов. Той бил обезпокоен от промяната в тезите на обвинението за половин денонощие. Противоречивите изявления на съдебната власт могат да поощрят всички радикални елементи, заключи Първанов.

Самият той дойде днес в Хасково под засилена охрана от НСО и полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В никъкъв случай герб
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС В ПУСТИНЯ
48
1
 
3
 
! Отговори
ДО 65 преди 11 години
АКО НЕ МОЖЕШ ДА ПОМНИШ 4 ГОДИНИ, ДА ТИ ОПРЕСНЯ ПАМЕТТА- ВСЯКА ГОДИНА ПО 5 МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК, АКО ОСЪЗНАВАШ КАКВО ОЗНАЧАВА ИЗЛИШЪК.
47
4
 
3
 
! Отговори
боклуци преди 11 години
САМО КОЛКО ЛИЖЕРНО СЕ РЪКОСТИСКАТ,ТАЯ МАСЛАРКА СЕ КИПРИ ТРЯБВАШЕ ДА ВЕ В ЗАТВОРА,КОЛКО ХОРА ПОГРЕБАХМЕ,А ТЕ НЕ ИМ ПУКА,ЩЕ СЕ РАЗХОДЯТ ДО ХАСКОВО,ЧЕ МНОГО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС,АЕЦ КОЗЛУДУЙ,БЕЛЕНЕ САМО ТЕ ОПОСТУШИХА ,ОБРАХА ВСИЧКО ЩО СЕ НАРИЧА БОГАТСТВО НА БГ,ВИЧКО ПРЕМИНА В ТЕХНИТЕ РЪЦЕ И СЕГА НЕЩЕШ ЛИ СИ ЗАДАВАТ ВЪПРОСА РЕШЕН БЕЛЕНЕ ДА ГО ИМА ИЛИ НЕ,ГОСПОД ДА Е НА ПМОЩ НА НЕЩАСТНИТЕ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ,КАТО СТАДО СЕ ВЛАЧИ,АМАН ЗА ТЯХ САМО ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ИМ ТРЯБВА,ТА ДА СЕКНЕ КРАЖБИТЕ,КОРУПЦИЯ,МАФИИ
46
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В НЕДЕЛЯ ЩЕ ВИДИМ КОЙ Е ЗА БСП И КОЙ Е ЗА ГЕРБ
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на снимката са майката и бащата на Мизерията те я родиха И НИ Я ДАДОХА ДА Я ГЛЕДАМЕ
44
5
 
9
 
! Отговори
Пипи преди 11 години
Мен ми писна Боко кашон ада нарежда и казва на всички какво да правят. Ще взема да кажа 4 пъти ДА в неделя.
43
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойкоооооооо, вземи се в ръце-тая защо още не е в затвора
42
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА, МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ ВЕРНОСТТА И НА ДВЕТЕ ДИПЛОМИ НА ДЕЛЯН ДОБРЕВ- И ДВЕТЕ СА ФАЛШИВИ. ТОВА НЕДОУЧЕНО СЪЩЕСТВО РЕШАВА ЗА ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА И ИКОНОМИКАТА НИ. ЩО ЛИ СЕ ЧУДЯ, ЩОМ ЛАФКАДЖИЯ Е ШЕФ НА КОЗЛОДУЙ? ЗА МАРКУЧА ИЗОБЩО НЕ ГОВОРЯ
41
2
 
0
 
! Отговори
pa4o преди 11 години
KATO BOIKO E NAREDIL NA DOBREV DA SPI S PAPKATA, KOI 6TE SPI S MLADATA MY JENICA.MNOGO P ....I STANAXA, EDNI NEMAT JENI, DRYGI IMAT AMA NEGI EBAVAT ZA NI6TO, A NARODA O4AKVA DA IMAME SILNI RAKOVODITELI. ZA TOVA SME NA TAKAV XAL.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как се заяждат всички?! И политици, и във форуми, по улиците.... гОлема "веселба" пада!
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Иван.....Иване, Иванеееее...да ти пикая на успехите!!! Това че през ден семейства се самоубиват ...това ли е успех????? Това че безработицата скочи двойно?...Това ли е успех??? Това че малки и средни фирми спират работа или направо фалират...Това ли е успех??? Да ти *** на успехите...взе си намажи филия с тези успехи!
38
0
 
6
 
! Отговори
ined преди 11 години
Блях :( Гоце и Масларката - умряла жаба да бях видял по-малко щях да се погнуся.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бсп и гербавите са двете лица на една и съща монета ,ако искате истинска промяна в България гласувайте за националистите от ВМРО и Атака ,останалите -сдс,герб,бсп,дсб, са все американо-еврейски,ционистки слугинаж ,който работи против българските национални интереси
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли поне един качествен ръководител назначен от ГЕРБ. Като започнеш от първия, та до последния. Така държава не се управлява.
35
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вени Марковски: Тайната на управляващите е, че не са тикви, а кухи кратуни
34
1
 
1
 
! Отговори
Гориво преди 11 години
Какво го умувате толкоз това гориво да не го ядете за закуска. Отидете и кажете в неделя да, не и това е. Има кой да мисли за горивото.
33
3
 
5
 
! Отговори
До 44 преди 11 години
За какви успехи бълнуваш ?А да :Оскъпяване на живота с 200 до 300 %Развихряне на престъпносттаПълно унищожение на промишвеносттаСанкции от ЕСТотално некадърни калинки на отговорни постовеи така нататък
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вижте двата индивида на снимката и особенно как изглежда свинята вдясно и после говорете!
31
7
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
За 23 години никога не е имало партия толкова озлобена от успехите на друга партия.Това се случва в момента с БСП.Забравиха умерения тон,в настъплението си към властта уличния каруцарски език им стана ежедневие.Дори и Първанов изгуби контрол над думите си - яд ги е че чак се пукат.Когато Емин го убиха или се самоуби не чухме нито дума от Първанов.